Michelin-stjerne til Davidsen og Speilsalen

Michelin Nordic 2020 Davidsen

F.v.: vinkelner Henrik Dahl Jahnsen og kjøkkensjef Christopher W. Davidsen. Foto: michelin.com

Christopher William Davidsen mottok i mandag sin første Michelin-stjerne som kjøkkensjef på Speilsalen på nyrenoverte Britannia Hotel i Trondheim. TINE Partner gratulerer Davidsen og teamet så mye med utmerkelsen!

Knappe ti måneder var alt Davidsen trengte for å hente hjem en Michelin-stjerne i hotellets første driftsår. En prestasjon som ble møtt med jubel i Olavshallen i Trondheim under den nordiske Michelin-utdelingen, som for første gang var lagt til Norge, skrives det på Britannia Hotels nettside .

Utdelingen av Michelin-stjerner for Norden fant sted i Olavshallen i Trondheim 17. februar 2020.

– En drøm har gått i oppfyllelse, sier Christopher Davidsen om både Michelin-suksessen og oppgaven med å lage nye Speilsalen. – Jeg er veldig stolt over teamet mitt og det vi har prestert på under ett år. Det er også veldig gledelig å se at enda flere norske restauranter får velfortjent heder og omtale fra guiden.

Christopher Davidsen ble sølvvinner i Bocuse d’Or 2017 («Kokke-VM»).

Stjernekokken kommer til SMAK 2020

TINE Partner er stolt sponsor av Christopher Davidsen – vi gratulerer med Michelin-stjerna! Og vi gleder oss til Davidsen holder kokkeshow på vår stand D02-14 på SMAK 2020 torsdag 5. mars .

Dette vil du ikke gå glipp av – sees vi der?
SMAK 2020 3.–6. mars: Se program for TINE Partner og informasjon om billetter

Norges stjernerestauranter i 2020

11 restauranter i Norge har nå stjerne i Michelin-guiden.

Tre stjerner: Ingen

To stjerner: Re-Naa (Stavanger)

En stjerne: Galt (Oslo), Kontrast (Oslo), Statholdergaarden (Oslo), Sabi Omakase (Stavanger), Fagn (Trondheim), Credo (Trondheim), Omakase by Vladimir Pak (Oslo, ny), Speilsalen, Britannia Hotel (Trondheim, ny), Under (Spangereid, ny), Bare (Bergen, ny).

Bib Gourmand: Smalhans (Oslo)

Les mer om Michelin Nordic 2020