Årets Matgledebedrift 2019 – semifinalistene er klare!

Banner Årets Matgledebedrift 2019

Her er deltakere som går videre i konkurransen – vi gratulerer! Disse vil få besøk av juryen på sin arbeidsplass.


Semifinalistene

Bedriftens navn Sted
Fazer Food Services avd. Vedal Oslo
Restaurant To Rom og Kjøkken Trondheim
Restaurant Kokkekollektivet Halden
Drømmehagen barnehage Frekhaug
Hegstad & Blakstad Abels Hus Trondheim
Scandic Hotel Nidelven Trondheim
Valdres Lokalmedisinske Senter Fagernes
Ullerud sentralkjøkken Drøbak
Hjertet kafè Sykehuset Østfold Kalnes Sarpsborg
De 3 stuer avd. Verftsgata Trondheim
4Service avd. Diagonale Oslo
4Service avd. Dronning Mauds gate Oslo
Sodexo avd. DNB personalrestaurant Oslo
De 3 stuer avd. Oslo Atrium Oslo

 

Kåring av vinner

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2019 skjer i forbindelse med Ostens Dag i Oslo 24. oktober 2019. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet.

Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Vi legger spesielt vekt på TINEs produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenkning og kreativitet hver dag for å spre matglede.

Premier

• 1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europa i Tallinn for to personer
• 2. plass: Matfaglig tur til Bekkjarvik Gjestgiveri og mesterkokk Ørjan Johannessen for to personer
• 3. plass: Matfaglig tur til Britannia Hotel og mesterkokk Christopher W. Davidsen i Trondheim for to personer

Juryen

Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015 Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering: sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig Brita Unnerud.