Produktnyheter februar 2020

Produktnyheter L1-2020 banner

Februar er her og det betyr mange spennende produktnyheter fra TINE, blant annet smørbar Norvegia® på tube, smaksatt Tinemelk®, yoghurt med nye spennende smaker og laktosefri sjokolademelk! Produktene er tilgjengelige for kjøp i TINE Handel senest 17. februar.

Norvegia® Smørbar – smøreost på tube
Hele Norges favorittost, Norvegia®, kommer nå i smøreost på tube. Norvegia® Smørbar er ystet på fersk, norsk melk og kommer i smakene skinke og bacon. Smøreostene produseres på TINEs meieri på Tretten i Innlandet. Oppskriften på Norvegia® sin popularitet er enkel å forstå. Det handler om god smak, tradisjonsrikt håndverk, og tilgang til fersk melk fra norske kuer.

Smaksatt Tinemelk® 330 ml
TINE Lettmelk med smak av jordbær og TINE Lettmelk med kakao er produktnyheter kun 1 % fett, uten tilsatt sukker* eller søtningsstoff. Produktet passer både som drikke til måltid og til å ta med seg på farten.
*Med naturlig innhold av sukker fra melka.

Fra Sprett® til TINE Junior
TINEs barneyoghurt kjent under navnet Sprett® kommer med nytt navn og design. TINE Junior Yoghurt er en kilde til protein og kalsium og er den eneste barneyoghurten på markedet som er tilsatt vitamin D. Serien har to yoghurtvarianter helt uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Som en del av et variert og balansert kosthold, og en aktiv hverdag er protein, kalsium og vitamin D viktig for kropper i vekst.

TINE Yoghurt Granateple & Bringebær 850 g
TINE Yoghurt med granateple & bringebær har en frisk og litt syrlig smak som egner seg godt til å toppe med ønsket granola, frukt eller bær.

TINE Laktosefri Sjokolademelk 1 liter
Denne laktosefrie sjokolademelken er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. TINE Laktosefri Sjokolademelk har en frisk smak, er fettfri og proteinrik, er en kilde til jod og har et høyt innhold av kalsium og vitamin B12. Den er i tillegg tilsatt vitamin D. Sjokolademelken kan også nytes oppvarmet.
 
TINE IsKaffe™ Salty Caramel UTEN
Årets «limited edition» fra TINE IsKaffe™ er for første gang UTEN tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Den er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og har en herlig smak av salt karamell. TINE IsKaffe™ Salty Caramel inneholder søtstoff og er laktosefri.
 
TINE Lettrømme 18 % 4-pk​
Etterspurt av folk over hele Norge! Endelig er TINE Lettrømme tilbake i mindre format. Mindre beger med den samme gode smaken.

Sunniva® Presset Grapefrukt og Appelsin
En frisk og mild smakskombinasjon som er lett å like. En blanding av sitrusfruktene Grapefrukt og appelsin gir en forfriskende smak som passer perfekt til frokostbordet.

Sunniva® Presset Sesong Eple med Bringebær fra Sogn
En ny og spennende sesongsmak med en blanding av epler fra Italia og bringebær fra Sogn. De nydelige, norske bringebærene er høstet i Vik i Sogn.

YT® Proteinshake Jordbær & Banan
Nå kommer YT® med en proteinshake med en meget populær shakesmak – jordbær og banan.​ YT® Proteinshake har en mild og rund smak av jordbær og banan og inneholder 21 g protein per beger. ​Den er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk, inneholder søtstoffer.

Biola® Sesong Tropisk UTEN
Biola® kommer med en eksotisk nyhet med spennende smak av tropiske frukter. Den syrnede melken er uten tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt, og den inneholder søtstoff.

Snøfrisk® Appelsin & Lime
En sesongvariant fra Snøfrisk® med litt søtlig smak av solmoden appelsin og lime. Perfekt på knekkebrød når søtsuget melder seg. Kremosten passer også svært godt til kaker og desserter. Den syrlige og myke kremosten av geitemelk spiller godt mot de søte, syrlige appelsin og lime ingrediensene.

TINE Yoghurt Naturell Kremet 850 g
TINE Yoghurt Naturell Kremet 8 % fett er en fyldigere, varmestabil naturellyoghurt som egner seg like godt til varme som til kalde retter. Yoghurten er rund på smak, godt balansert på syrlighet og tykkere konsistens enn den originale naturellyoghurten. Foreløpig kun tilgjengelig hos Coop.

TINE Yoghurt Dragefrukt & Bringebær 4-pk
En ny eksotisk smak som kombinerer bringebær og dragefrukt. Smaken er frisk, spennende og yoghurten kommer i smarte porsjonsbegere.
 
BOKS® Matlaging
BOKS® Matlaging er et kostnadseffektivt produkt til matlaging som er syre- og varmestabilt, og derfor godt egnet i alle typer varme retter som supper, sauser og gratenger.
 
TINE Norsk Alpeost
TINE Norsk Alpeost er en ny smaksrik ost ystet på norsk kvalitetsmelk. Osten er hedret med spesialitetsmerket for unik smak og vant bronsemedalje under VM i ost 2018. Tidligere har osten kun vært tilgjengelig i 10 kilos ostehjul, men endelig kommer den i porsjonspakket 250 gram.

Dovre Ysteri​ fra OsteCompagniet
Kjente, kjære oster med ny identitet! Dovre Ysteri er et nytt merke bestående av Brie, Brie Pepper, Økologisk Brie og Camembert. Alle ostene lages på lokal melk og ystes på meieriet på Dovre, et lite meieri i Gudbrandsdalen med over 100 års erfaring innen osteproduksjon. Friske, milde smaker og fløyelsmyk skorpe gjør disse ostene til sikre valg både på ostefatet, på brød og knekkebrød, eller bakt i ovnen.

Revet ost fra TINE

Nå enda bedre med perfeksjonerte osteblandinger.

TINE Revet Ost Pizza Mozzarella og Norvegia® er en ny osteblanding med mild og syrlig smak, slik du får den på pizzaen i Italia. Blandingen er laget av Norsk Mozzarella, tilsatt en andel Norvegia®, for litt mer smak – og gir perfekt ostestrekk. Blandingen inneholder 20 % fett.

TINE Revet Ost Original er bestselgeren som passer til alt. En lik andel Norvegia® og Jarlsberg® gir en saftig og smakfull blanding med en rund og mild smak, akkurat slik folk flest vil ha det. Inneholder 27 % fett.
 
TINE Revet 4 oster er en fyldig og smaksrik osteblanding, satt sammen av noen av våre mest smakfulle merkevarer: Østavind®, Jarlsberg®, Norsk Mozzarella og nyheten Norsk Cheddar. Smelter perfekt på pizzaen og gir en gyllen farge og saftig smak. Blandingen inneholder 22 % fett.

Nyheter fra Fjordland

Samlebilde_L1_2020_Fjordland

Fjordland introduserer nå en rik og fyldig og fløyelsmyk yoghurtserie, Libertè, laget av rene og ekte kvalitetsråvarer. Passer perfekt til frokost eller som ett lite mellommåltid. Yoghurten finnes, i tillegg til naturell, i tre varianter med smak – lagdelt med frukt/bær e.l. på bunnen: sitron, salt karamell og skogsblåbær.

Liberté Naturell 400 g
Fløyelsmyk naturellyoghurt som passer perfekt til frokost med granola og bær, som base i dressinger og som tilbehør til retter. 

Fjordland 4-korngrøt 370 g
Fjordland 4-korngrøt er laget med 100 % fullkorn av rug, hvete, havre og bygg. Grøten er ikke tilsatt sukker og er en naturlig kilde til protein og fiber. Alle grøter fra Fjordland er kokt med melk, og grøt laget med melk gir et høyere proteininnhold enn grøt laget med vann. Grøten er også merket med både Nyt Norge og Nøkkelhull.

Fjordland Bacalao 400 g
Bacalao betyr torsk på portugisisk og har sin opprinnelse fra nettopp Portugal. Denne norske varianten er basert på en tomatisert saus med poteter, løk, olivenolje, chili og selvsagt klippfisk fra norsk torsk. Retten inneholder 44 % grønnsaker, lite mettet fett og er rik på protein.
 
Fjordland Biffsnadder med krydderpotet 490 g
Biffsnadder går aldri av moten og Fjordland relanserer nå varianten med et enda bedre storfekjøtt – langtidskokt sammen med sjampinjong og løk. Kombinert med krydrede potetbåter og vår hjemmelagde béarnaisesaus blir dette skikkelig snaddermat. Retten inneholder 23 % grønnsaker og er rik på protein.

Fjordland Pasta med kjøttsaus i skål 350 g
Pasta med norsk storfekjøttdeig og rød saus av most tomat, løk og paprika, hele 51 % grønnsaker. Retten er smaksrik, og svært folkelig. Merket med Norsk kjøttråvare. 

Fjordland Kremet risotto i skål 400 g
Kremet risotto er en vegetarisk og smaksrik risottorett med fersk fløte og asparges. Retten kan spises som den er av en, eller deles av flere som tilbehør til et stykke kjøtt og litt salat.

«I skål»-serien kommer også med ny design og har droppet engangsgaffel for å spare plast og miljø.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms