Produktnyheter februar 2018

Produktnyheter L1-2018

19. februar blir TINE Gruppas nye produkter tilgjengelig. Nå kommer spennende lanseringer som blant annet Tinemelk® med smak, cottage cheese & yoghurt, piskbar lettfløte og en YT® Protein-serie!

 Lett piskbar fløte og ny rislunsj L1-18

TINE Lett Piskbar fløte 3 dl
TINE Lett Piskbar fløte er et fløteprodukt som kan piskes til krem og har 34 prosent mindre fett enn vanlig kremfløte. Produktet passer godt til pavlova, paier, frukt og andre desserter. 

TINE Rislunsj™ Pasjonsfrukt 150 g
TINE Rislunsj™ Pasjonsfrukt er en kremet risgrøt med frisk pasjonsfruktsaus i sidekammeret. 

Vossarøykt Kvitost Vossarøykt Kvitost 250 g
Vossarøykt Kvitost er en fast hvitost med mild røyksmak, smidig konsistens og lys røykfarget skorpe. Osten er ystet av melk fra Voss og håndverksrøykt lokalt med flis fra or og oldertre. Dette er osten for matentusiaster der smak og sanselighet er viktig. Den passer perfekt til spekemat, norsk tapas, grillet ostesmørbrød, raclette, gratinering eller til ostebrikke.

Fryd® Gouda begge Fryd® Gouda
To nyheter – to smaker av hollandsk gouda! Ostene er milde på smak, og de egner seg godt til ostefat, tapas, som pålegg, i salater og i omeletter: Fryd® Gouda Urter 200 g med paprika, gressløk og løk og Fryd® Gouda Pesto 200 g med basilikum, pinjekjerner og hvitløk.

Go'morgen müslibar pekan karamell 3-pk Go'morgen Müslibar Pekannøtt & salt karamell 3x45 g
Go'morgen-barene er inspirert av den gode müslien fra Go'morgen-yoghurten. Denne baren med pekannøtt og salt karamell er dyppet i deilig melkesjokolade. Baren er rik på fiber og er kilde til protein. Nyheten fra i fjor kommer nå også i 3-pk.

 

YT® Protein

Alle YT® Protein-produktene

Treningsproduktserien YT® utvides med fire produkter som er rike på proteiner: to shaker og to puddinger.

YT® Proteinshake Mango og YT® Proteinshake Sjokolade er luftige, laktosefrie drikker som er rike på proteiner. Drikkene er uten tilsatt sukker – de inneholder kun et naturlig innhold av sukker fra melk. 220 ml.

YT® Proteinpudding Banan og vanilje og YT® Proteinpudding Sjokolade er smakfulle, små måltider med mye proteiner som passer utmerket i forbindelse med trening. Puddingene er uten tilsatt sukker – de inneholder kun et naturlig innhold av sukker fra melk. 190 g.

 

Cottage cheese & yoghurt

Tre stk CC og yoghurt

TINE Cottage Cheese & yoghurt 400 g
Cottage cheese & yoghurt er en kombinasjon av cottage cheese (70 %) og yoghurt (30 %) – noe som gir en saftig konsistens og frisk smak. Produktet er naturlig rik på proteiner.

14® Cottage Cheese & yoghurt Eple og kanel 170 g
Kombinasjonen av cottage cheese og yoghurt gir en saftig konsistens. Sammen med toppingen av havre, solsikkefrø, gresskarkjerner, eplebiter og kanel blir det et smakfullt mellommåltid på farten.

14® Cottage Cheese & yoghurt Jordbær og granateple 140 g
Kombinasjonen av cottage cheese og yoghurt gir en saftig konsistens. Sammen med jordbær- og granateplesyltetøy blir dette et friskt og godt mellommåltid på farten. 

 

Begge Sunniva® Kaldpresset 1 ltr

Sunniva® Kaldpresset

Sunniva® kommer nå med to smaker kaldpresset juice i 1-litersflaske: appelsin og eple. Juicen er laget med HPP-behandling (High Pressure Processing) i stedet for varmebehandling – noe som bevarer den gode smaken fra frukten også etter at den er presset til juice.

Sunniva® Kaldpresset Appelsin lages av appelsiner hentet der de til enhver tid er på sitt beste på smak.

Sunniva® Kaldpresset Eple lages med Pink Lady®-epler fra Nord-Spania. Solrike dager og kjølige netter gir fyldige og aromatiske epler.

Begge Tinemelk® smaksatt 

Tinemelk® med smak

Nå kommer Lett Tinemelk® i to smaker, 1 liter: kaffe/kakao og bringebær fra Vik i Sogn. En frisk og lettdrikkelig melk med lavt fettinnhold (1,2 %) og helt uten tilsatt sukker – inneholder naturlig sukker fra melk og bær. Beriket med vitamin D.

 

Sesongprodukter

Litago® Kanelsnurr og TINE IsKaffe Affogato Nyhet! Litago® Kanelsnurr 500 ml
Vinneren av Litago®-valget høsten 2017! Etter en hard og nervepirrende valgkamp på sosiale medier mellom fire uimotståelige Litago®-varianter, ble til slutt Litago® Kanelsnurr kåret til vinner med hele 42 prosent av stemmene. Endelig flytende kanelsnurr til folket!

Nyhet! TINE IsKaffe Affogato 330 ml
Caffe Affogato er italiensk og betyr tradisjonelt «en kule vaniljeis druknet i kaffe» og er årets sesongvariant! TINE IsKaffe Affogato er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og med en herlig smak av vanilje. Iskaffen inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso. 

Nye drikker sesong L1-18 Biola® Sesong Aprikos 1 liter
Sesongvarianten Biola® Aprikos er tilbake! Frisk og god smak av vår og sommer.

Sunniva® Premium Sesong Pære og bringebær 1 liter
En forfriskende juice med en helt unik smak av sesongens friske bringebær fra Vik i Sogn og nydelige pærer fra Italia.

Noisy® Vår 400 ml
Sesongvarianten av Noisy® Vår  er tilbake. Juicebrusen har en søt og frisk smak av jordbær og rabarbra. En flaske Noisy® Vår tilsvarer ett glass juice, som kan inngå som 1 av 5 om dagen. Noisy® inneholder ingen konserveringsmidler og er heller ikke tilsatt sukker eller søtstoff (inneholder kun naturlig sukker fra frukten).

TINE Yoghurt Sesong VÅR 8-pk TINE Yoghurt Sesong Vår 8x150 g
De populære 8-pakningene med TINE Yoghurt er består av fire smaker som passer for sesongen. Vårvarianten er i salg fra uke 8 og består av smakene: appelsin, kiwi, aprikos og mango/pasjon.

 

Navneendringer

TINE Yoghurt Fyldig-serien endrer navn til TINE Yoghurt Gresk, en serie smakfull yoghurt med fyldig og fløyelsmyk konsistens. Norsk yoghurt inspirert av greske yoghurttradisjoner – proteinrik og med lite fett.

ZERO-produktene fra TINE endrer navn til «UTEN tilsatt sukker» etter vedtak fra Mattilsynet. Gjelder Go'morgen, Biola®, TINE IsKaffe og Piano® Vaniljesaus. Ny emballasje ute fra rundt 1. mars.

 

Nyheter fra Fjordland

Minestrone Kjøttboller Havregrøt Havregrøt med rød fruktmos 200 g
Havregrøt av kuttet havre i mindre porsjon med frisk fruktmos laget av jordbær, mango og appelsin som topping. Skje følger også med. Inneholder ikke sukker. Merket med Nøkkelhull og Nyt Norge.

Italiensk minestrone 350 g
Klassisk italiensk suppe, bacon, makaroni og 53 prosent grønnsaker. Retten kan spises rett fra skålen!

Sunt & Godt Kjøttboller med grønnsaker 480 g
Smakfulle og saftige kjøttboller som inneholder 33 prosent grønnsaker! Kjøttbollene kommer i en fyldig og deilig tomatsaus, med fullkornspasta og grillede grønnsaker som tilbehør. Totalt grønnsaksinnhold på 51 prosent. Nøkkelhulls- og + Grønt-merket.

Safari_Relansering_Mangosmak_2018_Dummy Safari Yoghurt 8x125 g
Safari er en mild og frisk yoghurt med fire gode smaker; mango, jordbær, banan og vanilje. Safari yoghurt er laktoseredusert og er uten E-stoffer.

 

«Litt Mat»

Fjordland Litt Mat Salater«Litt Mat»-serien utvides med flere produkter:

Litt Mat Bønnesalat 170 g
En spiseklar bønne- og quinoasalat, med mais, paprika, sjalottløk og koriander. En frisk avokadodressing følger med. 

Litt Mat Byggsalat 170 g
En spiseklar byggsalat, med bl.a. bygg, spelt, havre, gulrot, fennikel, gresskar, sjalottløk og timian. En frisk epledressing følger med. 

Navneendring: Litt Mat Pastasalat (før Italia) og Litt Mat Thaisalat (før Thai).

Litt Mat Smoothie bowl 3 stk Litt Mat smoothiebowl 185 g
En tykkere smoothie som skal spises, basert på friske, smakfulle og rene blandinger av 100 % frukt og bær, med granola som tilbehør og skje i lokket. 

Tre smaker: 
Mango – mango, ananas, banan og ingefær.
Blåbær – blåbær, jordbær, eple og banan. 
Jordbær – jordbær, mango, appelsin og banan. 
 

Mersmak Tortellini Kylling og Kylling bulgur

«Mersmak»

«Mersmak» – helt ny serie spennende retter:

Mersmak Tortellini Brokkoli 400 g
Fersk tortellini fylt med sopp og ost i fyldig ostesaus, store brokkolibuketter, paprika og gulrot.

Mersmak Kyllingwok 400 g
Kyllingwok med nudler, sprø vannkastanjer, soyabønner, hvitkål og paprika.

Mersmak Kylling Bulgur 400 g
Smakfull og spennende rett med aner fra Nord-Afrika og Østen. Mye grønnsaker, kylling og en frisk smak av sitron og urter.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms