Et perfekt glass med MELK

Melkeglass banner

Visste du at åtte av ti nordmenn sier at de liker melk? Eller at nesten halvparten (46 prosent) av alle nordmenn drikker melk til ett eller flere måltider hver dag?

Får de tilbud om kald frisk melk til flere enn de vanlige måltidene er sjansen stor for at de takker ja. Melk er aller best når den serveres rett fra kartongen og er mellom 0 og 4 °C. Da har den en søtlig, mild og rund smak.

De fleste mener at melk er sunt

90 prosent av alle nordmenn mener at melk er en sunn drikk og ved å tilby melk i rett temperatur som et naturlig drikkealternativ til alle måltider gjør man det enklere for gjestene å følge Helsedirektoratets anbefaling om at alle bør innta tre enheter med meieriprodukter hver dag. To av de tre enhetene bør være melk eller yoghurt.

Flere kan benytte dispenserne fra TINE

Den beste måten å servere melk til sine gjester på, er via dispenser. Jo mindre lys og luft melken har blitt utsatt for på vei til kundens glass, jo bedre er kvaliteten på produktet. TINEs dispensere sørger for at alle glass med melk og juice serveres kalde, og dispenserne er med på å øke effektiviteten for serveringsstedene som benytter dem. Alle som serverer rundt 10 liter melk eller mer daglig bør vurdere en dispenser fra TINE .

Alltid en frisk opplevelse

Dispenserne fra TINE er stadig gjenstand for forbedringer. Fordi det er viktig for TINE at produktene som serveres fra dispenseren skal være av høyeste kvalitet blir de kontinuerlig testet og evaluert. Justeringer på design og funksjonalitet er også hele tiden oppe til vurdering.

– Vårt mål er at man skal få den samme kvalitetsopplevelsen av Tinemelk® uansett om man har lunsj på jobben, frokost på hotell eller kveldsmat hjemme på eget kjøkken. Velger du Tinemelk® skal du alltid få en frisk og kald smaksopplevelse, sier Espen Nyløkken Grostad, som har ansvar for kjølemøbler i TINE.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms