Smart idrettsmat

Smart_Idrettsmat_banner

TINE har i de siste par årene slått et ekstra hardt slag for smart idrettsmat.

– Ofte er det bare små og enkle grep som skal til for å spise sunnere og riktigere, sier ernæringsfysiolog i TINE, Anne Marie Skjølsvik.

Ikke minst gjelder dette kiosk- og serveringstilbudet på idrettsarrangementer, et av de viktigste temaene det skal fokuseres på. Der er forbedringspotensialet spesielt stort.

– Vårt intensiverte engasjement på dette området, framfor alt rettet mot barn og unge, handler først og fremst om å ta samfunnsansvar, understreker TINEs sponsorsjef, Ann-Kristin Syversen.

Last ned brosjyre med oppskrifter og tips her (pdf)!

 

Bli kunde – få rabatt

Barn og unge som driver med idrett tilbringer mye av sin tid på arenaer hvor det ofte selges usunn mat. TINE ønsker å tilrettelegge for at det skal være smartere alternativer på idrettsarenaen og tilbyr derfor alle idrettslag, klubber, cuper og arrangement som har et organisasjonsnummer å bli kunde i TINE Handel og handle produkter til rabatterte priser. I tillegg er det produktkampanjer med ytterligere rabatter. Produktene får man direkte levert fra TINE.

For å bli kunde, gå inn på skjema og registrer din idrettsklubb (ny kunde) for å få tilgang til TINEs idrettspriser.

– Vi håper gjennom dette å kunne bidra til å etablere sunne og gode vaner innenfor matglede, kosthold og fysisk aktivitet som man kan ha glede av gjennom hele livet, sier Ann-Kristin Syversen.

 

Før, under og etter trening

Kroppen har nytte av riktig «drivstoff» i forbindelse med trening og at musklene får byggestenene de trenger til vekst og vedlikehold. Med YT® blir det enklere å få riktig påfyll slik at du kan prestere best mulig på trening, erstatte væsketap og tap av salter (gjennom svette) samt fylle på ekstra energi underveis. Og så får du kreftene raskere tilbake etterpå. Når du presterer ditt beste vil du få mer igjen for innsatsen.

 

YT®-produktene

YT® er en serie treningsmat og -drikke utviklet til bruk før, under og etter trening. Produktene er satt sammen for å gi deg riktig påfyll, slik at du enkelt kan få maks ut av treningsøkten din. YT®-serien er utviklet av TINE i samarbeid med ernæringsavdelingen ved Toppidrettsenteret.

YT-produkter

Relaterte saker