Produktnyheter februar 2019

Nyheter L1-19 banner

Vinterens nye produkter er her, blant annet TINE Yoghurt Protein, TINE IsKaffe™ med hasselnøtt, laktosefri YT® Restitusjonsdrikk og TINE VGTR – vegetarprodukter! Nyhetene er tilgjengelige innen mandag 18. februar.

TINE Yoghurt Protein alle

TINE Yoghurt Protein 420 g

TINE Yoghurt Protein har høyt proteininnhold. Sammen med et aktivt liv og et ellers sunt kosthold bidrar protein til vekst og vedlikehold av muskler. Naturellvarianten er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melken. Smakene Vanilje og Pasjonsfrukt har begge 30 prosent mindre sukker enn annen fruktyoghurt på markedet.

Gryr® Havredrikk 1 liter begge

Gryr® Havredrikk

Gryr® er en serie plantebaserte produkter fra Sunniva®. Nå kommer vi med to nye, spennende produkter: Gryr® Havredrikk Naturell og Gryr® Havredrikk Fyldig Naturell. Begge er beriket med vitaminer, kalsium og jod – og er glutenfrie.

TINE VGTR

TINE VGTR - alle nyheteneNye vegetarprodukter! TINE VGTR er et fullverdig alternativ for deg som vil spise mer vegetar. Produktene er laget av ost og grønnsaker, uten å gå på kompromiss av hverken smak eller konsistens. TINE VGTR Boller stekes enkelt i panna og tilsettes dine favorittretter, som pasta bolognese eller tapas. Med TINE VGTR Deig kan enkelt gjøre tacofredagen vegetar. TINE VGTR Burger tilberedes og nytes som en vanlig burger.

Kesam® UTEN Mango & pasjonsfrukt 300 g

Kesam® UTEN Mango & Pasjonsfrukt er en kvarg helt uten tilsatt sukker* og naturlig rik på proteiner. Med en frisk smak av mango og pasjonsfrukt kan den nytes alene, men den passer også ypperlig med frukt og bær eller i en smoothie. Produktet inneholder søtstoffer og *et naturlig innhold av sukker fra melk.

TINE Yoghurt Sitron 850 g

TINE Yoghurt Sitron gir deg en frisk start på dagen og passer når du ønsker noe smakfullt, raskt og enkelt. Mangfoldige variasjonsmuligheter gjør at du kan toppe med din favorittmüsli, frukt og bær. Yoghurten kommer i stort praktisk beger med skrulokk.

Lett Tinemelk® Sjokolade 1 liter

Lett Tinemelk® Sjokolade inneholder ekte kakao, noe som gir en mild og god sjokoladesmak. Den er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melken. Lett Tinemelk® Sjokolade har et lavt fettinnhold, er laktoseredusert og tilsatt vitamin D.

Go'morgen® Müsli- og nøttebar Melkesjokolade & kokos

Go'morgen Müsli- og nøttebar med melkesjokolade og kokos er et smart lite måltid som tar knekken på sulten. Rik på fiber. (Kommer 4. mars 2019.)

Jarlsberg® Lettost 16 % 450 g

Nå lanserer vi Jarlsberg® Lettost i bit på 450 gram, som bidrar til økt anvendelighet enten det er til brødskiva eller matlaging. Jarlsberg® Lettost er nøkkelhullsmerket og laktosefri. 

Biola®-nyheter 1 liter begge

Jarlsberg® Staver 27 % 6x20 g

Norvegia® Staver 27 % 6x20 g

Biola® Bringebær med vanilje 1 liter

Biola® Skogsbær 1 liter

 

Begge nyhetene L1-19 Appelsin og Granateple

 

 

Isklar® Appelsin med kullsyre 460 ml

Isklar® Granateple med kullsyre 460 ml

Blågut 150 g

Blågut er en aromatisk blåmuggost ystet av kumelk. Osten har en litt kraftig og fyldig smak og passer godt i salaten, som snacks og på ostefatet. Den egner seg også som ingrediens i dressinger, supper og sauser. Et nytt tilskudd til Norske Ostespesialiteter: en osteserie hvor kvalitet, håndverk, historie og opprinnelse er høyt prioritert.

Dovretinde 150 g

Dovretinde er en hvitmuggost ystet av kumelk. Den har fløyelsmyk konsistens og særegen pikant, litt syrlig smak. Passer godt på brød, som snacks, på ostefatet eller til dessert med frisk frukt. Et nytt tilskudd til Norske Ostespesialiteter: en osteserie hvor kvalitet, håndverk, historie og opprinnelse er høyt prioritert. 

Raclette Le Rustique 400 g

Raclette Le Rustique er en klassisk fransk raclette- og gratineringsost som også kan benyttes til toast og burger. Den har super smelteevne, er uten skorpe og ferdig kuttet tilpasset racletteskålen. Smakfull og nostalgisk!

TINE Rislunsj™ UTEN Jordbær

TINE Rislunsj™ Jordbær UTEN er en kremet og smakfull risgrøt med frisk jordbærsaus uten tilsatt sukker, kun med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoff. Tilgjengelig hos NorgesGruppen.

TINE Yoghurt Mango og pasjonsfrukt 2,5 kg

Denne sesongvarianten fra TINE Yoghurt har en frisk smak av mango og pasjonsfrukt. TINE Yoghurt Mango pasjonsfrukt er et friskt innslag i lunsjdisken eller yoghurtvogna.

TINE Yoghurt Laktosefri Vanilje 500 g

TINE Yoghurt Laktosefri Vanilje har den samme gode og velkjente TINE Yoghurt-smaken, men er helt uten laktose. Yoghurten kommer i praktisk 500-gramsbeger: perfekt på frokostblandingen, i smoothie, med müsli eller til å nytes som den er.

Nye yoghurter i 4-pk

Yoghurt 4-pk L1-nyheter x 4 Sprett® Yoghurt Favorittmiks 4x125 g
Nå kommer Sprett® i en praktisk 4-pakning med to av barnas favorittsmaker: to beger med vanilje og to beger med jordbær. All Sprett® Yoghurt er laktoseredusert og tilsatt vitamin D.

Biola® Yoghurt Blåbær/vanilje 4x125 g
Biola® Yoghurt med en frisk og god smak av blåbær og vanilje. Yoghurten er en kilde til fiber, inneholder nøye ​utvalgte bakteriekulturer og er beriket med vitamin D

TINE Yoghurt Laktosefri Jordbær 4x125 g
TINE Yoghurt Laktosefri Jordbær har den samme gode og velkjente TINE Yoghurt-smaken, men er helt uten laktose.

TINE Yoghurt Papaya/Pasjonsfrukt 4x125 g
TINE Yoghurt Papaya og pasjonsfrukt er en frisk yoghurt med spennende smak. Tilgjengelig hos Kiwi.

Sunniva® Original Tropisk juice 1,75 liter

Vi lanserer nå Sunniva® Original Tropisk juice på 1,75-literskartong! Juicen har en frisk og fyldig smak av tropiske frukter – en rik blanding av eple, ananas, fersken, mango, pasjonsfrukt, banan og sitron.

 

Nyheter fra YT®

YT® er en serie treningsmat og -drikke. YT® blå serie er utviklet til bruk før, under og etter treningsøkten. YT® Protein er til deg som ønsker et proteintilskudd i forbindelse med trening.

YT® alle nyhetene L1-2019 YT® Restitusjonsdrikk Kaffe Latte
Den første laktosefrie restitusjonsdrikken fra YT®! Laget på koffeinfri kaffe. YT® Restitusjonsdrikk Kaffe Latte gjenoppbygger raskt musklenes energilagre og legger forholdet til rette for muskelvekst- og vedlikehold. Mineraler som finnes naturlig i melk bidrar til å gjenopprette væskebalansen etter trening.

YT® Proteinpudding Salt karamell og YT® Proteinpudding Vanilje
YT® Proteinpudding er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. YT® Proteinpudding er rik på proteiner, er helt uten tilsatt sukker* og er i tillegg laktosefri. 

YT® Proteinshake Kaffe Frappe
YT® Proteinshake Kaffe Frappe er koffeinfri og en luftig og velsmakende shake som du kan nyte med god samvittighet; inneholder 147 kval per beger. Rist proteinshaken og nyt en luftig drikk som er rik på proteiner og helt uten tilsatt sukker*. YT® Proteinshake er i tillegg laktosefri. *Med et naturlig innhold av sukker fra melk.

YT® Proteinbar Brownie og YT® Proteinbar Fudge med peanøttsmak
De to nye proteinbarene er utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret. De har begge sjokoladetrekk og 
er perfekte når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. (Kommer 15. mars 2019.)

Sesongprodukter

TINE IsKaffe Gusto Nocciola
TINE IsKaffe Gusto Nocciola er laget med kaffebønner dyrket i Brasil blandet med norsk melk og en smak av hasselnøtt. Iskaffen inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe. Nytes best iskald.

Biola® Sesong Rips/vanilje 1000 g
Den populære sesongvarianten fra Biola® med rips og vanilje er endelig tilbake!

TINE Yoghurt Sesong Vår 8-pk
Nå får du TINE Yoghurt med smak av vår. Spennende sesongsmaker for hele familien: mango & pasjonsfrukt, aprikos, kiwi og appelsin.

Go'morgen® Sitron og ingefær Laktosefri
Go'morgen Sitron- og ingefæryoghurt med en spennende og frisk smak inspirerert av «ingefær shot» med müsli i sidebegeret.

Go'morgen® UTEN Pasjonsfrukt Laktosefri
Denne sesongyoghurten inneholder ekstrakt fra frukten guarana som har et naturlig innhold av koffein. Yoghurten er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold sukker fra melk og frukt. Søtet med søtstoffer.

Sunniva® Presset Sesong Pære og bringebær 1 liter
Dette er juicen for juiceelskerne, som er opptatt av gode råvarer og smaksopplevelser. En unik smak med friske bringebær fra Vik i Sogn blandet med pærejuice fra Italia. Ny sesongdesign!


Nyheter fra Fjordland

Fjordland Flesk og duppe (Coop)
Fjordland i skål - Indisk curry (Coop)
Fjordland i skål - Thai red curry (Coop)

Fjordland Lys lapskaus - Fjordland til familien (Coop)
Fjordland Pølsegryte med ris - Fjordland til familien (Coop)
Fjordland Kjøttkaker med poteter - Fjordland til familien

Yoplait Yoghurt Double 0% trenger hverken fett eller tilsatt sukker for å smake fantastisk. Den har dobbelt så mye bær sammenliknet med vanlig norsk fruktyoghurt, og naturlig farge og aroma. Kommer nå i følgende smaker: 
Vanilje, Blåbær, Bringebær (Coop), Fersken/pasjon, Jordbær (Rema), Jordbær/bringebær, Kirsebær og Skogsbær.

Fjordland Byggrynlunsj UTEN Jordbær & lime
Fjordland Byggrynlunsj UTEN Eple & pære

Fjordland Risgrøt med sukker- og kanelpose (NorgesGruppen)
Bremykt® Flytende 500 ml

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms