Årets Matgledebedrift 2020 – påmelding

Banner 2020 TH ny

Hvem blir kåret til Årets Matgledebedrift 2020 og vinner tur med TINE Partner Servering til Bocuse d’Or Lyon i 2021? Konkurranseperiode 1. mars–15. september 2020.

Konkurransekriterier

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINE sine produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag – for å spre matglede.

Bedriftens størrelse eller hvem du lager mat for har ikke noe å si, så lenge du har fokus på å gjøre måltidet til en opplevelse. Mange bedrifter innen hotell, barnehage, sykehus, restaurant og kantine er allerede påmeldt, og vi har fortsatt plass til mange flere.

Maten du lager behøver ikke være avansert eller full av dyre eller eksotiske ingredienser. Den må være ektefølt. Vi ser etter deg som bruker kreativitet og går den ekstra runden for å sikre at måltidene blir dagens høydepunkter.

Les hva tidligere deltagere sier om konkurransen Årets Matgledebedrift

Er du genuint opptatt av å skape de beste matopplevelsene, håper vi å se deg i årets konkurranse! 

Frist for innsendelse

15. september er fristen (forlenget på grunn av koronasituasjonen) for å sende inn begrunnelsen for hvorfor den nominerte fortjener å vinne «Årets Matgledebedrift 2020». Begrunnelsen gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen av vinneren.

Les mer i invitasjonen til Årets Matgledebedrift 2020


Kåring av vinner

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag 22. oktober 2020. Finalistene inviteres inn til Oslo for en hel dag og kveld i ostens tegn.

Premier

• 1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon for 2 personer

• 2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri for inntil 3 personer.

• 3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med TINE Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på TINE Matfaglig senter i Oslo. Premien gjelder for inntil fire personer inkludert reise og overnatting.

EKSTRAPREMIER – nytt av året

Nominer din bedrift innen 15. april, og lever begrunnelse innen 15. september, og vær med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen med Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen.

Alle nominerte med innlevert begrunnelse innen 31. mai blir også med på ytterligere en ekstra trekning av en matfaglig dag i sin bedrift. Så her er det store muligheter for premie.

Juryen

Består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering: sjef for matfaglig senter i TINE – Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Påmelding og nominering

Ønsker du å nominere deg selv eller en av dine steder – ta kontakt med en av oss i TINE Partner Servering eller send e-post til brita.unnerud@tine.no  for mer informasjon.