Månedens oster – Selbu® Norzola® og Michelangelo parmesan

Hvit pizza med kylling og blåmuggost banner

Godt nytt år ⭐ Månedens oster for januar er Selbu® Norzola® 1,5 kg og Michelangelo Parmigiano Reggiano 1 kg.

Test ut hvit pizza med Selbu® Norzola® og kylling (toppbildet) – smaker kjempegodt! 
 

Michelangelo Parmigiano Reggiano 1 kg

Michelangelo parmesan plakat A3-A4

Michelangelo Parmesan er lagret i minimum 22 måneder. Den er smaksrik, fruktig og litt søtlig med kornete konsistens. Server den høvlet eller revet i supper og sauser eller strø over pasta og pizza. Osten passer også godt i biter som snacks.

Michelangelo Parmesan er ekte parmesan fra Parma-regionen i Italia. Ekte parmesan er geografisk beskyttet gjennom den italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano, som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet.

Last ned Michelangelo parmesan plakat A4 (pdf)

 

Selbu® Norzola® 1,5 kg

Selbu® Norzola® plakat A4

Selbu® Norzola® er en myk, norsk blåmuggost ystet i Selbu i Trøndelag. Osten er smakfull og har en smidig, nesten smøreaktig konsistens. Smaken kan beskrives som aromatisk og fyldig.

Osten egner seg meget godt i varmretter som pasta og pizza, dressinger, dipper, supper, sauser og ostekremer.

Selbu® Norzola® ble utviklet og lansert i 1975 og kan beskrives som den norske versjonen av den italienske blåmuggosten Gorgonzola, derav navnet Norzola.

Last ned Selbu® Norzola® plakat A4 (pdf)


Katharina Sandberg Lund, ansvarlig for OsteAkademiet i TINE, forteller her om de ulike Selbu®-variantene og bruksområder:

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms