Mye kjærlighet i god mat – lær av de beste

Kursbanner TP - nytt april 2019 - low

Det er vår i luften og vi gir deg flere muligheter til å hente ny inspirasjon til nye menyer! Bli med på et av våre spennende kurs hos TINE Partner-skolen, som vi arrangerer i store deler av landet.

TINE Partner Servering tilbyr kurs der du kan lære å «trylle» både med sjokolade og TINEs smakshevere – og lage de lekreste desserter og konfekter. Sikre deg plass på kurs med blant andre vår egen dyktige konditor, Bernhard Azinger, tidligere gullvinner i OL for konditorer.

Eller bli med på spennende ostekurs eller matgledekurs for å lære å lage og servere fristende mat til de med dårlig matlyst. I tillegg har vi kurs der vi følger mesterkokk Christian André Pettersen en hel dag for å lære teknikker og enkle løsninger for en travel hverdag.

Finn kursene her – førstemann til mølla!

Kurs der du bor?
Dersom du ønsker kurs i ditt område, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Kanskje vi ved neste anledning har mulighet til å legge kurs i nærheten av deg?

Spørsmål?
Har du innspill om andre kurs, vil vi gjerne ha forslagene dine! Lurer du på noe rundt kursene, kan du ta kontakt med Brita Unnerud på e-post brita.unnerud@tine.no eller på mobil 905 62 044.