Årets Matgledebedrift 2020 – semifinalister!

Banner 2020 TH ny

Den tradisjonsrike konkurransen Årets Matgledebedrift har vært avholdt i flere år. Nå har juryen endelig valgt ut semifinalistene til årets konkurranse!

I år mottok vi veldig mange gode søknader til å bli «årets matgledebedrift», og juryen hadde en svært vanskelig jobb for å velge ut de bedrifter som nå går videre i konkurransen!

Antall nominerte til årets konkurranse var 49, og av disse gikk 12 videre til semifinalen! Vi gratulerer og ønsker lykke til videre i konkurransen.

Semifinalistene

Beitostølen Helsesportsenter, Beitostølen
Kleivstua Hotell, Krokkleiva
Granly Stiftelse, Kapp
Jønsberg videregående skole, Stange
Skasliens Gjestgiveri, Kirkenær
Politiets Fellestjenester, Oslo
De 3 Stuer Lysegården, Trondheim
Bergheim barnehage, Trondheim
Løkentunet sykehjem, Askim
Britannia Hotel, Trondheim
Puttara FUS-barnehage, Kongsvinger
Brød&Sånt, Malvik

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2020 skjer i forbindelse med Ostens dag 22. oktober 2020. 

Premier

1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Lyon i januar 2021.

2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri.

3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med TINE Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på TINE Kjøkken Proff i Oslo, inkludert reise og overnatting.

Nytt av året – ekstrapremier

Alle som ble nominert innen 15. april og leverte sin begrunnelse innen 15. september, var med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen med TINE-kokkene Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen. 
VINNER: Melum bo- og servicesenter i Skien – vi gratulerer!

I tillegg ble alle nominerte med innlevert begrunnelse innen 15. september også med på ytterligere en ekstra trekning av en matfaglig dag i sin bedrift.
VINNER: Skasliens Gjestgiveri på Kirkenær – vi gratulerer!

Juryen

Består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra TINE Partner Servering: sjef for TINE Kjøkken Proff – Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen og konkurranseansvarlig – Brita Unnerud.

Følg oss på Facebook

Klikk her for å følge oss på Facebook – for nyttig informasjon, oppskrifter og inspirasjon 💙