Vi er klare for å hjelpe deg i gang igjen!

tinebil

Når Norge endelig så smått begynner å «våkne» igjen, ønsker vi i TINE å hjelpe våre kunder med å komme i gang, enten det er gradvis eller for fullt. 

Når du og din bedrift starter opp igjen, er det antagelig usikkert om det blir som før – iallfall for en periode. Noen ønsker kanskje å starte forsiktig, før man forhåpentligvis trapper opp til en mer normal drift. 

Vi ser at kunder med buffetservering nå søker andre produkter og løsninger som er mer effektive og hygieniske. Mange lager egne ferdigpakkede måltider til frokost, lunsj og middag som består av blant annet emballerte kuvertprodukter som yoghurt, smådrikke og ost. Her tilbyr TINE mange gode produkter og løsninger.

Levering til barnehager og skoler/SFO/AKS som har åpnet

Barnehager

Barnehager åpnet igjen fra uke 17. Vi har startet opp fastordrer og har løpende kontakt med barnehagene. Les mer om oppstart.

Skoler/SFO/AKS

Skoler/SFO/AKS åpnet igjen fra uke 18. Fastordrer for alle skoler er satt i gang, dersom ikke annet er avtalt. Vi har løpende kontakt med skolene.

Fastordrer på pause åpnes etter avtale med kunde

En rekke kunder har fått satt sin fastordre på pause. De som er klare til å få levering igjen blir orientert om at levering kommer og får eventuelt mulighet til å justere leveransen.

De vi ikke får kontakt med justerer vi pauseperioden ytterligere – og de det gjelder vil bli informert om dette via e-post.

Ikke nøl med å ta kontakt

Vi vil gjerne være der for deg og hjelpe med for eksempel å få opp driften, tilgang på varer og anbefalinger på sortiment. Ta kontakt med vårt kundesenter eller din kontaktperson i TINE Partner.