Spennende produktnyheter i februar!

Samlebilde L1-2021 banner

Denne våren lanserer TINE® en hel rekke spennende og fristende nyheter, blant annet Norvegia® Smørbar med pikant paprika og sort pepper, YT® Proteinmelk, Go’morgen® Yoghurt på pose – uten tilsatt sukker, Selbu Blå® Mykere og en mild og velsmakende cheddar produsert på norsk melk.

Produktene er tilgjengelige for kjøp i TINE Handel fra senest mandag 22. februar (uke 8).

Norvegia® Smørbar Proteinrik Lettost med Paprika & Pepper 165 g
Her kombineres den milde, gode Norvegia®-smaken med pikant paprika og sort pepper. Tubeosten er en smakfull smøreost laget av ekte, norsk ost. Smøreosten er naturlig rik på protein og er laktosefri.

Go’morgen® UTEN 730 g yoghurtpose
Go’morgen® på pose i favorittsmakene vanilje og bringebær. Yoghurten er proteinrik, har 30 % færre kalorier og er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og bær. Inneholder søtstoffer. Passer perfekt til müsli.

Go'morgen® Naturellyoghurt m/granola UTEN 190 g
Go'morgen® UTEN kommer i flere smaksvarianter med müslikrønsj i sidebegeret – denne varianten er naturell. Produktet er helt uten tilsatt sukker, med naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.

TINE® Norsk Cheddar Mild 250 g
Velsmakende cheddar laget på norsk melk, mild på smak og gode smelteegenskaper. TINE®Norsk Cheddar passer perfekt til nachos, taco, gratinering og pizza. Eneste cheddar i Norge med Nyt Norge-merking!

TINE® Naturlig Proteinrik Lettost Revet 200 g
En lett osteblanding med 16 % fett og et høyt innhold av protein som kommer naturlig fra melka. Blandingen er laget av våre mest kjente merkevarer Norvegia® Lettost og Jarlsberg® Lettost. Osteblandingen har en rund, mild smak og gode smelteegenskaper – passer perfekt til hverdagsmiddagen. Produseres ved TINE Meieriet Heimdal.

Selbu Blå® Mykere 140 g og >900 g
Med nyheten Selbu Blå® Mykere får man en myk, norsk muggost av meget høy kvalitet, med en noe mildere smak enn originalen. Osten er smøremyk og svært anvendelig – den kan enkelt brukes både som pålegg og i matlaging.

TINE® Grill & Stek 1,5 kg
TINE® Grill & Stek er et helt nytt matlagingsprodukt med rund og mild smak, laget med 75 prosent Jarlsberg®. Det kan både stekes, grilles, bakes, paneres og friteres. Produktet inneholder hele 23 prosent protein og kan også hakkes og brukes som alternativ til kjøttdeig. Passer utmerket både som vegetarrett og som tilbehør til kjøtt og fisk. 

TINE® IsKaffe Espresso Macchiato Laktosefri 330 ml (prelansering i Partner fra uke 5)
En ny og spennende iskaffevariant inspirert av italienske kaffetradisjoner. Den har en rik, kraftig smak av kaffe og mindre melk og søtsmak enn andre iskaffevarianter. En smak som er utviklet etter innspill fra forbruker. Uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder koffein tilsvarende om lag fire kopper espresso og er laktosefri. 

Litago® Kokosbolle UTEN Ltd 0,5 liter (prelansering i Partner fra uke 5)
Den tidligere storsmaken er tilbake som «limited edition» med enda bedre smak og UTEN tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer. Litago® er hele Norges storfavorittsjokolademelk – siden 1994. 

TINE® Lett Meierismør 250 g
For første gang i Norge lanserer TINE® et lett meierismør. TINE® Lett Meierismør har 30 % mindre fett enn originalen, men har beholdt den gode smørsmaken. Smøret er kjernet på fersk fløte og noe av fettet er erstattet med vann. Passer perfekt på brødskiva, men kan også brukes til baking og steking. 

YT® Proteinmelk fettfri Naturell og Kakao
Nå lanserer vi YT® Proteinmelk i to varianter, naturell og kakao. Naturellvarianten (1 liter) har 66 % mer protein enn vanlig melk, og kakaovarianten (1 liter og 330 ml) har 68 % mer protein enn annen sjokolademelk. Fettfri, laktoseredusert og uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melka. YT® Proteinmelk er like perfekt som tørstedrikk, som en ingrediens i mat man ønsker å berike med protein. 

YT® Proteinbarer i tre forskjellige smaker á 50 g
Tre proteinbarer med 2-lags kjerne, uten tilsatt sukker, for dem som ønsker et proteinrikt lite mellommåltid. Smakene er Cookies & Cream, Sjokolade-Brownie og Salt Karamell! Barene har 136 kcal per bar, høyt proteininnhold (20 g per bar) og er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra råvarene. Inneholder søtstoffer.

Biola® Melon & Pasjonsfrukt Laktosefri 1000 g
Biola® Melon & Pasjonsfrukt Laktosefri er en ny og spennende smakskombinasjon. Biola® syrnes med melkesyrebakteriene A+B og LGG® og er beriket med vitamin D, som sammen med et variert og balansert kosthold og sunn livsstil, bidrar til immunforsvarets funksjon.

Piano® Rosa Gelé UTEN tilsatt sukker 1/2 liter
Markedets første spiseklare gelé uten tilsatt sukker. Geleen smaker veldig godt sammen med f.eks. Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker. Brukervennlig gelé, kan lett smeltes om og brukes på f.eks. ostekake. Stivner raskere enn pulvergelé. Geleen inneholder 1 kcal per 100 g. Inneholder søtstoff.
 

Bilder finner du i TINEs mediebank. 
 

Sesong

Go’morgen® Yoghurt Sesong UTEN tilsatt sukker Tropisk 190 g
Go’morgen® Yoghurt Tropisk har et friskt design og en deilig smak av sommer med mango og hibiskus. Yoghurten er proteinrik og uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. Passer godt som mellommåltid eller når man skal spise på farten.

TINE® Yoghurt Sesong Vår/Sommer 8x150 g
TINE® Yoghurt Sesong 8-pk kommer nå i en ny spennende og forfriskende smaksmiks med fire ulike smaker: Granateple & Bringebær, Kokos, Ananas og Mango & Pasjonsfrukt.

Biola® Tropisk UTEN tilsatt sukker 1000 g
Biola® med en god smak fra tropiske frukter. Biola® syrnes med melkesyrebakteriene A+B og LGG® og er beriket med vitamin D, som sammen med et variert og balansert kosthold og sunn livsstil, bidrar til immunforsvarets funksjon.

Sunniva® Presset Sesong Eple med Bringebær fra Sogn 1 liter
Sunniva® Presset Sesong Eple med Bringebær fra Sogn kommer med en blanding av epler fra Italia og nydelige, norske bringebær fra Vik i Sogn. En kvalitetsjuice med forfriskende smak. Inneholder eplesortene Golden Delicious, Stark, Delicious, Morgenduft og Kanzi.


L1-21 designendringer smal

Emballasje-/designendringer

I årets første lanseringsvindu vil flere kjente og kjære TINE®-produkter får ny drakt, for å skape et mer helhetlig uttrykk og design. Produkter med emballasjeendring nå er blant andre TINE® Kulturmjølk, TINE® Skumma Kulturmjølk og TINE® Geitemelk. Go’morgen® Yoghurt får ny visuell identitet, det gjør også TINE® Rislunsj.  

Nyheter_L1_2021_alle_Fjordland

Nyheter fra Fjordland

Fjordland Kyllingbryst 490 g
Dette er et mørt og saftig kyllingbryst som er tilberedt sous vide i en nydelig urtesaus. Som tilbehør får du potetskiver, med et hint av cayenne, og en smakfull gulrotpuré. Retten er nøkkelhullsmerket, inneholder 29 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. Glutenfri. Et sunt og godt valg - god middag!

Fjordland Laks Teriyaki 450 g
Norsk laksefilet som er Sous Vide behandlet i en Teriyakisaus, gjør laksen saftig og smakfull. Her får du smaker fra det japanske kjøkken som soyasaus, ingefær og sesamolje. Sausen bidrar til å smaksette både jasminrisen og grønnsaksblandingen som består av edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkastanjer. Retten inneholder 25 % grønnsaker, har lite mettet fett, og er rik på omega-3 og protein. Laktosefri. Et sunt og godt valg - god middag!

Fjordland BOX Blomkål & Bacon Soup 280 g
En kremet suppe med blomkål, bacon og selleri som er smaksatt med en twist av karri og pepper. Ingrediensene er most sammen og gir en fyldig og smaksrik suppe. 35 % grønnsaker.

Fjordland ChiliMac i skål 330 g
En herlig krydret og (litt) hot chilirett med kjøttdeig, makaroni, ost, tomat, grillet paprika, mais og kidneybønner. 62 % grønnsaker.

Fjordland Grove Kjøttkaker 2 porsjoner 810 g
Endelig en Fjordland som kan deles på to!Grove og smaksrike kjøttkaker laget på storfe og svinekjøtt i en tradisjonell brun og fyldig saus. Kommer med en klassisk ertestuing som er laget fra bunnen av samt kokte poteter. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er en kilde til protein. Glutenfri. God middag!

Fjordland Kjøttboller 2 porsjoner 810 g
Endelig en Fjordland som kan deles på to! Saftige kjøttboller laget på storfe og svinekjøtt i en smaksrik fløtesaus og gulrøtter. Kommer med potetstappe som er laget fra bunnen av med potet, fløte, smør og salt. Retten inneholder 19 % grønnsaker og er en kilde til protein. Glutenfri. God middag!

Liberté Salt karamell 160 g
Liberté er den unike lagdelte yoghurten. Det er en smaksrik saus i bunnen, og silkemyk, fyldig yoghurt på toppen. Nå kommer Liberté yoghurt i på farten format med skje i lokket - så man kan nyte en Liberté når og hvor man vil. Denne varianten er basert på bestselgeren i stort beger, med salt karamell.

Liberté Jordbær Sitron 160 g
Liberté er den unike lagdelte yoghurten. Det er en smaksrik frukt og bærblanding i bunnen, og silkemyk, fyldig yoghurt på toppen. Nå kommer Liberté yoghurt i på farten format med skje i lokket - så man kan nyte en Liberté når og hvor man vil. Denne varianten med Jordbær Sitron er en ny favoritt!

Liberté Magdalena Mango 160 g
Liberté er den unike lagdelte yoghurten. Det er en smaksrik fruktblanding i bunnen, og ren, fyldig yoghurt på toppen. Nå kommer Liberté yoghurt i på farten format med skje i lokket - så man kan nyte en Liberté når og hvor man vil. Liberté Magdalena Mango er en fyldig yoghurt som er rik på protein - godt som mellommåltid eller når man har lyst på noe godt.

Fjordland Havrelunsj Jordbær MIni 2x90 g
Havrelunsj fra Fjordland er et smakfullt mellommåltid – laget på kuttet havre. Nyheten består av to beger à 90 gram. 

Fjordland Havrelunsj 350 g
Nå lanseres Fjordland Havrelunsj i stort beger. Det er den samme gode smaken og du kan selv bestemme mengde og hva du vil ha på toppen. Den er like god som frokost, en liten lunsj eller mellommåltid. Den smaker godt alene, og kun fantasien setter begrensninger for hva den kan kombineres med – nøtter, syltetøy, fersk frukt eller bær er gode alternativer. Ganske smart, og veldig godt.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms