Spesialiteter fra TINE

TINE Spesialiteter banner

TINE Spesialiteter er vårt fineste utvalg av norsk ost, smør og andre lokale meieriprodukter, bygget på det stolte og tradisjonsrike meierihåndverket vi har utviklet gjennom 150 år. 

Blant spesialitetene finner du kun de ypperste råvarene, i nøye utvalgte spesialiteter med unik karakter og særegen smak. Spesialiteter fra TINE er lokal matkulturarv på sitt aller fineste – laget med kunnskap og kjærlighet til de store smaksopplevelsene.

Våre unike geiteprodukter er tilgjengelige hos utvalgte hoteller, restauranter og spesialforretninger. Sesongen starter i mars.

God smak er verdt å vente på

I Norges eneste ostebank på Jæren ligger de utvalgte ostene Jarlsberg®, Norvegia®, Edamer og Sveitser til langtidslagring i minst tre år.

Ostene blir fulgt opp av erfarne fagfolk som henter ut smakspotensialet i hver enkelt ost. Det tålmodige håndverket gir uttelling som verdens beste kokk vet å sette pris på.

Ostebanken oster

Se brosjyre for TINE Ostebanken her!  

I tillegg til ostene fra TINEs ostebank, finner du disse produktene blant spesialitetene:

TINE Spesialiteter tillegg 2018

 

Bestill de unike ostene i listen under denne artikkelen.

 

På jakt etter de beste råvarene

Hardt og målrettet arbeid gjennom mange år har gjort Ørjan Johannessen til verdens beste kokk. For å sikre den gode smaken er han på evig jakt etter de beste råvarene. Derfor venter Ørjan tålmodig på sesongproduktene fra frisk, norsk geitemelk om våren, eller en fyldig smaksopplevelse fra langtidslagret ost fra TINEs ostebank på Jæren. 

Ostebanken original Ørjan Johannessen
Ørjan Johannessen – verdens beste kokk – gullvinner i Bocuse d'Or 2015. Foto: Apeland

 

Historie

Visste du at historien om TINE begynte med et stort parti sveitserost? Det ble laget på det historiske Rausjødalen Setermeieri, vårt aller første meieri, i 1856.

Mye er blitt annerledes siden den gang, men engasjementet og kjærligheten til ost har vi fremdeles felles med de driftige bøndene fra Rausjødalen. Hver dag jobber vi for at flere skal få smake nye fantastiske retter, lære mer om norske mattradisjoner og se den rike kulturen bak ostene våre. 

Våre langtidslagrede oster er et resultat av dette arbeidet. Vi håper de kan inspirere deg til å begeistre dine kunder. For vi som du vet at store matopplevelser krever engasjement, kunnskap – og de beste råvarene. 

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms