Hjemmelagde supper – både miljøvennlig og økonomisk

Hot kyllingsuppe banner

Supper er smart for å unngå matsvinn: Rydd i kjøleskapet og bruk rester til en smakfull suppe. Krydre etter eget ønske og bruk rester av melk, rømme, fløte og smør til å heve smaken! 

Suppe passer like godt til lunsj som til middag og er en uendelig kilde til nye smaksopplevelser – lett å lage og lett å lagre. Varm og hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig, kanskje særlig når det er litt rufsete vær.

Bruk rester

Bruk rester du har i kjøleskapet til suppen, og du kan fint bruke melkeprodukter som er gått ut på dato (se, lukt og smak). En revet osterest kan gi et lett ostedryss på toppen av suppen.

Eller for litt ekstra «knas» – lag krutonger av tørt brød! Slik gjør du: Kutt opp daggammelt brød i terninger og stek i olje sammen med hvitløk, rosmarin og salt. Strø over suppen rett før servering.

Prøv enkel, hot og indiskinspirert kyllingsuppe til gjestene (toppbildet) – her er oppskriften!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms