Enklere administrasjon av skolemelk med Skolelyst™

Logo Skolelyst

Skolelyst™ er en fleksibel bestillingsløsning for mat og drikke til skolemåltidet. Skolen administreres dette gjennom en skolemelkansvarlig. Som ansvarlig på skolen godkjenner du skoleåret og velger produkter. Foresatte går så inn selv og bestiller og betaler for barnas produkt. Vi leverer dette på TINE-bilen og det deles ut av ansvarlige på skolen. Her har skolen mulighet til å delta på elevprogram for hjelp til administrasjon.

Logopunkt_ferskenHåndtering av bestilling og betaling

Vi tar oss av bestilling og betaling fra de foresatte og ordner også med purringen - slik at dere ikke trenger å bruke noe tid på dette.

Logopunkt_grønn Tilpassede skoleprodukter

Produktene våre er spesielt sammensatt for skoleelever, med fokus på mengden tilsatt sukker, mettet fett og nøkkelhullsmerking. Skolen kan velge mellom 13 ulike produkter.

Logopunkt_gul Ferdigpakkede klassesett (Oslo og Sem)

Vi kan levere produktene i ferdigpakkede klassesett for skolene som tilhører Oslo og Sem. Det vil si at hver klasse får sin egen pose med produktene hver enkelt elev skal ha - hver dag.

Logopunkt_lys lilla Egen brukersupport

Skolelyst™ har egen brukersupport via kundeservice, slik at dere raskt og enkelt får svar hvis dere lurer på noe.

ElevprogramLogopunkt_fersken

Vi vet at det er mange elever som er veldig flinke til å dele ut melk og andre produkter i klassene sine, og mange synes det er stor stas med denne oppgaven. For å gjøre utdelingen bedre har vi laget et elevprogram. Her er det elevene på de øverste klassetrinnene som får ansvaret og rollen som «melkesjefer». Les mer om elevprogrammet på skolelyst.no.

Logopunkt_lys mint

Hva må skolen gjøre? 

Ta kontakt med Skolelyst™ på telefon 51 37 16 06 eller e-post skolelyst@tine.no for å bli Skolelyst™-kunde. 


 
Når skolen har mottatt Skolelyst™-kundenummeret sitt, kan du registrere skolen på skolelyst.no ved hjelp av tre enkle steg:
1. Opprette klasser
2. Velge produkter som skal være tilgjengelig for foresatte
3. Velge fridager der elevene ikke skal ha produkter   

Gå til skolelyst.no for å lese mer