Årets Matgledebedrift 2020 – finalistene

Banner ÅMB 2020 TH ny2

Kåring av vinner i den tradisjonsrike konkurransen Årets Matgledebedrift, som har vært avholdt i flere år, nærmer seg. Det var ekstremt jevnt mellom semifinalistene og en vanskelig jobb for juryen, men nå er endelig finalistene i årets konkurranse valgt ut!

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINE® sine produkter samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede.

Og finalistene er ...

  • Beitostølen Helsesportsenter, Beitostølen
  • Granly Stiftelse, Kapp
  • Skaslien Gjestgiveri, Kirkenær
  • Løkentunet sykehjem, Askim
  • Britannia Hotell, Trondheim
  • Puttara FUS-barnehage, Kongsvinger

Lykke til i finalen! ⭐

Kåring

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag torsdag 22. oktober 2020. 

Premiene

1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon i juni 2021.

2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri.

3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med TINE Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på TINE Kjøkken Proff i Oslo, inkludert reise og overnatting.

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering: sjef for TINE Kjøkken Proff – Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig – Brita Unnerud.

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2019 var Drømmehagen barnehage på Frekhaug .  Klikk her for å lese om fjorårets vinner!