Servering av ost gjennom hele måltidsdøgnet

Ostebanner

Ost egner seg til alle anledninger, som frokost, lunsj, middag, møtemat, mellommåltid og som snacks. Og torsdag 25. oktober feirer vi en av våre favorittmerkedager – Ostens dag!

Ostene fra TINE smaker like godt – både i kalde og varme og retter. Husk at osterester er gull i for eksempel gratenger, ostepanner, omeletter og på pizza. Har du forresten prøvd å rive osten og lage ostechips?

Visste du at ... Alle TINEs faste, hvite oster, som f.eks. Norvegia®, Jarlsberg® og Østavind® er naturlig frie for laktose?

 

Ostens dag er torsdag 25. oktober

En merkedag verdt å feire! Igjen er det duket for en hyllest til en av våre favorittmerkedager – Ostens dag. I den anledning kan man enkelt imponere med ost i ulike variasjoner!

Har du lyst til å delta på Ostens dag – dagarrangement – for å få et spennende innblikk i de mange bruksområdene osten har? Vi tar for oss råvaren, produksjon, lagring og tilbehør samt ost og vin i kombinasjon. (Begrenset antall plasser.) Les mer og meld deg på innen tirsdag 23. oktober.

Se vår lekre og informative ostefolder med tips og oppskrifter!

Visste du at ... TINE har fokus på lavest mulig saltinnhold i ostene og redusert fettinnhold – med samme gode smak?


TINE er stolt sponsor av VM i ost 2018!

Sponsor Oste-VM 2018 World Cheese Awards ble lansert i 1988 og arrangeres årlig. Dette er første gang konkurransen arrangeres i en skandinavisk vertsby. I 2017 vant TINE både gullmedalje og bronsemedaljer for sine oster, henholdsvis Kvit Geitost Lagra, Norvegia® Special Reserve og Kvitlin.

Over 3000 oster fra 30 ulike land vil delta i årets konkurranse, hvor TINE også i år stiller med flere dommere og spennende oster, blant annet nyheten TINE Norsk Alpeost, en smaksrik, fast gulost, ystet på meieriet i Elnesvågen i Møre og Romsdal, på kumelk fra gårder rundt Romsdalsalpene. Spesialitet-merket av Matmerk. 

Oste-VM 2018 finner sted i Bergen 2.–3. november. Arrangementet er åpent for publikum. 

Visste du at ... det i alle oster fra TINE som produseres i dag brukes mikrobiell i stedet for animalsk løpe, noe som tilgjengeliggjør våre oster for alle?

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms