Hvordan starte opp servering igjen på en trygg måte?

Diverse oppstartsprodukter banner low

Når du og din bedrift starter forsiktig opp igjen, er det antagelig usikkert om det blir som før – i alle fall for en periode. TINE Partner gir deg tips, enkle løsninger og produkter som er ekstra hygieniske.

Vårt brede utvalg av kuvertprodukter er klare til servering, tidsbesparende og brukervennlige – OG kan bidra til mindre matsvinn.

Myndighetenes retningslinjer for drift og hygiene og minst mulig kontakt mellom mennesker er våre viktigste tiltak for å begrense spredning og stoppe koronaviruset. Kuvertpakninger kan være en måte å begrense nærkontakt med maten.

For kantiner eller serveringssteder som har mulighet til å gjøre klart på kjøkkenet og servere mat i egne skåler eller porsjonsbegre, tilbyr vi også større pakninger som kan deles opp. Sett på lokk eller dekk med plastfolie – og server.

Produktark og tips til hygienisk oppstart

Hvordan starte opp servering av YOGHURT (beger) igjen – på en trygg måte?

Hvordan starte opp servering av YOGHURT (vogn) igjen – på en trygg måte?

Hvordan starte opp servering av OST igjen – på en trygg måte?

Hvordan starte opp servering av DESSERT igjen – på en trygg måte?

Hvordan starte opp servering av DRIKKE (singel) igjen – på en trygg måte?

Hvordan starte opp servering av DRIKKE (dispenser) igjen – på en trygg måte?


Og her er et utvalg ekstra hygieneinformasjon tilpasset «bordryttere», for deg med dispenser:

Bordrytter A5 hygieneinformasjon – dispenser generell

Bordrytter A5 hygieneinformasjon – dispenser melk

Bordrytter A5 hygieneinformasjon – dispenser juice

Bordryttere/menyholdere kan bestilles på TINE Handel under «Bestilling av utstyr» til venstre etter innlogg:
M82165 TINE Yoghurt& menyholder A5