Høstens produktnyheter

Samlebilde nyheter L3 september 2018

Denne høsten står spennende smaker, plantebaserte alternativer og smarte «på farta»-produkter på menyen fra TINE og Sunniva®, blant annet E+® Smoothie, TINE Norsk Alpeost, YT® Proteinsmoothie, økologisk kefir med skogsbær, Piano® Vaniljekrem til steking og Go’morgen® Shake.

De aller fleste produktene vil være tilgjengelig på TINE Handel fra midten av september 2018.

YT® Protein – smoothie og pudding

Begge YT® ProteinsmoothieYT® Protein ble lansert i 2018, og nå kommer det enda flere produkter i den populære serien. YT® Protein er en serie produkter som passer perfekt for deg som ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner – i forbindelse med trening.

Nå kommer nyheten YT® Proteinsmoothie i to ulike smaker: herlig blåbærsmak og frisk banan/pasjonsfrukt. Produktene er laktosefrie og helt uten tilsatt sukker*. YT® Protein inneholder søtstoff. 

YT® Proteinpudding med smak av mango 190 g YT® Proteinpudding er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner, og kommer nå også med smak av mango. Proteinpuddingen er rik på proteiner og er helt uten tilsatt sukker* – og er i tillegg laktosefri.​

*Med et naturlig innhold av sukker fra melk.

Gryr®

Begge Gryr®Produktnyheten Gryr® er et plantebasert alternativ som har tilnærmet samme egenskaper og bruksområder som kremfløte og matfløte. De to produktene som nå lanseres representerer starten på en langsiktig satsing innen plantebasert mat og drikke fra Sunniva®.

Gryr® Til Matlaging med kokos og raps kan for eksempel brukes i supper, sauser og gryter, samtidig som det også kan piskes til en luftig krem. Dette er det første plantebaserte matlagningsproduktet på det norske markedet som både kan benyttes til varm matlaging og piskes til krem. Produktet er basert på kokos- og rapsolje og har en nøytral smak.

Gryr® Havre Iskaffe Vaniglia er forfriskende, plantebasert iskaffe laget med havredrikk – med deilig smak av vanilje. Produktet inneholder 65 % havredrikk og 30 % kaffe – og har 3 % tilsatt sukker.

Sprett® Yoghurt på klemmepose

Alle Sprett® klemmeposeNyheten Sprett® Yoghurt på klemmepose kommer i de tre smakene blåbær, jordbær og banan. Alle Sprett®-variantene er laktosereduserte og i tillegg tilsatt vitamin D.

Sprett® Yoghurt UTEN Banan inneholder verken tilsatt sukker eller søtstoff​, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.

Nytt fra Go’morgen®

Go’morgen® Shake yoghurt med bringebær og lime 250 gNå kommer Go‘morgen® Shake – et flytende mellommåltid av yoghurt, med smak av bringebær og lime. Rist i 20 sekunder og du får en luftig shake som smaker søtt og syrlig. Go’morgen® Shake er proteinrik, har lite fett og er rik på kalsium.

De populære Go’morgen® UTEN-yoghurtene kommer nå med økt proteininnhold og redusert fettinnhold. Go’morgen® UTEN har de samme gode smakene som før.

Nye Piano®-produkter

Begge Piano® SjokoladepuddingEndelig en smartere sjokoladepudding: uten tilsatt sukker*! Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker har 30 % mindre fett enn annen sjokoladepudding. Smaken ligger tett opp mot dagens Piano® Original Sjokoladepudding, og er perfekt for deg som har lyst på en god dessert med redusert fett- og energiinnhold. Server gjerne sammen med Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker.

*Tilsatt søtstoff og har et naturlig innhold av sukker fra melk.

Piano® Melkesjokoladepudding
Ny variant som kun er tilgjengelig hos Coop.

Piano® Vaniljekrem til steking 0,5 liter Piano® Vaniljekrem til steking
Piano® Vaniljekrem til steking er en helt ny vaniljekrem spesielt utviklet til gjærbakst og annen bakst som skal varmebehandles. Den holder formen bedre etter steking enn Piano® Original Vaniljekrem, som egner seg aller best til kakekrem og -fyll. Piano® Vaniljekrem til steking inneholder også synlige vaniljefrø.

TINE Kefir Økologisk Skogsbær

TINE Kefir Økologisk Skogsbær 1 literDen første Kefir-nyheten på 50 år! TINE Kefir Økologisk Skogsbær er den første kefiren fra TINE med smak. Kefir er kjent for sin fyldige og friske smak, og den​ har i tillegg en smak av fruktige skogsbær. Perfekt på müsli eller i bakverk!

TINE Kefir er en natursyrnet melk, noe som har vært i bruk i årtusener. Kefir er en av de eldste surmelkstypene og stammer fra landområdene ved Kaukasus. Ordet kefir er tyrkisk og betyr «behagelig, velsmakende».

 

Fryd® Brie Hvitløk 

Fryd® Brie Hvitløk 150 g Fryd® Brie Hvitløk er en fløyelsmyk, pikant og annerledes brie som passer utmerket på ferskt brød, bagetter og krydrede kjeks. Prøv den gjerne sammen med spekemat, cherrytomater, fiken og pistasjnøtter. En skive Fryd® Brie Hvitløk på biffen eller hamburgeren hever retten til nye høyder.

Osten produseres på TINE Meieriet Dovre – et meieri med lang erfaring i osteproduksjon og 100-årsjubileum i 2018. Leveres av OsteCompaniet.

E+® smoothie 

TINE Norsk Alpeost

E+® SmoothieVi lanserer nå E+® Smoothie basert på melk, med jordbær, eple, drue og banan, som har en frisk og fruktig smak. E+®-serien er fristende mat- og drikkeprodukter for dem som trenger litt ekstra påfyll.

TINE Norsk Alpeost

Spennende ostenyhet som deltar i Oste-VM i Bergen 2.-3. november! TINE Norsk Alpeost (kun hos Meny) er en smaksrik, fast gulost, ystet på meieriet i Elnesvågen i Møre og Romsdal, på kumelk fra gårder rundt Romsdalsalpene. Spesialitet-merket av Matmerk.

Osten er modnet lenger på sør-europeisk vis, noe som gir optimal smaksbalanse og god aromatisk sødme og fyldighet. TINE Norsk Alpeost er også fruktig og har en lang og behagelig ettersmak. Den lange modningen fører også til at det dannes tyrosin-krystaller (tyrosin er en aminosyre fra protein i melken), som kan kjennes som små saltkorn som knaser litt i tennene når en spiser osten.

TINE Yoghurt Nyt Lakris

TINE Yoghurt Nyt Lakris med lakris- og bringebærstrøsselDenne yoghurten vil virkelig vekke smakssansene og gi deg en annerledes yoghurtopplevelse. Spennende lakrisyoghurt med lakris- og bringebærstrøssel! Nyheten er kun tilgjengelig hos Coop.

Sesongprodukter

Sunniva® isTe Energi Cola Ltd Sunniva® isTe Energidrikk Cola
Sunniva® isTe Energidrikk med koffein kommer nå med en forfriskende smak av cola. En flaske inneholder koffein som tilsvarer ca. en kopp kaffe. Uten kullsyre.

TINE Yoghurt Høst/vinter 8-pk
Sesongvarianten TINE Yoghurt med smak av høst og vinter er tilbake, med spennende smaker for hele familien: eple, bjørnebær, gul plomme og pære.

Biola® Solbær og vanilje og Sunniva® Eplejuice Hardanger Biola® Solbær med smak av vanilje
Sesongvarianten av Biola® gir deg den friske smaken av høst. Dette er en fettfri, syrnet melk ​med de nøye utvalgte melkesyrebakteriene A, B og LGG, som gir ​Biola® sin unike konsistens og smak. Beriket med vitamin D.

Sunniva® Sesong Eplejuice frå Hardanger
Til juiceelskerne som vil ha kvalitet og er opptatt av gode, kortreiste råvarer. Unik eplesmak produsert på sesongens nydelige epler fra Hardanger. Superfersk juice; Hardanger-eplene presses etter behov og tappes på kartong under 24 timer etter pressing.

 

Nyheter fra Fjordland

8775 Fjordland 4-korngrøt med eplemos 4-korngrøt med eplemos
Fjordland 4-korngrøt er laget på melk og de kjente norske kornsortene havre, bygg, hvete og rug. En syrlig og frisk eplemos følger med som topping. Grøten kan nytes både varm og kald, og er ikke tilsatt sukker.

