Produktnyheter september 2019

Samlebilde L3-2019

Blant høstens spennende produkter lanserer vi blant annet ferdiglaget panna cotta, nye spennende smaker på TINE Yoghurt Nyt og endelig kommer vi med laktosefri mager cottage cheese samt laktosefri risgrøt fra Fjordland! Nyhetene vil være tilgjengelige senest 16. september.

TINE® Yoghurt UTEN tilsatt sukker Mango & Aprikos 850 g
Endelig en fruktyoghurt uten tilsatt sukker eller søtstoff, som du kan spise hver dag! TINE Yoghurt UTEN tilsatt sukker (850 g)smaker deilig mango og aprikos. Som all annen yoghurt har den et naturlig innhold av sukker fra melk. I tillegg har vi tilsatt enda litt mer frukt enn det som finnes i annen yoghurt på markedet for den gode smakens skyld.

TINE® Yoghurt Nyt Mango & chili, Appelsin & ingefær, 4 x 125 g
Vår mest smaksrike yoghurt, TINE Yoghurt Nyt, kommer med nye spennende smaker: Mango & snill chili og Appelsin & ingefær. Inneholder ekstra mye frukt.

TINE® Cottage Cheese Mager  Laktosefri 400 g
Endelig kommer vår mager cottage cheese også som laktosefri! Produktet har et naturlig høyt innhold av protein og kalsium, men et lavt innhold av fett. I tillegg smaker den akkurat like godt som dagens TINE Cottage Cheese Mager. Null kompromiss!

Piano® Panna Cotta 0,5 liter
Panna cotta, en av Norges mest populære dessertretter, kommer nå som ferdiglaget produkt! Mange nordmenn ønsker enkle løsninger som smaker godt og gjerne ser hjemmelaget ut. Piano® Panna Cotta kan serveres rett fra pakken, men kan med fordel smeltes om og serveres i lekre porsjonsglass for å gi en mer personlig vri.

Gryr® Havre Iskaffe Cappuccino UTEN tilsatt sukker 330 ml
Den plantebaserte serien Gryr® fra Sunniva® utvider med den populære iskaffesmaken Cappuccino. Havreiskaffen er laget av brasiliansk kaffe, havredrikk og med en mild smak av kanel. Inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe og er uten tilsatt sukker. Nyheten har et naturlig innhold av sukker fra havre og inneholder søtstoff.

YT® Energibar Frukt, havre og riskrisp 50 g
Vi har lyttet til forbruker og lanserer nå YT® Energibar i en helt ny og forbedret versjon som både smaker godt og har perfekt konsistens. Den er veldig lett å spise når man trenger påfyll av energi under og rett etter aktivitet, selv om man har høy puls. Som all annen YT® er også YT® Energibar utviklet i samarbeid med Olympiatoppen.

Litago® UTEN 0,5 og 1 liter
Nå kommer Litago® UTEN med enda mer av den gode sjokoladesmaken! Nye Litago® UTEN smaker mer sjokolade og passer perfekt når du har lyst på skikkelig god sjokolademelk! Litago® UTEN er ikke tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer. Kommer i både halv- og enliter.

TINE® Yoghurt Nyt Salt karamell med krokanstrøssel 127 g (Coop)
Nå kommer oppfølgeren til suksessen Nyt Lakris som skapte lakrisfeber i Norge! TINE Nyt Salt karamell kommer i duobeger med sprø krokanstrøssel. Det gir en deilig smak av karamell med krunsj. Tilgjengelig kun hos Coop.

Havredrikk 250 ml
Chevre frå Haukeli 100 g
- ny pakningstørrelse
TINE® Gudbrandsdalsost 28 % 750 g - ny pakningstørrelse
TINE® Fløtemysost 26 % 750 g - ny pakningstørrelse
Østavind® 430 g
- ny pakningstørrelse
Sprett ® Yoghurt Jordbær 12-pk - kun Coop

Sesong

Go'morgen® UTEN tilsatt sukker Ananas & kokos 190 g
Go’morgen® er tilbake med en ny, trendy sesongvariant med tropisk smak av ananas og kokos. Den er proteinrik og uten tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer.

Norvegia®  Vellagret 1 kg
Forpakningen er eksklusiv og vil kun bli solgt i en begrenset periode. Lagret i ni måneder.

Litago® Banansplitt 0,5 liter
Litago® Banansplitt, tidligere kåret som den beste sesongsmaken er tilbake som limited edition! En perfekt sjokolademelk som kombinerer det beste fra to verdener: sjokolade og banan!

Piano® Lys Sjokoladekrem 0,5 liter
En deilig sjokoladekrem som kommer helt fiks ferdig! Det eneste du må gjøre er å piske den opp i fem minutter før den kan brukes som topping på alt fra muffins, sjokoladekake, marengsbunn eller rett og slett som en sjokolademousse servert med friske bær.

Snøfrisk® Einebær 125 g
Snøfrisk® Einebær er en ny frisk sesongvariant med smak fra den norske fjellheimen, levert fra OsteCompagniet. Urkydderet einebær, er et av de eldste krydderne vi kjenner til i Norge. Det setter en unik spiss på maten og er det lille ekstra som hever smaken. Denne kremosten er perfekt til høsten og vinterens gryter og sauser, på brød og knekkebrød alene eller sammen med spekemat og annet kjøttpålegg.

TINE® Yoghurt Høst/vinter 8-pk
Sesongvarianten TINE Yoghurt med smak av høst og vinter er tilbake, med spennende smaker for hele familien: eple, bjørnebær, gul plomme og pære.

Biola® Sesong Sitron UTEN tilsatt sukker 1000 g
Biola® Sitron UTEN tilsatt sukker er en fettfri, syrnet melk med en forfriskende god smak. Den nye sesongsmaken har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer.

Biola® Sesong Kokos og cupuacu 1000 g
Biola® Kokos og cupuacu har en frisk og god smak av Brasil. Cupuacu er en frukt som vokser i Amazonas-områdene. Lukten kan kjennes som en blanding mellom kakao og ananas, og smaken minner om pære med litt banan i. Tilgjengelig kun hos Rema.

Sunniva® Presset Eple Hardanger 1 liter
Det norskeste av det norske! Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Eplejuice fra Hardanger. Nå er årets sesong, den 19. sesongen på rad, klar. Blandingen av middels fyldige Aroma-epler, syrlige Summer red-epler og den karakteristiske aromaen fra Gravenstein-epler gir den helt særegne smaker. Til juiceelskere som vil ha kortreiste råvarer med unik kvalitet.

 

Fjordland samlebilde_L3_2019 banner


Nyheter fra Fjordland

Fjordland BOX Yellow curry
En smaksrik og balansert rett  med kylling, ris og grønnsaker. 270 g.

Fjordland BOX Pasta cheese & bacon
Makaroni i en fyldig ostesaus med bacon. Rett med bred smaksapell. 270 g.

Fjordland BOX Thai curry soup
Spicy grønn currysuppe med moste grønnsaker. En suppe med litt smell! Krutonger følger med. 280 g.

Fjordland BOX Sweet potato soup
En kremet og smaksrik søtpotetsuppe. Krutonger følger med. 280 g.

Fjordland Kjøttpølser med potetmos og kålrabistappe (Coop)
Kjøttpølser er en favoritt hos mange og denne retten kommer nå  med potetmos og en fyldig kålrabistappe laget fra bunnen av. Pølsene er av beste kvalitet fra Gilde og er selvfølgelig kun norsk kjøttråvare. Retten inneholder 25 % grønnsaker. Finnes kun hos Coop.

Fjordland Bifflapskaus (Rema)
Bifflapskaus er en klassisk brun lapskaus med strimlet, norsk storfekjøtt og tradisjonelle råvarer som potet, gulrot, sellerirot, kålrot og løk. Retten inneholder hele 35 % grønnsaker, er rik på protein og har lite mettet fett. En sikker hverdagsfavoritt! Finnes kun på Rema 1000.

Fjordland Medisterkake m/poteter og surkål
Favoritten Medisterkaker relanseres nå med fyldigere smak på sausen, som selvsagt er laget fra bunnen av. Retten inneholder hele 21 % grønnsaker og som i alle Fjordlands retter benyttes alltid norsk kjøtt. 

Fjordland Til familien Kjøttkaker
Smaksrike kjøttkaker lagd på norsk kjøtt av storfe og svin, med glutenfri saus. Poteter følger med. Det er mange typer tilbehør som passer til kjøttkaker, så server gjerne med surkål, ertestuing eller lettkokte grønnsaker. 

Fjordland Til familien Fiskeboller
Fiskeboller i hvit saus er en kjent og kjær hverdagsmiddag, og et fint fiskemåltid for hele familien. Her får du saftige fiskeboller i en nydelig hvit saus. Poteter følger med. Retten blir ekstra god om du serverer med lettkokte gulrøtter, og mange liker også et lett dryss karri. 

Fjordland Laktosefri Risgrøt
Fjordland Risgrøt er hele Norges favorittgrøt, og nå lanserer vi laktosefri risgrøt som er like god og velsmakende som originalen. Vår laktosefrie risgrøt er laget med laktosefri helmelk, litt vann, ris (18 %) og litt salt.  400 g.

Yoplait Yoghurt 00% Solbær/sitron/mynte (Coop)
Denne yoghurten trenger hverken fett eller tilsatt sukker for å smake fantastisk. Det er dobbelt så mye frukt sammenliknet med vanlig norsk fruktyoghurt, og naturlig farge og aroma. Kun tilgjengelig hos Coop.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms