Produktnyheter februar 2017

Nyheter L1-2017

I vinter kan vi friste med en rekke nyheter, blant annet Sprett® frukt- og grønnsaksyoghurt, laktoseredusert YT® Restitusjonsdrikk med sjokolade/kokos, nydelig TINE IsKaffe Dulce og spennende TINE isTe Dragefrukt.

Produktene kan bestilles på TINE Handel fra uke 8.

TINE Yoghurt Fyldig

Alle TINE Yoghurt FyldigTINE Yoghurt Fyldig er gresk yoghurt laget på tradisjonelt vis av norsk melk, med fyldig og fløyelsmyk konsistens. Yoghurten har lite fett, er rik på protein og er laktosefri. Inneholder 30 % mindre sukker enn andre fruktyoghurter.

Nå kommer en ny variant i storformat:
TINE Yoghurt Fyldig Melon & pasjonsfrukt – 750 gram

Nå blir det enkelt å spise «på farten» – tre nye varianter med skje i lokket:
TINE Yoghurt Fyldig Jordbær – 165 gram
TINE Yoghurt Fyldig Eple & guava – 165 gram
TINE Yoghurt Fyldig Pasjonsfrukt – 165 gram

Sprett® Pluss Frukt Gront Sprett® frukt- og grønnsaksyoghurt 4x120 g
Unik barneyoghurt med innhold av frukt, bær og grønnsaker. Yoghurten er tilsatt vitamin D og inneholder 25 % frukt, bær og grønnsaker. Totalt 4 % tilsatt sukker (søtet med 1 % sukker og 3 % fruktjuicekonsentrat). 

YT Restitusjonsdrikk sjokolade kokossmak YT® Restitusjonsdrikk Sjokolade/kokos 330 ml
Denne nyheten er laktoseredusert og er den eneste restitusjonsdrikken på markedet for dem som har laktoseintoleranse. Drikken har en god smak av sjokolade med et hint av deilig kokossmak.

 

Kesam_Mager_Ny_FT Kesam® Mager Naturell 300 g
Nyheten Kesam® Mager Naturell egner seg godt til dipper, dressinger, som tilbehør til mat eller sammen med nøtter og bær.

 

2468 Snøfrisk lett gressløk Snøfrisk® Lett Gressløk 125 g
Nå kommer en smaksatt Snøfrisk® lettvariant! Den myke og friske kremosten har den samme gode smaken selv med 15 % fett. Snøfrisk® Lett tåler godt varmebehandling og har en allsidig bruk: som pålegg, til kjøtt og fisk og til sommerens grillmat og grønnsaker.

 

Piano® Vaniljesaus Zero Piano® Vaniljesaus Zero 1/2 liter
Nå kommer en vaniljesaus med 0 % tilsatt sukker (søtet med søtstoff) og som har 35 % mindre fett enn andre vaniljesauser. Smaken og konsistensen er lagt tett opptil dagens Piano® Vaniljesaus Original. Piano® Vaniljesaus Zero passer perfekt som tilbehør til friske frukt og bær.

Alle nye 14® 14® fra TINE
14®-serien kommer med ny design på hele serien. Hvert produkt har et eget, unikt uttrykk designet av norske illustratører.

 

Litago® UTEN og Sunniva® Premium Appelsin Sunniva® Premium Appelsin 1 liter
Vi relanserer nå Norges mest solgte appelsinjuice, Sunniva® Premium Appelsin med fruktkjøtt, med ny og bedre smak.

Litago® UTEN 1 liter
Litago® UTEN er den første sjokolademelken helt uten tilsatt sukker eller søtstoff. Litago® UTEN er laktosefri og har et naturlig innhold av sukker fra melken. Nå også i 1 liter.

Sesong

Dulce - Noisy - Dragefrukt TINE isTe Dragefrukt 1/2  liter
Sesongvariant fra TINE isTe. Dragefrukt har en mild og søt smak.
Prelansering fra januar - kun for storhusholdning!

TINE IsKaffe Dulce 330 ml
Dulce er sesongens limited edition fra TINE IsKaffe. Den er laget av  aromatisk kaffe fra Brasil, norsk melk og ikke minst, en nydelig smak av dulce de leche. Dulce de leche har sitt opphav i Sør-Amerika og ligner smaken av karamell. 

Noisy® Vår 400 ml
Sesongvarianten Noisy® Vår er tilbake i ny drakt med en søt og frisk smak av jordbær og rabarbra. Smaksgaranti! En flaske Noisy® Vår tilsvarer ett glass juice, som kan inngå som 1 av 5 om dagen. Noisy® inneholder ingen konserveringsmidler og er heller ikke tilsatt sukker (inneholder kun naturlig sukker fra frukten). 

Sunniva® Premium Sesong og Biola® Sesong Biola® Sesong Rips/vanilje 1 liter
Sesongvarianten Biola® Rips/vanilje er endelig tilbake igjen!

Sunniva® Premium Sesong Pære/Bringebær 1 liter
Denne juicen har en helt unik smak av sesongens friske bringebær fra Vik i Sogn, blandet med nydelig pærejuice fra Italia.

TINE Yoghurt Vårfrisk TINE Yoghurt Vårfrisk 8x150 g
Gode og friske smaker: mango, sitron, fersken og kiwi. TINE Yoghurt Vårfrisk avløser TINE Yoghurt Vinterfrisk fra uke 8.

 

TINE Partner lanserer/tilbyr nå også to nye kategorier for storhusholdningskunder: BOKS® Kaffe og Roma Mineralvann.

 

Nyheter fra Fjordland

Fjordland Langtidskokt Fransk Biffgryte Fjordland Langtidskokt fransk biffgryte med potetmos er en tradisjonell rett fra det franske kjøkken med norske, kortreise råvarer. Kjøttet er langtidskokt etter sous vide-metoden og er derfor utrolig mør, smaksrikt og saftig.

 

Fjordland Tortellini Fjordland Tortellini i ostesaus med bacon er italiensk, ferskfylt kvalitetspasta og norsk bacon i en deilig og smaksrik saus.

 

Fjordland 4-korngrøt Fjordland 4-kornsgrøt
4-kornsgrøt er laget på de kjente norske kornsortene havre, bygg, hvete og rug. 4-korn er fra før et kjent begrep fra både brød og frokostblandingsverden, og vi benytter oss av steel-cut korn. Grøten er laget på melk og kokes skånsomt og lenge slik at smakene kommer godt frem og konsistensen blir lettere. 

Yoplait Yoghurt Yoplait Yoghurt Skogsbær 4-pk
Skogsbær er manges favoritt, og i denne har vi dobbelt så mye bær enn det som er i vanlig norsk fruktyoghurt. Smaker av både jordbær, bjørnebær, blåbær og hyllebær.

Yoplait Yoghurt Sitron 4-pk
Sitrussmaken passer meget bra i en fyldig yoghurt som dette. Du får masse smak fra frisk sitron, hvor du kan kjenne det deilige fruktkjøttet som er blandet med den silkemyke yoghurten.

Yoplait Yoghurt Vanilje 400 g
Vanilje er blant de vanligste smakene å benytte sammen med topping. Nå kommer endelig en ekte gresk vaniljeyoghurt uten tilsatt sukker i storbeger.
I vår yoghurt bruker vi ekte vanilje for å få den gode naturlige smaken.

Yoplait Yoghurt Kokos 400 g
Kokos er en populær smak som brukes mye til frokostblandinger, og derfor lanseres denne nå i stort beger. 

Produkter fra TINE i denne artikkelen