Forfriskende melkedrikker

Chai islatte banner

Med TINE® Melk, isbiter og spennende tilbehør, lager du enkelt hjemmelaget milkshake, iskaffe eller andre forfriskende sommerdrikker.

Oppskrift på chai islatte – som vist i toppbildet.

Grønn te-isbiter 1-1

Grønn te-isbiter 

Te med mynte er forfriskende, og som isbiter er de helt herlig rørt ut med melk på varme dager. Gjør slik: Brygg sterk grønn te, avkjøl, fordel mynteblader i isbitformer og hell på te, sett i fryseren i ca. 4 timer. Rør ut honning med melk, fyll grønn te-isbiter i glass og hell over melken.

Iskalde milkshakes

Hva er mer forfriskende enn et glass iskald milkshake på en varm solskinnsdag? Hjemmelaget milkshake er veldig enkelt! Det er bare fantasien og din egen smakspreferanse som setter grense for hva en milkshake kan inneholde. Se vedlagte oppskrifter.

Iskaffe med kaffeisbiter 1-1

Kaffeisbiter

Med isbiter av kaffe klare i fryseren kan du servere deilig iskaffe i rekordfart! Gjør slik: Brygg sterk kaffe, eventuelt espresso, og hell over i isbitformer. Sett brettene i fryseren og vent til de er gjennomfrosne etter ca. 4 timer. Fyll opp store glass med kaffeisbitene, 5–6 isbiter per porsjon, og hell over melk.

Varier med vaniljesmak

Ønsker du en annen vri på smaken på milkshaken eller iskaffen – prøv TINE® Lettmelk med vaniljesmak 😋 Smaker fortreffelig!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms