Vafler til mor og andre som fortjener det

Vafler med cottage cheese og bær banner

Det nærmer seg morsdag! Benytt anledningen til å sette pris på mødre og andre som fortjener det med nydelige vafler med diverse tilbehør 😋

Med Tinemelk® og meierismør i røra får du smakfulle, saftige vafler! 

Hva med å servere gjestene fristende havrevafler med (naturlig proteinrik) cottage cheese og bær  (toppbildet)?

Tips: Lag laktosefrie vafler ved å bytte ut melk og smør med laktosefrie produkter.

Kosevafler 💛

Hva er vel bedre enn å spre glede ved å servere gjestene nystekte, velduftende vafler med smør og brunost, eller kanskje rømme og syltetøy på? De beste vaflene lager du selv – kanskje bare med litt hjelp av våre gode vaffeloppskrifter. Og husk – mange foretekker iskald melk som drikke til vaflene!

Bruk gjerne rester!

Bruk gjerne rester av for eksempel vaniljesaus, risengrynsgrøt, rømme, kesam, kulturmjølk, yoghurt eller fløteskvetter i vaffelrøren. Du kan også prøve deg fram med en rekke forskjellige kornsorter og krydder.

Matvafler

Med gode råvarer og godt tilbehør ypperlig å servere vafler til for eksempel  grove havrevafler  som et godt alternativ til brød til frokost, lunsj eller møtemat. Server gjerne med avokado, ruccola, ost og skinke. Bruk fantasien – prøv deg fram. Se også vedlagte oppskrifter.

Vaffeldagen 25. mars

Vafler fortjener å bli servert minst en gang i uken hele året, og vi minner om feiring av den store vaffeldagen – onsdag 25. mars!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms