Hva er YT?

YT Holmenkollstafetten

YT er en serie treningsmat og -drikke utviklet til bruk før, under og etter trening. Produktene er satt sammen for å gi deg riktig påfyll slik at du enkelt kan få maks ut av treningsøkten din.

 

YT-serien er utviklet av TINE i samarbeid med ernæringsavdelingen ved Toppidrettsenteret.

 

Oppladning – før trening
Både YT Drikkeyoghurt og YT Mellommåltidsbar er et smart påfyll før treningsøkten som hjelper deg å holde energien oppe. Sammen med trening og sunt kosthold bidrar proteiner til å bygge og bevare musklene.

 

Ytelse – under trening
Dehydrering fører til nedsatt prestasjonsevne. Krevende fysisk aktivitet over 60 minutter gjør at du mister væske og elektrolytter som bør erstattes under økten. Ved å inntak YT Sportsdrikk sørger du for raskt opptak av væsken i kroppen, og du kan opprettholde energi- og væskebalansen lenger. YT Energibarer er satt sammen for å gi deg et enkelt energipåfyll under trening og konkurranse.

 

Restitusjon – etter trening
Etter en treningsøkt har kroppen behov for ny næring og riktig påfyll gjør at du restituerer deg raskere. YT Restitusjonsbarer bidrar her. Sammen med trening og et sunt kosthold bidrar proteiner til å bygge og bevare musklene.

Samlebilde-av-YT-produktene 

Samarbeid med Toppidrettssenteret

TINE har hatt et samarbeid med Toppidrettssenteret i mange år, og det er gjennom dette samarbeidet YT-serien har blitt til.

Toppidrettssenterets ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening. De holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med idrettsutøvere. De erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener.

 

Produkter fra TINE i denne artikkelen