Ostens dag 25. oktober – en favorittmerkedag!

Ostebanner

Ost passer til alle anledninger, som frokost, lunsj, middag, møtemat, mellommåltid og som snacks, og ostene fra TINE smaker like godt både i kalde og varme og retter.

Husk at OSTERESTER er gull i for eksempel gratenger, ostepanner, omeletter og på pizza. Eller hva med klassikeren fondue? Har du forresten prøvd å rive osten og lage ostechips?

Ostens dag, fredag 25. oktober

... er en merkedag verdt å feire! I den anledning kan man enkelt imponere med ost i ulike variasjoner.

Se vår lekre og informative ostefolder med tips og oppskrifter!

Bli gjestenes førstevalg på ost

OsteCompagniet AS jobber med TINEs spesialoster og merker at osteinteressen i Norge er på vei opp. Sammen med Norsk Gardsost tilbyr et nytt kurs, «OsteEksperten», med et spennende program inkludert besøk på et gårdsysteri. Målet er å utdanne osteambassadører som gjør ditt serveringssted eller din butikk til gjestenes førstevalg på ost. Kurset avsluttes med en osteeksamen som inneholder både smaking og en teoretisk prøve som må bestås.

Finn ut mer om kurset og meld deg på her

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms