Enkle, hygieniske tips til feriedagene

gettyimages-strawberry-milkshake

Vi hjelper deg med tips til enkle, raske og gode, spennende mellommåltider og dessertvarianter som er hygieniske å servere!

Vi går inn i en uforutsigbar tid for mange storkjøkken. Antallet gjester varierer og alle de faste ressursene på kjøkkenet er kanskje ikke til stede, men det er fullt mulig likevel å skape mange fine øyeblikk.

I en periode hvor hygiene er ekstra viktig, ønsker vi å minne om at TINE tilbyr enkle løsninger og et bredt utvalg av produkter i kuvertemballasje. Våre kuvertprodukter er klare til servering, tidsbesparende og brukervennlige – OG kan bidra til mindre matsvinn.

Enklere blir det ikke

Server ferdig grøt eller yoghurt i kuvertpakninger, eller anrett ferdig grøt eller yoghurt i porsjonsskåler etter ønske – med tilbehør som for eksempel frukt og nøtteblanding med honning. Dekk med lokk eller plastfolie for ekstra hygiene.

Pappbegre og plastlokk kan bestilles på TINE Handel under «Bestilling av utstyr» til venstre etter innlogg:

M82837 TINE Yoghurt& pappbeger 340 g – 1000 stk
M82838 TINE Yoghurt& lokk til pappbeger – 500 stk

Desserttips
 

Sjokoladekos

 

Sjokosnadder: Smelt sjokoladepudding og legg i porsjonsglass, anrett med vispet krem og pistasjnøtter.

 

 

Jordbærkos med gelé

 

Gelékos: Server jordbær- eller bringebærgelé i porsjonsbegre med vaniljesaus og friske bær.

 

 

Smelt og form desserten

Ønsker du å servere dessert i egne porsjonsbegre, kan pudding eller gelé enkelt smeltes i kjele under omrøring og helles i porsjonsglass etter ønske  – og dekkes med lokk eller plastfolie for ekstra hygiene. Desserten stivner i kjøleskap på 1–2 timer, avhengig av størrelsen.

Diverse pynt

Pynt med krem, frukt og bær, sjokoladebiter eller lignende, for at den skal bli enda mer fristende, og du kan servere din egen, «hjemmelagde» dessert.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms