Månedens oster – Selbu® Norzola® og Michelangelo parmesan

Godt nytt år ⭐ Månedens oster for januar er Selbu® Norzola® 1,5 kg og Michelangelo Parmigiano Reggiano 1 kg.
Test ut
hvit pizza med Selbu® Norzola® og kylling
(toppbildet) – smaker kjempegodt!
Michelangelo Parmigiano Reggiano 1 kg
Michelangelo Parmesan er lagret i minimum 22 måneder. Den er smaksrik, fruktig og litt søtlig med kornete konsistens. Server den høvlet eller revet i supper og sauser eller strø over pasta og pizza. Osten passer også godt i biter som snacks.
Michelangelo Parmesan er ekte parmesan fra Parma-regionen i Italia. Ekte parmesan er geografisk beskyttet gjennom den italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano, som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet.
Last ned Michelangelo parmesan plakat A4 (pdf)
Selbu® Norzola® 1,5 kg
Selbu® Norzola® er en myk, norsk blåmuggost ystet i Selbu i Trøndelag. Osten er smakfull og har en smidig, nesten smøreaktig konsistens. Smaken kan beskrives som aromatisk og fyldig.
Osten egner seg meget godt i varmretter som pasta og pizza, dressinger, dipper, supper, sauser og ostekremer.
Selbu® Norzola® ble utviklet og lansert i 1975 og kan beskrives som den norske versjonen av den italienske blåmuggosten Gorgonzola, derav navnet Norzola.
Last ned Selbu® Norzola® plakat A4 (pdf)
Katharina Sandberg Lund, ansvarlig for OsteAkademiet i TINE, forteller her om de ulike Selbu®-variantene og bruksområder: