Server lune vaffelhjerter på vaffeldagen 25. mars!

Rømmevafler med syltetøy og brunost banner

Hva er vel bedre enn å spre glede ved å servere gjestene nystekte, velduftende vafler med smør og brunost, eller kanskje rømme og syltetøy på? Vafler fortjener å bli servert minst en gang i uken hele året og ikke bare mandag 25. mars – den store vaffeldagen!

Med gode råvarer og godt tilbehør er de kjente vaffelhjertene ypperlige til alt fra møtemat, snacks og kvelds til en overraskende frokost. De beste vaflene lager du selv – kanskje bare med litt hjelp av våre gode vaffeloppskrifter.

Her er oppskriften på rømmevafler med rørte bær og brunost  (toppbildet) – gjestene vil elske dem. (Se flere oppskrifter her!)

Med Tinemelk® og meierismør i røra får du smakfulle, saftige vafler. Og med en klatt med TINE Rømme eller TINE Brunost som tilbehør, smaker de helt fortreffelig!

Bruk rester!

Bruk gjerne rester av for eksempel vaniljesaus, risengrynsgrøt, rømme, kesam, kulturmjølk, yoghurt eller fløteskvetter i vaffelrøren. Du kan også prøve deg fram med en rekke forskjellige kornsorter og krydder. 

TINE Partner Servering Vinterkvikk forside

Inspirasjonsmagasin
I TINE Partner Serverings vintermagasin finner du inspirasjon til måltider og drikke som gir påfyllet gjestene dine trenger gjennom vinteren, samtidig som at oppskriftene gjør det enkelt å opprettholde alle gode forsetter.

Få inspirasjon i magasinet VINTERKVIKK ❄️

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms