Husk å bestille nok ost til tapasbordet i sommer!

ostefat-fryd-tapas-banner

Selv den mest ydmyke frokostosten kan skinne på tapasbordet! Her finner du noen nydelige munnfuller laget av favorittoster fra TINE.

Å servere ost er ofte enklere enn man tror – med godt brød, nøtter og annet tilbehør blir det garantert en suksess!

Hva med å friste gjestene med ostefat med aprikospurè og nøtteblanding ? Her er det brukt brie og blåmuggost, men disse kan godt byttes ut med andre oster. Det er bare fantasien som setter grenser.

Ost kan også kombineres med sjokolade!  Jarlsberg® dyppet i mørk sjokolade er perfekt å servere som snacks eller som en del av et større tapasbord.

Tips

  • Ost smaker best når den får riktig behandling. Oppbevares og behandles osten riktig, får du full glede av dens smak og karakter.

  • Et smart tips er å skjære opp osten mens den er kald. Tempererte oster er myke og vanskeligere å skjære pene stykker av.

  • Ost skal vanligvis ikke serveres for kald. Ostens fine smak og aroma kommer best til sin rett i romtemperatur, og bør serveres etter å ha stått i romtemperatur i en time, halvannen.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms