Produktnyheter mai 2020

Nyheter_L2-2020_produkter_banner

Sommeren nærmer seg det betyr spennende produktnyheter fra TINE, blant annet TINE Norsk Cheddar, nye og friske yoghurtsmaker samt favoritten Biola® Blåbær uten tilsatt sukker. 

(Produktene var tilgjengelige for kjøp i TINE Handel fra senest uke 18).

TINE Norsk Cheddar
TINE Norsk Cheddar er ystet av frisk, norsk melk fra gårder i Trøndelag og foredlet til en karakteristisk og smakfull ost av våre kompetente ystere ved TINE Meieriet Verdal. Osten har unike smelteegenskaper som gjør den til en real smakshever på blant annet hamburger og toast.

Go’morgen® Yoghurt UTEN Mandarin og yuzu 190 g
Denne sesongyoghurten har en spennende smak og et fargerikt design. Den er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. Yuzu er en sitrusfrukt fra Øst-Asia som minner om grapefrukt med noter av mandarin.

TINE Yoghurt Lime, eple & ingefær 850 g (Coop)
Nå får du en ny spennende TINE Yoghurt med smak av lime, eple og ingefær. En frisk og spennende smakskombinasjon som egner seg godt til å toppe med ønsket granola, frukt eller bær.

Biola® Blåbær UTEN tilsatt sukker 1000 g
Biola® Blåbær Original er den mest solgte smaken i porteføljen. Nå lanseres Biola® Blåbær uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk, frukt og bær. Perfekt til frokosten, på müsliblandingen eller i smoothie. Biola® inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG®, som gir unik konsistens og smak. Beriket med vitamin D.

Piano® Pavlovakrem 0,5 liter
Spennende og unikt sesongprodukt i kakekremsegmentet. En helt ferdig pavlovakrem som kun skal piskes opp før den påføres marengsbunnen. Lag pavlova på 10 min. Pisket Piano® Pavlovakrem + ferdig marengsbunn + friske bær = ferdig! Finn inspirasjon her – 13 oppskrifter på pavlova!

OsteCompagniets Norsk Blå Burgerost
Norsk smelteost med mild smak av blåmugg. Gir burgeren et spennende smaksløft, og passer perfekt når man vil variere tilbehøret og servere noe med litt mer smak. Ypperlig smelteevne, noe som gjør den ideell på burgere, toast eller biff. Prøv den sammen med stekt sopp, frisk rødløk og chilimajones!

OsteCompagniets Norsk Salatost Urter & Hvitløk
Terninger med fersk salatost i rapsolje med urter og hvitløk. Osten er produsert i Selbu i Trøndelag. Den har mange bruksområder og passer perfekt for å heve smaken i salater, paier, ris, couscous, supper, på pizza og mye mer.

OsteCompagniets Norsk Salatost Soltørket Tomat
Terninger med fersk salatost i rapsolje med soltørket tomat. Osten er produsert i Selbu i Trøndelag. Den har mange bruksområder og passer perfekt for å heve smaken i salater, paier, ris, couscous, supper, på pizza og mye mer.

TINE Yoghurt Sesong Sommer 8-pk
Multipakk med TINE Yoghurt kommer nå med smak av sommer! Spennende smaker for hele familien: ananas, kokos, bringebær & rabarbra og eple & hylleblomst.

Sunniva® isTe Bringebær «limited edition»
Sunniva® isTe Bringebær er en lettdrikkelig tørsteslukker med smak av sommer. En god og frisk smak av bringebær med et lite snev av sitron er perfekt i sommervarmen. Tilgjengelig fra uke 19.

Designendringer

Den ikoniske, norske isteserien Sunniva® isTe har fått ny drakt. Nå blir det enda lettere å kjenne igjen Sunniva® isTe i hylla. De samme gode smakene kommer nå i nye kule flasker med et friskt og stilrent design. Sunniva® isTe ZERO Fersken kommer også med ny og bedre smak – nå også tilgjengelig i 1-litersflaske (tilgjengelig fra 2. juni)!

I løpet av våren kommer produktene til TINE med ny design. TINE Melk er først ute med ny design fra april, og utover sommeren kommer matlagningsproduktene i ny drakt.


samlebilde_L2-2020_Fjordland

Nyheter fra Fjordland

Fjordland Ferskt kjøtt i sursøt saus 520 g
En rotekte tradisjonsrett fra slutten av 1800-tallet med langtidskokt storfekjøtt. Sous vide. Tilbehør: gulrøtter og kokte poteter samt smakfull løksaus. Retten inneholder 28 prosent grønnsaker, har lavt innhold av mettet fett, er kostfiberkilde og er rik på protein. God middag!

Fjordland BOX Spicy Tomato soup 280 g
Prisgunstig, smaksrik og spennende smårett. Spicy Tomato er en fyldig tomatsuppe med 65 % grønnsaker. Suppen inneholder makaroni som gir en god metthet​sfølelse.

Fjordland BOX Pasta & Ham salad 200 g
Smakfull smårett som spises kald–- gaffel følger med. Det er en frisk pastasalat med norsk skinke som fyller opp når du trenger det, raskt og enkelt. Det er 24 % grønnsaker, og med en deilig crème fraîche dressing blir det skikkelig godt.

Fjordland BOX Pasta & Chicken salad 200 g
Smakfull smårett som spises kald - gaffel følger med. Det er en frisk pastasalat med norsk kylling som fyller opp når du trenger det, raskt og enkelt. Det er 25 % grønnsaker, og med en deilig karridressing blir det skikkelig godt.

Fjordland Kjøttboller i fløtesaus 600 g
Fjordland kjøttboller i fløtesaus er en klassiker som forenkler hverdagen! Fjordland kjøttboller i fløtesaus passer til 2-3 personer, men tilbehøret må du lage selv. Kjøttbollene inneholder kun kjøtt fra norsk storfe og svin.

Fjordland Kjøttkaker i brun saus 600 g
Fjordland kjøttkaker i brun saus er en klassiker som forenkler hverdagen! Fjordland kjøttkaker i brun saus passer til 2-3 personer, men tilbehøret må du lage selv. Kjøttbollene inneholder kun kjøtt fra norsk storfe og svin.

Yoplait Yoghurt 00% Sommersitrus 4x125 g
Frisk sesongvariant Double 0% yoghurt med smak av appelsin, sitron og mandarin. Yoghurten er uten fett og tilsatt sukker, og med dobbelt så mye frukt og bær enn det som er vanlig i norsk fruktyoghurt.

Safari Yoghurt Banan/fersken med havre 90 g
Praktisk klemmepose som inneholder deilig Banan og ferskenyoghurt med havre. Den gir barna alt det gode fra melken i tillegg til det gode fra havren.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms