Årets Matgledebedrift 2019 – finalistene er klare!

Banner Årets Matgledebedrift 2019

Kåringen i den tradisjonsrike konkurransen Årets Matgledebedrift, som har vært avholdt i flere år, nærmer seg. Nå har juryen valgt ut finalistene til årets konkurranse!

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede.

Og finalistene er ...

  • Restaurant Kokkekollektivet, Halden
  • Drømmehagen barnehage, Frekhaug
  • Scandic Hotel Nidelven, Trondheim
  • Ullerud sentralkjøkken, Drøbak
  • Hjertet kafè Sykehuset Østfold Kalnes, Sarpsborg
  • De 3 stuer avd. Verftsgata, Trondheim 

Kåring

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.

Premiene:

• 1. plass: Matfaglig tur for to personer til konkurransen Bocuse d’Or Europa i juni 2020 i Tallinn, Estland
• 2. plass: Matfaglig tur for to personer til Bekkjarvik Gjestgiveri og mesterkokk Ørjan Johannessen 
• 3. plass: Matfaglig tur for to personer til Britannia Hotel og mesterkokk Christopher W. Davidsen i Trondheim 

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015 Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering: sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 var De 3 stuer Trondheim innovasjonssenter ved kjøkkensjef Anika Aspvik og hennes team.  Klikk her for å lese om fjorårets vinner!