Kalender

6

Mars

TINE Partner-skolen: Tradisjonsrike desserter

 

Enkle desserter fra den norske matkulturen!

Sammen med vår egen konditor og baker, Bernhard Azinger, og kokk og matfaglig ansvarlig, Pål Jetmundsen, begge fra TINE Partner Servering, tar vi for oss tradisjonsrike, enkle desserter hvor rasjonell produksjon til mange er i fokus. Dessert til bruk ved alle anledninger – både til lunsj, middag, til kvelds eller bare som en søt godbit ved siden av kaffen.

Påmeldingsfrist: 20. februar kl. 15.00

Kurs og seminar
Nye Voss Vgs, Skulestadmo

13

Mars

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor Ol, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 5. mars kl. 15.00

 

Kurs og seminar
Oslo

21

Mars

TINE Partner-skolen: Smakfull konfekt

Lær det siste innen konfekt! 
 
TINE Partner Servering tilbyr nå for første gang alt du trenger for å lage egen konfekt! Sammen med Or Noir i Paris, har vår egen konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor-OL, utviklet en helt unik sjokolade. Sjokoladen tilbys eksklusivt til våre kunder. Ved ulike resepter og fremgangsmåter lærer du en effektiv, rasjonell produksjon av de deiligste konfektbiter.
 
Påmeldingsfrist 12. mars 2019 kl. 15.00

Kurs og seminar
Kristiansand

26

Mars

TINE Partner-skolen: Smakfulle og kreative pizzaer

 
Lær deg verdifulle pizzatriks fra en av de beste!

Kulinarisk Akademi sine kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunnen med forskjellige sauser og tilbehør. For et perfekt resultat er bunnen og valg av oster svært viktige suksessfaktorer.

Påmeldingsfrist: 12. mars kl. 15.00

Kurs og seminar
Strinda Vgs, Trondheim

27

Mars

TINE Partner-skolen: Smakfull konfekt

Lær det siste innen konfekt! 
 
TINE Partner Servering tilbyr nå for første gang alt du trenger for å lage egen konfekt! Sammen med Or Noir i Paris, har vår egen konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor-OL, utviklet en helt unik sjokolade. Sjokoladen tilbys eksklusivt til våre kunder. Ved ulike resepter og fremgangsmåter lærer du en effektiv, rasjonell produksjon av de deiligste konfektbiter.
 
Påmeldingsfrist 19. mars 2019 kl. 15.00

Kurs og seminar
Tromsø