En påske full av gode smaker 🐤

Påskepavlova banner

Selv med enda en annerledespåske, er det fullt mulig å kose seg litt ekstra! Overrask gjerne gjestene med god mat, bakst og drikke. Her er våre beste tips i anledning høytiden.

Søte kyllingmuffins 1-1

Påskepavlova (toppbildet) er enkle godsaker til gjestene: Pynt små marengsbunner med vaniljekrem og pisket kremføte toppet med appelsin og sjokolade 😋

Muffins eller cupcakes er en favoritt hos både store og små. Disse smakfulle påskekyllingmuffinsene gjør seg ekstra godt på kakebordet.

Mangosmoothie

Forfriskende, påskefarget smoothie med banan og mango. Nyt!

Påskebakst

Påskebrød med egg 1-1Til påskens frokostbord passer det fint å kunne lage noe ekstra godt. Runde, saftige og gode påskebrød formet som fuglereir får en søt «påskelook» ved å bake inn hele egg i midten.

Matglede

Til påskemiddagen kan det kanskje friste med gul kyllingsuppe – en hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen. Eller kanskje  appelsinkylling – saftig kyllingbryst og saus med orientalsk smak av sitrus og chili!

Gule påskedrikker

Golden milk ny 1-1Appelsinjuice er ofte et fast innslag til frokost og lunsj – både i påsken og ellers. Til andre måltider tilbyr vi også sprudlende drikke som Noisy® Zero Mango-Pasjon og klassikeren Asina – mineralvann med eller uten sukker.

Eller så kan man lage egne egne, gule påskedrikker! Prøv for eksempel «Golden milk», Påskegul smoothie eller AppelsinFizz mocktail.

Husk vaffeldagen 25. mars!

Se våre knallgode vaffeltips og -oppskrifter  💛

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms