Årets Matgledebedrift 2019 – påmeldingen er åpen!

Banner 2019 ny

Hvem blir kåret til Årets Matgledebedrift 2019 og vinner tur med TINE Partner Servering til Bocuse d’Or Europa i 2020? Konkurranseperiode 1. mars–31. mai 2019.


Konkurransekriterier

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede.

Frist for innsendelse

Fredag 31. mai er fristen for å sende inn begrunnelsen for hvorfor den nominerte fortjener å vinne «Årets Matgledebedrift 2019». Begrunnelsen gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen av vinneren.

Nytt i årets konkurranse

Allerede underveis i konkurranseperioden kan du vinne matnyttige premier til din bedrift. Bruk din kreativitet rundt temaet og vær med i trekningen av valgfritt kurs på TINE Partner-skolen .

Les mer i invitasjonen til Årets Matgledebedrift 2019

Kåring av vinner

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.

Premier

• 1. plass; Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europa i Tallin for to personer
• 2. plass; Matfaglig tur til Ørjan Johannessen & Bekkjarvik Gjestgiveri for to personer
• 3. plass; Matfaglig tur til Britania Hotel & Christopher W. Davidsen i Trondheim for to personer

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015 Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering; Sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk & matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.

Ønsker du å melde på/nominere deg selv eller en/flere av dine steder – ta kontakt med brita.unnerud@tine.no.