Se våre spennende juleprodukter!

Produktnyheter_L3_jul_2020

Denne julen kan vi friste med kjente og kjære juleprodukter i tillegg til nyheten langtidsholdbar kremfløte! TINE® Yoghurt NYT Julen har i år smakene salt karamell og lakris, og julebrunost og edamer er igjen tilgjengelig.

TINE® Kremfløte Langtidsholdbar 3 dl
Nå lanseres en langtidsholdbar TINE® Kremfløte som har den samme gode fløtesmaken som vår ferske variant. TINE® Kremfløte Langtidsholdbar kan brukes til det samme som vanlig kremfløte. Perfekt å ha i reserve.

Roma julebrus alle tre

TINE® Yoghurt Nyt Julen 4 x 125 g
Smak på julen med sesongens yoghurt fra TINE®: lakris og salt karamell. De spennende smakene passer perfekt når du vil unne deg noe godt og komme i julestemning. Kun tilgjengelig i en begrenset periode. Nyt julen!

Roma julebrus
Nå nærmer sesongen for julebrus seg, og vi tilbyr tre varianter fra den lille brusfabrikken på Lillestrøm: rød julebrus, rød julebrus uten sukker og brun julebrus.

TINE® Julebrunost 26 % 500 g
Julebrunosten er manges favoritt, og nå er ventetiden over! TINE® Julebrunost er en søtet brunost laget av kumelk, krydret med kardemomme. Den populære sesongvarianten har en naturlig plass på julefrokosten og passer godt på brødskive og knekkebrød så vel som til julekake og kjeks.

TINE® Norsk Edamer

Edamer jul pakkebånd nyVår norske edamer er en slektning av den nederlandske edamerosten, og den er en kjær juletradisjon hos mange nordmenn. Osten egner seg meget godt som pålegg, snacks, i salater, i osteanretninger og i varme osteretter. 

TINE® Norsk Edamer 27 % 850 g
Osten har mange fellestrekk med Norvegia®, men den er gjerne litt fastere, litt saltere og litt syrligere på smak. 

TINE® Norsk Vellagret Edamer 27 % 850 g
TINE Vellagret Edamer har blitt lagret i minimum 12 måneder.
 

Jul hos Fjordland

135 G KOS RISKREM M/JRB.SAUS
675 G KOS RISKREM
505 G JULEMIDDAG SKÅL
425 G RIBBE M/MEDISTERKAKE
615 G JULETALLERKEN
515 G JULESTEK
665 G PINNEKJØTT
480 G KALKUNBRYST I FLØTESAUS

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms