TINE Barnehagepakken – matglede i barnehagen!

Hva er barnehagepakken

TINE Barnehagepakken er et konsept for alle barnehagekunder hos TINE som gir tilgang til gode tilbud, faglig påfyll, oppskrifter, tips og aktiviteter tilpasset barnehagen.

TINE ønsker å bidra til økt matglede og å være en inspirasjonskilde for barnehagene slik at de kan tilby et godt og variert mattilbud gjennom hele barnehagehverdagen.

Når du som barnehagekunde logger inn i TINE Handel kan du finne oppskrifter, matfakta, aktivitetsforslag og filmer som kan inspirere i det daglige arbeidet. Det er også her meieriprodukter fra TINE kan bestilles.

Aktivitetsforslag og inspirasjonsfilmer

Filmene du finner på Tinehandel.no er laget i samarbeid med pedagogisk leder og matinspirator Sondre Harvik Bjaberg i barnehagen Ragnas hage i Oslo. Filmene har blant annet fokus på hvordan barna enkelt kan delta i matlagingen, hvordan få barna til å utvikle interesse og nysgjerrighet rundt mat og smaker og hvordan mat- og turopplevelser kan integreres i barnehagehverdagen.

Kvalitetssikret innhold

Det er etablert en egen redaksjon for TINE Barnehagepakken, som skal sørge for at det jevnlig legges ut nytt, oppdatert og kvalitetssikret innhold på siden. I redaksjonen sitter en ernæringsfysiolog, en kokk, en representant fra Barnehageforum, webredaktør og en representant fra TINE Barnehagepakken. Redaksjonen vil også jobbe i dialog med barnehager og andre innholdsleverandører.

TINE vil inspirere barnehagene!

Vi håper at TINE Barnehagepakken skal være en inspirasjonskilde til en morsom, sosial og innholdsrik hverdag i barnehagen. Vi vil gi gode tips, vi vil løfte frem de gode eksemplene, og ikke minst stimulere til glede rundt måltidet - uansett om det er varm eller kald mat

TINE Barnehagepakken og TINE Handel: