Skolelyst®: enklere løsning for skolemat og -drikke!

Skolelyst_spisefri_logo

Skolelyst® er en fleksibel løsning, hvor det legges til rette for et godt mat- og drikketilbud gjennom skoledagen. På skolelyst.no finner foresatte produkter de kan abonnere på til barna sine. Det koster ingenting for skoler å være med på Skolelyst®.

Skolelyst® er lansert i samarbeid med 450 skoler. Noen av innspillene var ønske om enklere administrasjon. For å møte dette ønsket har vi forbedret utdelingsrutinene og gjort registreringen på nettsiden mer brukervennlig. Portalen er enkel å bruke - og dermed blir registreringen raskere og mer oversiktlig. 

 

Logopunkt_ferskenAdministrasjon

Skolen administrerer bestillingsløsningen gjennom en skolemelkansvarlig. Som ansvarlig på skolen godkjenner du skoleåret og velger produkter. Foresatte går så inn selv og bestiller og betaler for barnas produkt. Vi tar oss av bestilling og betaling, og leverer produktene på TINE-bilen. Produktene deles ut av ansvarlige på skolen. Her har skolen mulighet til å delta på elevprogram for hjelp til administrasjon (se lengre ned).

Logopunkt_grønnTilpassede skoleprodukter

Produktene våre er spesielt sammensatt for skoleelever, med fokus på mengden tilsatt sukker, mettet fett og nøkkelhullsmerking. Skolen kan velge mellom 15 ulike produkter.

 

Logopunkt_gulFerdigpakkede klassesett (Oslo og Sem)

Vi kan levere produktene i ferdigpakkede klassesett for skolene som tilhører Oslo og Sem. Det vil si at hver klasse får sin egen pose med produktene hver enkelt elev skal ha – hver dag.

 

Logopunkt_lys lillaEgen brukersupport

Skolelyst har egen brukersupport via kundeservice, slik at dere raskt og enkelt får svar hvis dere lurer på noe.

 

Logopunkt_ferskenElevprogram

Vi vet at det er mange elever som er veldig flinke til å dele ut melk og andre produkter i klassene sine, og mange synes det er stor stas med denne oppgaven. For å gjøre utdelingen bedre har vi laget et elevprogram. Her er det elevene på de øverste klassetrinnene som får ansvaret og rollen som «melkesjefer».  Les mer om elevprogrammet på skolelyst.no.

Logopunkt_lys mintHva må skolen gjøre? 

Hvis skolen har kundenummer hos TINE, kan dere bruke  dette skjemaet for å bli med i Skolelyst.  Hvis skolen ikke har kundenummer, kan dere  søke om kundenummer her i dette skjemaet .  

Når skolen har mottatt Skolelyst®-kundenummeret sitt, kan du registrere skolen på skolelyst.no ved hjelp av tre enkle steg:
1. Opprette klasser
2. Velge produkter som skal være tilgjengelig for foresatte
3. Velge fridager der elevene ikke skal ha produkter 

 

Gå til  skolelyst.no  for å lese mer

Logo