Årets Matgledebedrift 2020 – påmeldingen er åpen!

Banner 2020 TH ny

Hvem blir kåret til Årets Matgledebedrift 2020 og vinner tur med TINE Partner Servering til Bocuse d’Or Lyon i 2021? Konkurranseperiode 1. mars–31. mai 2020.

Konkurransekriterier

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytekning og kreativitet, hver dag – for å spre matglede.

Frist for innsendelse

31. mai er fristen for å sende inn begrunnelsen for hvorfor den nominerte fortjener å vinne «Årets Matgledebedrift 2020». Begrunnelsen gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen av vinneren.

Les mer i invitasjonen til Årets Matgledebedrift 2020


Kåring av vinner

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag 22. oktober 2020. Finalistene inviteres inn til Oslo for en hel dag og kveld i ostens tegn.

Premier

• 1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon for 2 personer

• 2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri for inntil 3 personer.

• 3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med TINE Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på TINE Matfaglig senter i Oslo. Premien gjelder for inntil fire personer inkludert reise og overnatting.

EKSTRAPREMIER – nytt av året

Nominer din bedrift innen 15. april, og lever begrunnelse innen 31. mai, og vær med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen med Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen.

Alle nominerte med innlevert begrunnelse innen 31. mai blir også med på ytterligere en ekstra trekning av en matfaglig dag i sin bedrift. Så her er det store muligheter for premie.

Juryen

Består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering: sjef for matfaglig senter i TINE – Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Påmelding og nominering

Ønsker du å nominere deg selv eller en av dine steder – ta kontakt med en av oss i TINE Partner Servering eller send e-post til brita.unnerud@tine.no  for mer informasjon.