Meld deg på TINE Fagseminar 2019

Toppbanner fagseminar 2019 low

Vi er klare for årets TINE Fagseminar – for 16. år på rad! Høstens fagseminar avholdes i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo, og årets temaer er matomsorg, matsvinn og bærekraft. Velkommen!

Årets tema er en del av samfunnsdebatten og opptar mange av oss. Vi har fått med oss inspirerende og kunnskapsrike foredragsholdere som vil gi oss innblikk i hvordan de takler morgendagens utfordringer i dag.

TINE Fagseminar passer for alle med interesse for mat – enten man jobber på kjøkken eller innen pleie og omsorg.

 

Årets foredragsholdere

  • Jørgen Skavlan er lege, foredragsholder, forfatter og debattant. Han skal inspirere oss med foredraget «Vi er sterkere enn vi tror», et foredrag i skjæringspunktet mellom standup og vitenskapelig forelesning.

  • Torill Renaa fra Renaa restauranter er lidenskapelig opptatt av å skape gode matopplevelser uansett hvor gjesten befinner seg. Hun har fokus på godt arbeids- og læringsmiljø og vil dele sine erfaringer på årets seminar.

  • Oddvar Henriksen er leder for matforsyning sykehuset Innlandet. Han vil snakke om hvordan vi kan redusere matsvinn, tilby fleksible spisetider og større utvalg til pasienter i helsevesenet.

  • Ida Kristiansen, klinisk ernæringsfysiolog fra Stavanger Universitetssykehus, vil i Stavanger og Bergen dele sitt brennende engasjement om forbedring av mattilbudet og tverrfaglig samarbeid.

  • Bjørn Malm er ansvarlig for bærekraft i TINE og Lars Galtung er kommunikasjonsdirektør i TINE. TINE ble i år kåret av det norske folk til Norges mest bærekraftige selskap. Vi er stolte over å kunne fortelle mer om hvordan TINE jobber med bærekraft og med å redusere matsvinnet.

  • TINE sin egen osteekspert, May-Liss Røsberg Heggland, tar oss med på en liten ostereise og vil blant annet snakke litt om ostens indre liv, laktose og sensorikker. Det blir også muligheter for å smake på deilige oster. 

 

Påmelding

Sted: Scandic Lerkendal, Trondheim

Tid: Mandag 28. oktober 2019 kl. 09.00–15.30

Les mer om programmet og meld deg på her!

 

Sted: Scandic Forus, Stavanger

Tid: Onsdag 30. oktober 2019 kl. 09.00–15.30

Les mer om programmet og meld deg på her!

 

Sted: Scandic City, Bergen

Tid: Tirsdag 5. november 2019 kl. 09.00–15.30

Les mer om programmet og meld deg på her!

 

Sted: Oslo Kongressenter, Folkets Hus

Tid: Torsdag 7. november 2019 kl. 09.00–15.30

Les mer om programmet og meld deg på her!

 

Praktisk informasjon

Prisen for seminaret er kr 500,-

Seminaravgiften faktureres via bedriftens kundenummer i TINE. Dersom du ikke er TINE-kunde, kan vi ordne dette ved at du tar kontakt med TINE Kundeservice på fagseminar@tine.no