Fjordland Litt Mat - begge nyhetene L3-18 Litt Mat - Pastasalat med kylling
En smaksrik pastasalat, med kylling, tomat, erter, sjalottløk, savoykål og squash. En klassisk cæsardressing bidrar til å heve smaken ytterligere. Produktet er spiseklart, med gaffel i lokket, og krever ingen tilberedning.

Litt Mat - Smoothie bowl med appelsin, gulrot og mango
En frisk og tykkere smoothie med en crispy granolatopping med tørket eple og ananas. Skje følger med i lokket. 100 % frukt og bær.

Fjordland Arne Brimi - begge nyhetene L3-18 Arne Brimis Svineknoke
Trendy rett i beste Brimi-ånd. Kjøttet varmebehandles i over sju timer ved lav temperatur, noe som gir et utrolig mørt, smaksrikt og saftig kjøtt. Serveres med en syrlig, hvit saus med hint av sennep samt kålrotstappe og poteter.

Arne Brimis Lammelår (sesong)
Denne retten er utviklet i samarbeid med Arne Brimi og inneholder herlige stykker av lam i en utsøkt sjalottløk- og estragonsaus. Gryten kommer med potetskiver ved siden av samt en bygg- og grønnsaksblanding med bygg fra Brimis nabobygd, Skjåk.

8687 Fjordland Fårikål - sesong Fårikål (sesong)
Fårikål er Norges nasjonalrett og den typiske høstfestmiddagen. Fjordlands fårikål er laget med fårekjøtt og kål fra bønder på Vestlandet. Skikkelig fårikålmiddag klar til servering på ti minutter! Retten serveres med kokte poteter.

Yoplait double 0 % - begge nyhetene L3-18 Yoplait 00 % Gresk Yoghurt med mango 4-pk
Yoplait 00 % Gresk Yoghurt med Rabarbra og hylleblomst 4-pk

Yoplait 00 % er de eneste greske fruktyoghurtene helt uten tilsatt sukker. De er laget etter ekte gresk metode, med opptil tre liter melk for å få en liter gresk yoghurt. Det er samtidig ekstra mye frukt for å få den ekstra gode smaken.

1329 Bremykt® Mykere 500 g - NorgesGruppen Bremykt® Mykere (kun NorgesGruppen)
Bremykt® kan brukes til alt – påsmurt, baking, steking og «smørøye». Bremykt® Mykere har 60 % smør og 40 % rapsolje.

Fjordland - Til familien - begge nyhetene L3-18Til familien - Kjøttboller med potetstappe

Til familien - Pasta carbonara (kun Coop)

Fransk kyllinggryte (Coq au vin)
Fransk kyllinggryte fra Fjordland er en rustikk og smaksrik gryte med baconbiter, sjalottløk, sjampinjong, urter og rødvinssaus. Krydrede potetskiver følger med. Retten inneholder 29 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. Gluten- og laktosefri!

8769 Fjordland Biff og bearnaise Coop Biff & béarnaise (Coop)
Fjordlands biff er av typen flatbiff, som er en mager biff fra oksens øvre lår. Retten serveres med potetskiver, appelsinkokte gulrøtter og en fyldig béarnaisesaus. Retten inneholder 25 % grønnsaker og er rik på protein. 

Sørlandsk Frikassé (Rema)
God, gammeldags «mormor-mat» og en tradisjonsrett fra Sørlandet. Retten  inneholder medisterboller av svin i en nydelig frikassésaus med gulrot, kålrot og purre. Kokte poteter følger selvsagt med. Retten inneholder 17 % grønnsaker og er en kilde til protein.

8733 Fjordland Havregrøt med fruktmos Havregrøt med fruktmos – ny design
Fjordlands velkjente havregrøt i mindre porsjon med frisk fruktmos laget av jordbær, mango og appelsin som topping. Havregrøten er laget av kuttet havre og inneholder ikke tilsatt sukker. Grøten kan nytes både varm og kald.

Rømmegrøt 800 g – emballasjeendring
Fjordlands herlige rømmegrøt får nytt beger! Samme mengde rømmegrøt i mindre emballasje. Like god og mer miljøvennlig!

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms