Vafler til enhver anledning

Grove vafler med ost og skinke banner

I tillegg til «fredagsvaffel», som gjerne forbindes med kos, er det med gode råvarer og godt tilbehør ypperlig å servere vafler til for eksempel frokost, møtemat, lunsj eller snacks. Med Tinemelk® og meierismør i røra får du smakfulle, saftige vafler!

Prøv for eksempel grove vafler med ost og skinke (toppbildet).

Matvafler

Grove havrevafler er et godt alternativ til brød til frokost, lunsj eller møtemat. Server gjerne med avokado, ruccola, ost og skinke. Bruk fantasien – prøv deg fram med ulikt tilbehør. Se også vedlagte oppskrifter.

Tips: Lag laktosefrie vafler ved å bytte ut melk og smør med laktosefrie produkter.

Kosevafler 💛

Hva er vel bedre enn å spre glede ved å servere gjestene nystekte, velduftende vafler med smør og brunost, eller kanskje rømme og syltetøy på? De beste vaflene lager du selv – kanskje bare med litt hjelp av våre gode vaffeloppskrifter 😋  Og husk – mange foretrekker iskald melk som drikke til vaflene!

Bruk gjerne rester!

Bruk gjerne rester av for eksempel vaniljesaus, risengrynsgrøt, rømme, kesam, kulturmjølk, yoghurt eller fløteskvetter i vaffelrøren. Du kan også prøve deg fram med en rekke forskjellige kornsorter og krydder.

Vaffeldagen 25. mars

Vafler fortjener å bli servert minst en gang i uken hele året, og vi minner om feiring av den store vaffeldagen – onsdag 25. mars!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms