Hot kyllinggryte

Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Denne oppskriften på en hot og smaksrik kyllinggryte har en spennende miks av krydder. Perfekt til både hverdags og helg.

25 min
Lett
Kommentarer ()
Vurdering
(0 stemmer)

Ingredienser

4
Porsjoner
  • dl ukokt ris
  • 2 ts TINE Meierismør
  • 4 kyllingfileter
  • 3 gulrøtter
  • 1 ts salt
  • 2 hvitløksfedd
  • ½ ss tomatpuré
  • 1 ts malt ingefær
  • 1 ts garam masala
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts chili
  • ½ dl vann
  • 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
  • 2 ss frisk koriander eller bladpersille

Slik gjør du

Kok ris som anvist på pakken.
Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.

Tips!

I denne oppskriften bruker vi lett crème fraîche, som gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. Alle typer crème fraîche passer godt i sauser, supper og gryteretter.
4
Porsjoner
  • dl ukokt ris
  • 2 ts TINE Meierismør
  • 4 kyllingfileter
  • 3 gulrøtter
  • 1 ts salt
  • 2 hvitløksfedd
  • ½ ss tomatpuré
  • 1 ts malt ingefær
  • 1 ts garam masala
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts chili
  • ½ dl vann
  • 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 18 %
  • 2 ss frisk koriander eller bladpersille
Kok ris som anvist på pakken.
Skjær kyllingfilet i strimler. Smelt smør i en stor gryte og brun kjøttet sammen med raspet gulrot. Smak godt til med salt.
Tilsett finhakket hvitløk, tomatpuré, malt ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 min.
Dryss over hakket koriander eller persille ved servering.

Tips!

I denne oppskriften bruker vi lett crème fraîche, som gir maten en frisk, velsmakende og syrlig smak. Alle typer crème fraîche passer godt i sauser, supper og gryteretter.

Produkter i denne oppskriften

Kommentarer ()

Skriv en kommentar