Juleprodukter 2019

Juleprodukter 2019 banner

Matglede og smak står sentralt i juletiden, og for mange av oss har TINE en viktig rolle på matbordet. Årets julelanseringer fra TINE og Fjordland består av de kjente juleproduktene.

I tillegg er emballasjen på en del av de «vanlige» produktene endret til julemotiv i anledning høytiden.

TINE Yoghurt Nyt Julen
Ingefær er et av julens krydder og er blant annet å finne i pepperkaker. Karameller er for mange et julegodt som hører høytiden med. I yoghurtform kan man tilføre julestemning til frokosten, mellommåltid eller som en hverdagsdessert.

TINE IsKaffe™ Xmas Mocha
Nå lanserer TINE IsKaffe™ en ny fristende julesmak: Xmas Mocha. Iskaffen er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og med en deilig smak av sjokolade med karamell. TINE IsKaffe™ inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso. 

TINE Julebrunost
Ost er en klassiker til frokost, og det finnes en favoritt for alle. TINE Julebrunost er en søt og krydret fløtemysost med smak av kardemomme som passer ypperlig på nybakt brød og vafler. 

TINE Edamer
Folk ønsker seg sesongprodukter til jul, og TINE Edamer er en kjære juletradisjon i mange hjem. Edamer egner seg meget godt som pålegg, snacks, i salater, i osteanretningen og i varme osteretter.

TINE Edamer Vellagret
TINE Edamer Vellagret er en norskprodusert halvfast, modnet ost som har en ekstra fyldig, ren, syrlig og aromatisk smak. TINE Vellagret Edamer ystes hos TINE Meieriet Ørsta og er modnet i minimum 12 måneder. Osten er svært lagringsdyktig, forutsatt ubrutt emballasje.


Juleprodukter fra Fjordland

KOS Riskrem med jordbærsaus 135 g
Tradisjonsrik riskrem med ekte kremfløte, servert med fyldig smaksrik jordbærsaus.

Fjordland Julemiddag i skål
Fjordlands julemiddag i skål består av skinkestek, medisterkake og julepølse med rødkål, poteter og en fyldig, krydret julesaus.

Fjordland Julestek
Julestek fra Fjordland er en klassisk svinestek i skiver servert i en fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål, tyttebærsyltetøy og kokte poteter. Retten inneholder 19 % grønnsaker og er rik på protein.

Fjordland Juletallerken
Fjordlands klassiske juletallerken bestående av svineribbe, medisterkake og julepølse gir deg umiddelbart en smak av jul. Som tilbehør får du kokte poteter, fløtesaus og rødkål. Retten inneholder 15 % grønnsaker og er en kilde til protein.

Fjordland Pinnekjøtt
Fjordland pinnekjøtt er urøkt og serveres sammen med vossakorv, fyldig kålrotstappe og kokte poteter. Retten inneholder 24 prosent grønnsaker og er en kilde til protein.

Fjordland Kalkunbryst i fløtesaus
Kalkunbryst i fløtesaus – en favoritt hos mange til jul som endelig er tilbake med klassisk tilbehør som poteter og rødkål. Sesongprodukt i juleukene.

Fjordland Ribbe m/medisterkake 425 g (NorgesGruppen)
Fjordlands klassiske juletallerken i mindre porsjon, med ribbe og medisterkake. Rødkål, poteter og deilig julesaus som tilbehør. Kun tilgjengelig i NorgesGruppen.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms