Oppskrifter og kurs – Årets Kokk 2019

Bildemiks CAP oppskrifter

Christian Andrè Pettersen ble i slutten av september kåret til vinner av Årets kokk 2019! Mesterkokken har allerede gull fra Boucse d'Or i Torino 2018 og bronse fra Bocuse d'Or Lyon 2019 fra før.

Fra læregutt til mesterkokk

TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner, og vi er glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med ham: Benytt sjansen nå og få et innblikk i Christian Andrè Pettersens hverdag via vårt spennende matkurs!

Tid: 21. oktober 2019
Sted: Stavanger (klikk for å lese mer)
Påmeldingsfrist: 7. oktober
 
Tid: 13. november 2019
Sted: Bodø  (klikk for å lese mer)
Påmeldingsfrist: 30. oktober

Oppskrifter fra Bocuse-kokken

Christian André har delt noen herlige oppskrifter med oss:

  • Revet ananas med koriander og chili-vinaigrette, kremost og limeis
  • Sprø bananpakker med vaniljekrem, karamell- og pasjonfruktsaus
  • Biola®-solbæris med rødbet og høvlet sjokolade og crunch
  • Mynte- og bringebær«lassi»
  • Potetkrem «Aligot» med Jarlsberg® og stekt breiflabb
  • Gratinert blomkål med ostesaus, chorizo og frisk salat
  • Urtedressing à la TINE
  • Vårrisotto
  • Bakt camembert med nøtter og frukter
  • «Shrimp roll» med rømme og aromater

Her finner du Christian Andrés 10 fristende oppskrifter

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms