Rømmegrøt til hverdag og fest

rommegrotsesongen er i gang

Rømmegrøten fra Fjordland er god og enkel å servere til både fest og hverdag. Grøten kan servers både varm og kald, med friske bær og med deilig spekemat!

rommegrøt_vår

Mange har tradisjon for å spise rømmegrøt både på 17. mai og på Sankthansaften den 23. juni. Gled gjestene med den gode og fyldige rømmegrøten fra Fjordland!

Fjordland Rømmegrøt er laget etter god, gammeldags oppskrift og smaker som hjemmelaget. Grøtene fra Fjordland er produsert i Norge, hovedsakelig av norske råvarer. Produktene inneholder kun naturlige råvarer og er ikke tilsatt konserveringsmiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Grøten leveres blant annet i poser på 4 kilo, som er veldig praktisk på storhusholdningskjøkkenet. Det beregnes rundt 350 gram per porsjon.

Serveringstips til rømmegrøt

Rømmegrøt serveres gjerne med sukker, kanel, smør samt litt spekemat og flatbrød på siden. Det finnes mye annet godt tilbehør som smaker godt på rømmegrøten, for eksempel raspet brunost, rosiner, nøtter og jordbærskiver. Hva med å sette frem tilbehøret i ulike skåler, så kan gjestene selv velge sin kombinasjon? 

Tips: tilsett fløte for å gi den en mildere og rundere smak

Fordeler med ferdiggrøtene fra Fjordland

  • Det er billigere å kjøpe ferdiggrøten enn å lage selv, samt at du frigjør kapasitet på kjøkkenet og personalet (røring og tid til rydding)​ - effektivt
  • Jevn kvalitet – et brent rømme eller melk ødelegger hele gryta​
  • Unngå matsvinn – overskuddsgrøt brukes i bakverk, lapper og vafler

Med ferdig grøt sparer du tid, og rømmegrøtmåltidet blir vel så godt! Ferdig grøt fra Fjordland skal bare varmes opp, så er den klar til servering. Det er spesielt praktisk når mange skal serveres. Rømmegrøten fra Fjordland kommer i flere pakningsstørrelser: 4 kilo, 800 gram og 350 gram.

 fest-rommegrot

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms