Selbu Blå® i tre versjoner

Selbu Blå® banner med pære 2021

Alle ostebuffeter bør ha et godt utvalg av forskjellige kvalitetsoster, og minst en av disse bør være en blåmuggost. Selbu Blå® er en serie allsidige blåmuggoster utviklet spesielt for norske ganer. Lages i Selbu i Trøndelag.

Alle variantene av Selbu Blå® kan gjerne nytes alene, men med nøtter og noe søtt som frukt og honning smaker det ekstra godt.

Originalen Selbu Blå® Smakfull er en halvfast og aromatisk blåmuggost som passer godt på ostefatet, i salater, dressinger og i varm pastasaus eller som kveldskos på ferskt brød eller knekkebrød.

Selbu Blå® Kraftig er modnet i åtte uker for å bli ekstra smaksrik. Den er halvfast i konsistensen og er nydelig på nystekt brød. Osten setter en ekstra spiss på ostefatet, i salater, sauser og på pizza. 

Grove vafler med spekeskinke og blåmuggost 1-1

Nyheten Selbu Blå® Mykere har en noe mildere smak enn originalen. Osten passer perfekt til hverdagskos med sin myke konsistens, som gjør den enkel å smøre på knekkebrød og kjeks. Dette er en god «introduksjonsost», som passer for nybegynnere innen blåmugg. Den egner seg også i matlaging som på pizza og i paier.

Grove vafler med Selbu Blå®

Vaffelen for ost- og skinkeelskere! Grove vafler toppet med herlig blåmuggost, ruccola og spekeskinke. Passer perfekt til lunsj, som snack eller når du vil ha noe godt med mye smak.

Ostereisen: Bli med til Selbu!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms