Snøfrisk® – god alene, best imellom!

Snøfrisk® banner

Snøfrisk® er god alene men passer best på lefseruller imellom andre gode ingredienser. Lefseruller lages ofte til tradisjonelle høytider og til koldtbordet på 17. mai, men fungerer veldig bra også til andre anledninger.

Noe enkelt og lettvint til gjestene i kantinen, til å ha med på barnehagefesten, som snacks med noe godt i glasset, som en rett til tapasbordet – mulighetene er mange. Det beste er allikevel at lefserullene kan lages god tid i forveien!

Snøfrisk og lefse brosjyre forside

Oppskrifter

I våre oppskrifter har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser. Lefser er sesongprodukt og man finner ulike lefsevarianter i butikken i løpet av året. Sammen med Snøfrisk® smaker det meste godt!

I dette heftet har vi samlet noen  enkle oppskrifter på lefseruller som garantert vil falle i smak. (Bytt gjerne ut Snøfrisk® Grillet pepper, som er utgått, med f.eks. Snøfrisk® Ramsløk & hvitløk.)

Bon apétit 😋


Snøfrisk®

Snøfrisk® er en serie med myke kremoster laget av 80 % geitmelk og 20 % kufløte. Osten har bare 1,5 % tilsatt salt og ingen andre tilsetningsstoffer.

Snøfrisk® oversikt produkter

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms