Julebaksten blir best med ekte meierismør

Cookies med hvit sjokolade og nøtter - banner

TINE® Meierismør er kjernet av fersk fløte og passer meget godt til steking, i sauser og supper – og selvsagt i julebaksten!

TINE® Meierismør blir brukt av kokker og matelskere på grunn av sin gode smak og evne til å løfte fram andre smaker. 

Tips og oppskrifter

Lag nydelige cookies med hvit sjokolade og nøtter – stor porsjon, ca. 80 småkaker (toppbildet).

JULETIPS: Husk å ta smøret ut av kjøleskapet en stund før bruk. Da blir det mykere og smaker ekstra godt.

Julebrød eller julekake – er blitt bakt helt siden bronsealderen. Jo mer godsaker man hadde i julekaken i form av rosiner, sukat og sukker, desto mer fruktbart og gavmildt trodde man at det kommende året ville bli.

Døler er tradisjonsrike og lettvinte julekaker  som holder seg gode lenge. Mandler setter en herlig smak, og potetmel og kremfløte i deigen gir kakene en fin konsistens.

Pepperkaker i gavepose

Hjemmebakte havrekjeks  er helt nydelig med litt brunost eller annen god ost på, passer gjerne også som et innslag i julebaksten. 

JULETIPS: Husk å la deigen stå kaldt en god stund, gjerne natten over, slik at den blir enklere å kjevle ut.

Spiselige overraskelser til gjestene

Legg noen småkaker i en pose eller en liten boks, som en hyggelig overraskelse til gjestene. Eller pakk inn i cellofan med litt silkebånd – det er rett og slett lekkert ❤️

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms