Nyt sommerens friske tørsteslukkere

brygge med sommerdrikke banner

Fyll opp disker og kjøleskap med iskalde produkter fra TINE® og Sunniva® til sommerferien. Vi tilbyr en rekke smaksatte melkedrikker, forfriskende fruktdrikker, juice, iste og iskaffe samt vann på flaske. 

Etter en annerledes vår er nok mange klare for å nyte sommeren i Norge. Sørg for å ha nok smakfulle produkter til feriegjestene kommer! 

Forfriskende frukt- og isdrikker

Noisy® er basert på fruktjuice og forfriskende kullsyrevann – med spennende smaker. Noisy® passer for alle som ønsker en smartere og forfriskende juicebrus!

Sunniva® isTe er lettdrikkelige tørsteslukkere som passer til perfekt til det meste og til de fleste anledninger. Sunniva® isTe Bringebær er sesongens nyhet! Den friske smaken av sommer er utviklet for norske ganer – med et snev av sitron.

TINE IsKaffe™ er iskalde oppkvikkere som finnes i mange varianter, laget med ekte espressobønner på plantasjer i Brasil, blandet med norsk melk fra TINE®. Nyeste innslaget i denne serien er TINE IsKaffe™ Salty Caramel UTEN tilsatt sukker – en nydelig «limited edition».

Isklar® er et naturlig mineralvann som filtreres gjennom lagene av is i Folgefonna i Hardanger. Vannet tappes direkte fra Isklar®-kilden på flasker. Smaken av Isklar® preges av et meget lavt mineralinnhold som gir den friske og klare smaken av urørt, norsk natur.

Smaksatt begge + litago banan

Smaksatt melk er populært

Årets nyheter er to varianter med 330 ml TINE® Lettmelk – en med smak av jordbær og en med kakao. Inneholder kun 1 % fett, er uten tilsatt sukker eller søtningsstoff, med naturlig innhold av sukker fra melka.

Litago®  er melkebaserte drikker med smak og fås som original, lett og UTEN. Litago® passer godt som tørstedrikk og til måltider.

I tillegg til de tradisjonelle variantene får du i en periode Litago® Banansplitt – en perfekt sjokolademelk som kombinerer det beste fra to verdener: sjokolade og banan! «Limited edition».

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms