Årets store festmåned er i gang!

Oppskrift på_Gulrotkake i langpanne med kesamglasur_17mai_banner

Kom mai du skjønne, milde ... Mange klubber og skolekorps har ansvar for servering blant annet på 17. mai, og vi har produktene og oppskriftene som egner seg for salg og servering!

Grove vafler, kaffe, lettrømme og ferdig skivet brunost egner seg ekstra godt på slike dager. 

 

Gulrotkake med mindre sukker

Gulrotkake er en klassiker på 17. mai, og vi har oppskriften på en saftig kake med mindre sukker og litt grovere bunn (se toppbildet). Dette er på ingen måte noe festbrems – kaken har den samme gode smaken som originalen! Prøv den ut her!

 

6137-smart idrettsmat_grove vafler_eskeGrov vaffelblanding 

TINE Grove vafler gjør det enda enklere for å servere grove vafler til dine kunder eller på ditt arrangement. Vaffelblandingen er i pulverform, har en grovhet på 54 prosent og er en kilde til kostfiber. Du trenger KUN å tilsette vann!

 

TINE Lett piskbar fløte 3 dl

Nyhet!

Har du fått med deg nyheten? TINE Lett piskbar fløte er et fløteprodukt som kan piskes til krem og har 34 % mindre fett enn vanlig kremfløte. Produktet passer godt til pavlova, paier, frukt og andre desserter.

 

Produktkatalog

Vi har laget en splitter ny produktbrosjyre som viser deg et utvalg av produkter som kan bestilles fra Smart Idrettsmat®. Brosjyren finner du her – vi håper du liker den!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms