Ansvarserklæring og personvern

Formålet med TINEs nettsteder er å gi generell informasjon om TINEs virksomhet, og å ha dialog med deg som bruker.

TINE arbeider for at din integritet skal bevares på Internett. TINE har derfor laget denne ansvarserklæringen for å synliggjøre dine rettigheter og hvordan din personlige informasjon behandles.

Når du går inn som bruker på nettstedet www.tinehandel.no og andre tilknyttede nettsteder som eies og driftes av TINE og TINEs datterselskaper, godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.

 

Opphavsrett
Innholdet på TINEs nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse. Med unntak av oppskrifter og bilder/tekst knyttet til oppskrifter, kan alt innhold fritt distribueres, kopieres og lagres elektronisk eller skrives ut. Dette samtykket gis under forutsetning av at kilden til materialet angis riktig.

 

Oppskrifter og bilder/tekst knyttet til oppskrifter
Bilder knyttet til oppskrifter hentes fra og reguleres av retningslinjer for TINE Mediebank. TINEs oppskrifter kan ikke benyttes uten samtykke fra TINE. Ved enhver gjengivelse av TINEs oppskrifter skal oppskriftene gjengis ordrett. Innhold må også markeres med canonical URL (Rel=Canonical) for å unngå duplisert innhold og skade tine.no sin SEO-trafikk. Oppskrift skal akkrediteres med følgende tekst og klikkbare lenke til original oppskrift på tine.no i umiddelbar nærhet til oppskriften: «Oppskriften(e) er hentet fra TINE.».

 

Ansvarserklæring
TINE anstrenger seg for å holde innholdet på nettstedene så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. TINE påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på TINEs nettsteder skjer på ditt eget ansvar. TINE eller TINEs datterselskaper påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av TINEs nettsteder, eller opplysninger som finnes der.

www.tinehandel.no kan inneholde linker til andre nettsider utenfor TINEs kontroll. TINE legger inn slike linker for å hjelpe TINEs besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. TINE kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle TINEs nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra TINEs side.

TINE kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden er eksakt like de fargene som produkter, ingredienser etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.'

 

Personopplysninger
TINE behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til TINE i forbindelse med konkurranser, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun for at TINE skal være i stand til å gi deg informasjon om produkter og tjenester du har uttrykt interesse for. Personopplysninger i forbindelse med konkurranser slettes etter at konkurransen er avsluttet, med mindre du aktivt har samtykket til noe annet. Personopplysninger i forbindelse med bestillinger tas vare på i TINEs arkiv dersom du ikke aktivt har samtykket til noe annet. TINE overleverer ikke personopplysningene dine til tredje part.

Du har rett til å få opplyst fra TINE hvilke personopplysninger som TINE har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes. Kontakt TINE Kundeservice på telefon 513 71 513, eller send e-post til kundeservice@tine.no.

 

Informasjonskapsler (cookies)
TINEs nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

TINE bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden, samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte TINEs nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Informasjonkapsler fra tredjepartsleverandører på www.tine.no

 

Google
Les mer om hvordan Google samler inn og håndterer data her

 

Google Analytics
Brukes for å samle inn brukeradferd og statistikk.Informasjonskapsler og beskrivelse
_ga           Skiller brukere
_gat          Begrenser spørringsfrekvensen
__utma     Skiller brukere og brukersesjoner.
__utmb     Bestemmer ny brukersesjon/besøk.
__utmc     Interoperabilitet med urchin.js sammen med __utmb.
__utmz     Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden.
__utmv     Benyttes for å lagre data på besøks-nivå. Lages når tjenesten benytter _setCustomVar-metoden.

 

Youtube
Brukes for å lagre informasjon om båndbredde og innstillinger du gjør i spilleren. Disse kapslene leveres av domenet youtube.com.