Smart Idrettsmat®

Smart_Idrettsmat_banner

TINE har i de siste par årene slått et ekstra hardt slag for smart idrettsmat.

– Ofte er det bare små og enkle grep som skal til for å spise sunnere og riktigere, sier ernæringsfysiolog i TINE, Anne Marie Skjølsvik.

Ikke minst gjelder dette kiosk- og serveringstilbudet på idrettsarrangementer, et av de viktigste temaene det skal fokuseres på. Der er forbedringspotensialet spesielt stort.

– Vårt intensiverte engasjement på dette området, framfor alt rettet mot barn og unge, handler først og fremst om å ta samfunnsansvar, understreker TINEs sponsorsjef, Ann-Kristin Syversen.

Last ned brosjyre med oppskrifter og tips her (pdf)!

 

Bli kunde – få rabatt

Barn og unge som driver med idrett tilbringer mye av sin tid på arenaer hvor det ofte selges usunn mat. TINE ønsker å tilrettelegge for at det skal være smartere alternativer på idrettsarenaen og tilbyr derfor alle idrettslag, klubber, cuper og arrangement som har et organisasjonsnummer å bli kunde i TINE Handel og handle produkter til rabatterte priser. I tillegg er det produktkampanjer med ytterligere rabatter. Produktene får man direkte levert fra TINE.

For å bli kunde, gå inn på skjema og registrer din idrettsklubb (ny kunde) for å få tilgang til TINEs idrettspriser.

– Vi håper gjennom dette å kunne bidra til å etablere sunne og gode vaner innenfor matglede, kosthold og fysisk aktivitet som man kan ha glede av gjennom hele livet, sier Ann-Kristin Syversen.