Kalender

4

September

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Trondheim

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 21. august kl. 15.00

 

Kurs og seminar
Trondheim

17

September

TINE Partner-skolen: Skap matglede i hverdagen – Nesbru

.
Hvordan lage og servere fristende mat til de med dårlig matlyst som spiser lite og til de som trenger konsistenstilpasset mat?

Matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen (kokk) og kundeutvikler Nina Syversen (klinisk ernæringsfysiolog), begge fra TINE Partner Servering.

Fra Vital Ernæring, ernæringsrådgiver Agnethe Halleland (master i samfunnsernæring) og daglig leder Heidi Brunner.

Påmeldingsfrist: 10.09.2019

Kurs og seminar
Nesbru

18

September

TINE Partner-skolen: Bli en ekte sausekokk – Oslo

 

På dette kurset får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Vi smaker sausene til ulike råvarer, for å få et helhetlig inntrykk i sausene. Vi gjennomgår kremsauser og smør-, olje- og kraftbaserte sauser.

Kursholder er sauseekspert, kokk, mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier av Kulinarisk Akademi og tidligere manager for Kokkelandslaget, Jostein Medhus , med lang erfaring fra norske og europeiske restauranter.

Påmeldingsfrist: 04.09.19

Kurs og seminar
Kulinarisk Akademi, Oslo

18

September

TINE Partner-skolen: Skap matglede i hverdagen – Vestby

.
Hvordan lage og servere fristende mat til de med dårlig matlyst som spiser lite og til de som trenger konsistenstilpasset mat?

Matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen (kokk) og kundeutvikler Nina Syversen (klinisk ernæringsfysiolog), begge fra TINE Partner Servering.

Fra Vital Ernæring, ernæringsrådgiver Agnethe Halleland (master i samfunnsernæring) og daglig leder Heidi Brunner.

Påmeldingsfrist: 10.09.2019

Kurs og seminar
Vestby

18

September

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Oslo

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 4. september kl. 16.00

 

Kurs og seminar
Oslo

15

Oktober

TINE Partner-skolen: Spennende osteskatter – Øyer

Lær mer og få inspirasjon om ost og ostens hemmeligheter gjennom hele «måltidsdøgnet».
 
Dette blir et kreativt kurs som gir deltagerne et spennende innblikk i råvaren og de mange bruksområdene osten har. Kurset arrangeres som kokketeater og workshop for diskusjon og ideutvekslinger. Fra melk til ost og ostefamilier, kokketeater, bruk av ost hver dag gjennom hele måltidsdøgnet, kreativitet rundt matlagingsoster, ostefat og -tallerken, tradisjonsrike osteprodukter og bruk av osterester. Og ikke minst: Hvor kan man hente inspirasjon fra i hverdagen?
 
Påmeldingsfrist: 01.10.19 kl. 15.00

Kurs og seminar
Øyer

16

Oktober

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Ålesund

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 2. oktober kl. 16.00

 

Kurs og seminar
Ålesund

17

Oktober

TINE Partner-skolen: Nysgjerrig på norsk tradisjonsmat? Oslo

 

Velkommen til et unik kurs i norsk tradisjonsmat gjennom sesongene! Benytt deg av en spennende mulighet til å både lære om og lage fest- og hverdagsmat med røtter i norske tradisjoner. 

Kursholderne
Kokk og matfaglig ansvarlig i TINE Partner Servering, Pål Jetmundsen, som har bred erfaring fra hotell og restaurant. Han jobber daglig med TINEs tradisjonsrike produkter og alt fra produktutvikling til servering av spennende måltider. 

Jostein Medhus er mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier av Kulinarisk Akademi og har lang erfaring med norsk mat i inn- og utland. Han var kaptein på kokkelandslaget i 10 år og har jobbet på flere av landets beste restauranter. 

Påmeldingsfrist:  03.10.2019

Kurs og seminar
Kulinarisk Akademi, Oslo

21

Oktober

TINE Partner-skolen: Fra læregutt til mesterkokk

 
Få et innblikk i Bocuse-kokk Christian André Pettersens hverdag!
 
Christian André Pettersen er gullvinner fra Bocuse d’Or i Torino 2018 og bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon 2019, og vi i TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner og glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med han. Pettersens favorittråvarer settes sammen med meieriingredienser fra TINE, og på kjøkkenet vil du lære teknikker, sammensetninger og gode, enkle løsninger for en travel hverdag.
 
Påmeldingsfrist: 07.10.2019 15:00

Kurs og seminar
Stavanger

22

Oktober

TINE Partner-skolen: Skap matglede i hverdagen – Nesttun

.
Hvordan lage og servere fristende mat til de med dårlig matlyst som spiser lite og til de som trenger konsistenstilpasset mat?

Matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen (kokk) og kundeutvikler Nina Syversen (klinisk ernæringsfysiolog), begge fra TINE Partner Servering.

Fra Vital Ernæring, ernæringsrådgiver Agnethe Halleland (master i samfunnsernæring) og daglig leder Heidi Brunner.

Påmeldingsfrist: 08.10.19

Kurs og seminar
Nesttun ved Bergen

28

Oktober

TINE Fagseminar 2019 i Trondheim

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Scandic Lerkendal

28

Oktober

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Stavanger

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 14. oktober kl. 15.00

 

Kurs og seminar
Stavanger

30

Oktober

TINE Fagseminar 2019 i Stavanger

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Scandic Forus

5

November

TINE Fagseminar 2019 i Bergen

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Scandic City

7

November

TINE Fagseminar 2019 i Oslo

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Oslo Kongressenter, Folkets Hus

11

November

TINE Partner-skolen: Bli en ekte sausekokk – Skien

 

På dette kurset får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av sausene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Vi smaker sausene til ulike råvarer, for å få et helhetlig inntrykk i sausene. Vi gjennomgår kremsauser og smør-, olje- og kraftbaserte sauser.

Kursholder er sauseekspert, kokk, mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier av Kulinarisk Akademi og tidligere manager for Kokkelandslaget, Jostein Medhus , med lang erfaring fra norske og europeiske restauranter.

Påmeldingsfrist: 28.10.19

Kurs og seminar
Skien

13

November

TINE Partner-skolen: Fra læregutt til mesterkokk

 
Få et innblikk i Bocuse-kokk Christian André Pettersens hverdag!
 
Christian André Pettersen er gullvinner fra Bocuse d’Or i Torino 2018 og bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon 2019, og vi i TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner og glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med han. Pettersens favorittråvarer settes sammen med meieriingredienser fra TINE, og på kjøkkenet vil du lære teknikker, sammensetninger og gode, enkle løsninger for en travel hverdag.
 
Påmeldingsfrist: 30.10.2019 15:00

Kurs og seminar
Bodø

19

November

TINE Partner-skolen: Nysgjerrig på norsk tradisjonsmat? Trondheim

 

Velkommen til et unik kurs i norsk tradisjonsmat gjennom sesongene! Benytt deg av en spennende mulighet til å både lære om og lage fest- og hverdagsmat med røtter i norske tradisjoner. 

Kursholderne
Kokk og matfaglig ansvarlig i TINE Partner Servering, Pål Jetmundsen, som har bred erfaring fra hotell og restaurant. Han jobber daglig med TINEs tradisjonsrike produkter og alt fra produktutvikling til servering av spennende måltider. 

Jostein Medhus er mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier av Kulinarisk Akademi og har lang erfaring med norsk mat i inn- og utland. Han var kaptein på kokkelandslaget i 10 år og har jobbet på flere av landets beste restauranter. 

Påmeldingsfrist:  04.11.2019

Kurs og seminar
Trondheim