Produktnyheter mai 2019

TINE_L2_2019_produkter_banner

Våren er her, og med den kommer spennende produkter fra TINE! Nyhetene er tilgjengelige innen mandag 29. april.

Go'morgen® Grøt 150 g

Ny og spennende grøtsatsing fra Go'morgen®! To smaker: Havregrøt UTEN med bringebærsaus uten tilsatt sukker* og Havregrøt med jordbærsaus. *Naturlig innhold av sukker fra melk og bær. Inneholder søtstoff.

Kesam® UTEN Vanilje 300 g

Den nye, magre Kesam® med vanilje er uten tilsatt sukker*, laktosefri, rik på protein og har et lavt innhold av fett. *Naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoff.

Kesam® Protein 170 g

To nye Kesam®-varianter med høyt proteininnhold (15 g pr. beger): Mango & pasjonsfrukt og Vanilje. Porsjonsstørrelse med skje under lokket. Laktosefrie og uten tilsatt sukker – kun naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoff.

Tinemelk® Vanilje 1 liter

Tinemelk® kommer nå med en ny smaksatt variant: vanilje. Kun tilgjengelig hos Coop.

Tinemelk® Skummet 1,75 liter

Tinemelk® Skummet kommer nå endelig i 1,75-literskartong!

TINE IsKaffe™ Mocha UTEN 330 ml

Laktosefri TINE IsKaffe™ uten tilsatt sukker* med deilig smak av sjokolade! Iskaffen er laget av kaffebønner fra Brasil og norsk melk. *Naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoff.

TINE Kremgo'® 125 g

To nyheter: TINE Kremgo'® Krydder Lett er laktosefri og inneholder 40 % mindre fett enn originalen. Nå i mindre størrelse. TINE Kremgo'® Afrikansk paprika er tilbake – nå i helårssortiment (tidligere sesongvariant).

Selbu Små Blå 150 g

Norsk, ternet blåmuggost i rapsolje produsert på TINE Meieriet Selbu. Et smaksrikt løft til salater og tapas – spennende tilbehør til grillmaten! To smaker: Paprika/chili/rosépepper (sesong) og Oliven.

Noisy® Rosa fruktdrikk

Nyheten Noisy® med rabarbra og jordbær er et friskt innslag i smådrikkesegmentet. Helt uten tilsatt sukker eller søtstoff – inneholder kun naturlig sukker fra juice.

Sprett® Vanilje 90 g

Barnas favorittsmak – nå på klemmepose! 

TINE Yoghurt Ananas 850 g

TINE Yoghurt kommer nå med ananasyoghurt i stort beger. Kun tilgjengelig hos NorgesGruppen.

YT® Sportsdrikkpulver 358 g

YT® Sportsdrikkpulver er tilbake – med appelsinsmak!


Sesong

Piano® Pavlovakrem 1/2 liter

En helt unik, ny og spennende produktnyhet – helt ferdig pavlovakrem med vaniljesmak som bare skal piskes før den påføres marengsbunnen. Lag pavlova på ti minutter: Pisket Piano® Pavlovakrem + ferdig marengsbunn + friske bær = ferdig!

TINE Yoghurt Sommer 8-pk

Sommerens utvalgte favorittyoghurter er tilbake! Inneholder smakene jordbær & lime, bringebær, rabarbra og sitron.

Sunniva® isTe

Sunniva® isTe Sparkling – med kullsyre – kommer i to smaker: mango zero og fersken. Perfekte på varme sommerdager! Limited editions.

Sunniva® isTe Vannmelon
Spennende blanding av te og vannmelonjuice (5 %), noe som gir en forfriskende og fruktig smak. Limited edition.

Sunniva®  isTe Mango
Forfriskende fruktiste, en blanding av te og juice (5 %), med smak av mango. Limited edition.


Nyheter fra Fjordland

Litt mat Tropisk smoothiebowl 185 g
En søt, frisk og tykkere smoothie, med smak av ananas, mango, pasjonsfrukt, eple og kokos. En crispy granolatopping, med tørkede jordbær og blåbær følger med.

Safari Havre Banan- og Jordbæryoghurt 90 g
Fruktyoghurt med glutenfri havre – helt uten biter. Gir barna et mer komplett lite måltid i praktisk emballasje. Den er naturlig rik på protein og helt uten E-stoffer.

Safari Havre Vaniljeyoghurt
Fruktyoghurt med glutenfri havre – helt uten biter. Gir barna et mer komplett lite måltid i praktisk emballasje. Den er naturlig rik på protein og helt uten E-stoffer.

Fjordland fiskesuppe 350 g
I denne fiskesuppen har kokken fått velge sine egne favoritter: sei, gulrot, sellerirot og purreløk. Suppen har han så smaksatt med sitron, dill og gressløk, og rundet det hele av med créme fraîche og smør. Serveres i praktisk skål. Nytt: Vi har fjernet gluten og gjort forbedringer i prosess som gir bedre konsistens på suppen og på grønnsakene. (Erstatter art.nr. 8001.)

Fjordland Kjøttsuppe 350 g
Tradisjonell kjøttsuppe med mye grønnsaker, storfekjøtt og kjøttboller. Nytt: Vi har fjernet allergener som gluten, melk, soya og fisk samtidig som vi har klart å ta frem en renere kjøttsmak i en prosessforbedring som løfter utseendet og spiseopplevelsen på både suppen og på grønnsakene. Serveres i praktisk skål. (Erstatter art.nr. 8002.)

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms