Årets Matgledebedrift 2018 – finalistene er klare!

Årets Matgledebedrift 2018 banner

Det nærmer seg kåring i den tradisjonsrike konkurransen Årets Matgledebedrift, som har vært avholdt i flere år. Nå har juryen valgt ut finalistene til årets konkurranse!

Vinneren kåres ut ifra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede.

Og finalistene er ...

  • Sykehuset Telemark, Skien
  • Læringsverkstedet Hammersborg barnehage AS, Trondheim
  • Flesbergtunet Bo- og Servicesenter, Lampeland
  • De 3 stuer avd. 121 Trondheim innovasjonssenter, Trondheim
  • Toma Facility Services AS avd 3678, Badehusgaten 37, Stavanger
  • To Rom og Kjøkken, Trondheim

Kåring

Kåring av vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 foregår på  Ostens Dag i Oslo torsdag 25. oktober,  og i den forbindelse inviteres finalistene til arrangementet.

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 får tur til Bocuse d’Or Lyon for to personer i januar 2019. Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konditoransvarlig Bernhard Azinger fra TINE Partner.

Juryen

Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende fra TINE Partner: sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og kundeprogramansvarlig Brita Unnerud.

 

Årets Matgledebedrift 2018 – brosjyre

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2017 var Solborg Bo- og aktiviseringssenter.  Klikk her for å lese om fjorårets vinner!