Lettere kakao- og sjokoladedrikker

Lettere sjokolademelk banner 2020

Mindre sukker og fett eller mer protein? Vi gjør det enklere å velge smartere med lettere, smaksatte melkedrikker.

TINE Laktosefri Sjokolademelk er en nyhet i februar 2020 som har frisk smak, er fettfri og proteinrik. Sjokolademelken er en kilde til jod og har et høyt innhold av kalsium og vitamin B12. Uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. Tilsatt vitamin D. 1 liter.

TINE Lettmelk med kakao er en nyhet i februar 2020 med kun 1 % fett og uten tilsatt sukker eller søtningsstoff (med naturlig innhold av sukker fra melken). Produktet passer både som drikke til måltid og til å ta med seg på farten. Tilpasset storhusholdningsmarkedet. 330 ml.

Styrk® Kakao er en fettfri melk med kakaosmak. Styrk® fra TINE inneholder 50 % mer protein og 30 % mer kalsium enn annen melk. Det økte innholdet av protein og kalsium bidrar til en smakfull melk, helt uten fett og kun tilsatt 0,9 % sukker. I tråd med anbefalingen fra helsemyndighetene er Styrk® tilsatt ekstra vitamin D. Kommer både i 330 ml og 1 liter.

Lett Tinemelk® Sjokolade inneholder ekte kakao, noe som gir en mild og god sjokoladesmak. Den er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melken. Lett Tinemelk® Sjokolade har et lavt fettinnhold, er laktoseredusert og tilsatt vitamin D. 1 liter.

Lett Tinemelk® Kaffe og kakao er en mild og lettdrikkelig melk med herlig smak. Melka har lavt fettinnhold og er helt uten tilsatt sukker, med naturlig innhold av sukker fra melk. I tillegg er den beriket med vitamin D. 1 liter.

Litago® UTEN har enda mer av den gode sjokoladesmaken. Den er ikke tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer. Sjokolademelken kommer både i halvliters- og enliterskartonger.

Litago® Lett er en smaksatt melk med mindre sukker og fett – og er et smakfullt og smart valg! Litago® Lett er laktoseredusert. Innholdet av laktose er redusert helt ned til 0,2 gram per desiliter, og det gjør at den skal tåles svært godt av de aller fleste. 0,5 liter.

YT® Proteinshake Sjokolade er en luftig drikk som er rik på proteiner og uten tilsatt sukker – kun med et naturlig innhold av sukker fra melken. 220 ml.

Oppdatert februar 2020.

Produkter fra TINE i denne artikkelen

Alle priser vises eks. moms