Mye kjærlighet i god mat – lær av de beste

Kursbanner TP - nytt feb 2019

Nytt år betyr nye muligheter – og kanskje nye menyer? Benytt starten av året til å hente ny inspirasjon på et av våre kurs hos TINE Partner-skolen! Vi arrangerer ulike kurs i store deler av landet.

TINE Partner Servering tilbyr kurs der du kan lære å «trylle» både med sjokolade og TINEs smakshevere – og lage de lekreste desserter og konfekter. Sikre deg plass på kurs med blant andre vår egen dyktige konditor, Bernhard Azinger, tidligere gullvinner i OL for konditorer.

Eller bli med på pizzakurs og lær av de beste hos Kulinarisk Akademi! Lag den optimale pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. For et perfekt resultat er bunnen og valg av oster svært viktige suksessfaktorer.

Finn kursene her – førstemann til mølla!

Kurs der du bor?
Dersom du ønsker kurs i ditt område, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Kanskje vi ved neste anledning har mulighet til å legge kurs i nærheten av deg?

Spørsmål?
Har du innspill om andre kurs, vil vi gjerne ha forslagene dine! Lurer du på noe rundt kursene, kan du ta kontakt med Brita Unnerud på e-post brita.unnerud@tine.no eller på mobil 905 62 044.