Høstens herlige produktnyheter

Samlebilde L3-2020 banner

Denne høsten kan vi friste med mange spennende produkter! Nå kommer blant annet TINE® Frokostyoghurt x 2, Biola® UTEN – med sitron og ingefær, langtidsholdbar kremfløte, to nye varianter av KYBOS Salatost og Snøfrisk® med pepper og hvitløk.

Produktene er tilgjengelige for kjøp i TINE Handel fra senest mandag 14. september (uke 38).

TINE® Frokostyoghurt Vanilje 1000 g
Endelig lanserer vi en yoghurt som passer perfekt til müsli, i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork. TINE® Frokostyoghurt Vanilje er en stor nyhet med en mild og deilig smak av vanilje. Den har en tykk og fin konsistens, som gjør den egnet til å spises med skje.

TINE® Frokostyoghurt Jordbær 1000 g
Endelig lanserer vi en yoghurt som passer perfekt til müsli, i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork. TINE® Frokostyoghurt Jordbær er en stor nyhet med en mild og god smak av jordbær. Den har en tykk og fin konsistens, som gjør den egnet til å spises med skje.

TINE® Laktosefri Helmelk 10 liter bib slim
Laktosefri helmelk i 10 liter bag-in-box for f.eks. dispenser.

KYBOS Naturell uten lake 1,5 kg
Denne nyheten har flere bruksområder enn bare salat. Osten passer blant annet til pizza, varmretter og bakverk.

KYBOS Chili & fennikel 2,5 kg
Denne varianten har en krydret og spennende smak som passer godt i flere typer salater og gir derfor god variasjon i salatbaren.

Norsk Chevre frå Haukeli Naturell 750 g
Chevre frå Haukeli Naturell er Norges mest solgte chevre* og kommer nå endelig i storformat på 750 gram. Ferskosten er ystet av førsteklasses geitemelk på TINE® Meieriet Haukeli. Chevre Haukeli Naturell er perfekt til matlaging og tilfører syrlighet og frisk smak til rettene. Den allsidige osten kan brukes i både salat, på pizza, i suppe, i dessert, til fisk/kjøtt, eller til ostebordet. *Kilde: Nielsen, Norge Totalt, Chevre, Volum, MAT W16 2020

Roma mineralvann 0,5 liter
Den lille brusfabrikken på Lillestrøm kommer nå med Flux soda uten sukker, Ingefærøl uten sukker og RC Cola uten sukker med bedre smak (endrer navn fra Zero), som tilbys via TINE Partner.

TINE® Yoghurt Jordbær & Vanilje 8 x 125 g
Nå kommer smaksfavorittene jordbær og vanilje i en praktisk 8-pakning. Kun tilgjengelig i REMA 1000.

Sesong

Snøfrisk® Pepper & Hvitløk 125 g
Snøfrisk® Pepper & Hvitløk er en ny sesongvariant som er super på brød alene eller sammen med ditt favorittpålegg. Med den gode smaken av pepper og hvitløk er den klar til bruk som hvit pizzasaus eller smeltet ned til en deilig kremet saus på lørdagens biff. En favoritt som kan brukes til både hverdag og fest!

Biola® Sesong Sitron & Ingefær UTEN tilsatt sukker 1000 g
Nå lanseres en splitter ny, spennende smakskombinasjon: sitron & Ingefær uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. En frisk og god smak av sitron og ingefær som passer perfekt til frokosten, på müsliblandingen eller i smoothie. 

Sunniva® Sesong Presset Eplejuice frå Hardanger 1 liter
Det norskeste av det norske. Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Eplejuice frå Hardanger. Endelig er årets sesong, den 20. sesongen på rad, klar! Blandingen av middels fyldige Aroma-epler, syrlige Summerred-epler og den karakteristiske aromaen fra Gravenstein-epler gir den helt særegne smaken. Til juiceelskere som vil ha kortreiste råvarer med unik kvalitet.

Smaksrik Chevre Oske & Kvitmugg frå Haukeli 160 g
En premium chevre hvor smaken kommer fra fjellet og geitene som får beite rundt stølene på Haukeli. Konsistensen er kremet og fyldig, og smaken følger lukten: frisk og syrlig, med innslag av salt, umami, sopp og mild pepper. Nå også i dagligvare – som et sesongprodukt til jul.

TINE® Kremfløte Langtidsholdbar 3 dl
Nå lanseres en langtidsholdbar TINE® Kremfløte som har den samme gode fløtesmaken som vår ferske variant. TINE® Kremfløte Langtidsholdbar kan brukes til det samme som vanlig kremfløte. Perfekt å ha i reserve.

TINE® Yoghurt Sesong HØST 8 x 150 g
Nå får du TINE® Yoghurt med fire fristende smaker av høst. Et spennende utvalg av smaker: eple & kanel, rips & vanilje, appelsin og bjørnebær.

TINE® Yoghurt Nyt Julen 4 x 125 g
Smak på julen med sesongens yoghurt fra TINE®: lakris og salt karamell. De spennende smakene passer perfekt når du vil unne deg noe godt og komme i julestemning. Kun tilgjengelig i en begrenset periode. Nyt julen!

TINE® Julebrunost 26 % 500 g
Julebrunosten er manges favoritt, og nå er ventetiden over! TINE® Julebrunost er en søtet brunost laget av kumelk, krydret med kardemomme. Den populære sesongvarianten har en naturlig plass på julefrokosten og passer godt på brødskive og knekkebrød så vel som til julekake og kjeks.

TINE® Norsk Edamer 27 % 850 g og TINE® Norsk Vellagret Edamer 27 % 850 g
Norsk edamer er en kjær juletradisjon hos mange. Osten egner seg meget godt som pålegg, snacks, i salater, i osteanretninger og i varme osteretter.

Roma julebrus
Nå nærmer sesongen for julebrus seg, og vi tilbyr tre varianter fra den lille brusfabrikken på Lillestrøm: rød julebrus, rød julebrus uten sukker og brun julebrus.

Emballasjeendringer

Vi endrer pakningsstørrelsen på TINE® Revet ost – fra 2,5 kg til 3,0 kg. Gjelder Norvegia® Revet og TINE® Pizzaost Original.

Biola®-serien kommer nå i ny design.

TINE® Yoghurt i ny drakt! I løpet av dette året endrer vi design på en rekke av TINE® sine produkter, for å skape en mer helhetlig identitet.

Piano® Duo blir til TINE® Yoghurt Nyt – yoghurtserien for hverdagskos. Både navn og designendring.

Nyheter fra Fjordland

Fjordland samlebilde-L3-2020 banner

Fjordland VEGGIE BOX Sweet Chili 270 g
Sweet chili er en etablert smak for den norske gane. Fjordland VEGGIE BOX Sweet Chili er en fargerik gryte med ris, som inneholder hele 61 prosent frukt og grønnsaker som tomat, soyabønner, vannkastanjer, gulrot, mango, ananas, løk, paprika, mais og hvitkål. Inneholder også linser for økt proteinnivå og metthetsfølelse. Retten er vegansk og vil få den nye «Kjøttfri dag – vegansk»-merkingen.

Fjordland SOUP BOX Indian Chickpea 280 g (kun Coop)
Dette er en spennende indisk kikertsuppe med, gulrot, tomat, løk og ingefær, hele 48 prosent grønnsaker. Suppen er både chunky og matrik, og i tillegg er den vegansk.

Fjordland SOUP BOX Ginger & Carrot 280 g (kun Coop)
En herlig smaksrik og most gulrot- og ingefær suppe med curry, kokosmelk og strimler av gulrot. Det er hele 53 prosent grønnsaker i denne veganske suppen.

Fjordland SALAD BOX Chicken Mango 200 g
En frisk spiseklar nudelsalat med norsk kylling og mango/chilidressing, som ikke trenger oppvarming. Det er 46 prosent frukt og grønnsaker i salaten. Gaffel følger med.

Fjordland Brimis Karbonader med bacon
Disse karbonadene er utviklet i samarbeid med Arne Brimi og laget av regionale norske råvarer. Hans ønske er at flere nordmenn skal gis muligheten til å oppleve gode norske mattradisjoner. Karbonader av oksekjøtt, men med saftige baconbiter i. Tilbehøret er skivede poteter i en marinade av sjalottløk, hvitløk og sitron samt en fyldig ertepurè av norske erter og fløte.

Fjordland Erter, kjøtt og flesk (kun Coop)
Ekte, norsk husmannskost med masse smak som går helt tilbake til 1800-tallet. I denne retten er ertene vannet ut over natten og tilsatt gode rotgrønnsaker, norsk svinebog og norsk saltet fårekjøtt. Retten inneholder så mye som 30 prosent grønnsaker, har lavt innhold av mettet fett og er rik på protein.

Fjordland Kjøttpudding (kun Coop)
Kjøttpudding er en klassiker som bringer frem gode minner hos mange og er elsket av både store og små. Kjøttpuddingen kommer i en kraftig brun saus akkompagnert med en kremet og rik kålstuing med et hint av muskat som avrunder smaken. Poteter er en selvfølge. Retten er en kilde til protein.

Sesong

565 G FÅRIKÅL
480 G BRIMIS LAMMELÅR
550 G BRIMIS SVINEKNOKE
135 G KOS RISKREM M/JRB.SAUS
505 G JULEMIDDAG SKÅL
425 G RIBBE M/MEDISTERKAKE
615 G JULETALLERKEN
515 G JULESTEK
665 G PINNEKJØTT
480 G KALKUNBRYST I FLØTESAUS

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms