Kalender

16

September

Ost – en fantastisk smaksforsterker og en god kilde til protein

I dette kurset tar vi for oss ostens egenskaper som smak, konsistens og holdbarhet.

Vi gir deg inspirasjon og kunnskap om hvordan ulike ostefamilier kan brukes i matlaging – som smaksforsterker i ulike måltidssituasjoner, konsistensoptimaliserer og proteintilskudd. Og lurer du på hvordan osterester skal brukes for å minske svinn får du svaret her!

Påmeldingsfrist:  9. september 2020

Kurs og seminar
Oslo

23

September

Rester av grøt og brød blir til spennende, søte og kreative godbiter

Har du grøtrester og brød til overs – og ikke vet hva du skal gjøre med det?

Mangler du inspirasjon og ideer på hva du skal bruke restene til? I utgangspunktet «gammelt» brød og grøtrester forvandles til spennende retter ved å bake, steke, elte, piske og mer til, men på en enkel og rasjonell måte!

Påmeldingsfrist:  16. september 2020

 

Kurs og seminar
Oslo

30

September

Ost – en fantastisk smaksforsterker og en god kilde til protein

I dette kurset tar vi for oss ostens egenskaper som smak, konsistens og holdbarhet.

Vi gir deg inspirasjon og kunnskap om hvordan ulike ostefamilier kan brukes i matlaging – som smaksforsterker i ulike måltidssituasjoner, konsistensoptimaliserer og proteintilskudd. Og lurer du på hvordan osterester skal brukes for å minske svinn får du svaret her!

Påmeldingsfrist:  23. september 2020

Kurs og seminar
Nesttun

12

Oktober

Rester av grøt og brød blir til spennende, søte og kreative godbiter

Har du grøtrester og brød til overs – og ikke vet hva du skal gjøre med det?

Mangler du inspirasjon og ideer på hva du skal bruke restene til? I utgangspunktet «gammelt» brød og grøtrester forvandles til spennende retter ved å bake, steke, elte, piske og mer til, men på en enkel og rasjonell måte!

Påmeldingsfrist:  5. oktober 2020

 

Kurs og seminar
Oslo

3

November

Suppe i fokus – fra kraft til bord med restemat

En god kraft er alltid utgangspunktet for en god suppe, og det er nesten ingen grenser for hvilke ingredienser som kan tilsettes.
 
Vi tar i kurset utgangspunkt i ulike kraftalternativer og lager lettvinte og mer avanserte supper med råvarer som ofte er til overs fra buffet og kjøkken. Hent inspirasjon fra vår egen TINE-kokk Pål Jetmundsen til hvordan du kan bruke rester fra servering til å lage delikate og smaksrike supper.
 
Påmeldingsfrist:  27. oktober 2020

Kurs og seminar
Oslo

17

Februar

Kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or

Spennende kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or Tallin og Lyon: Christian Andrè Pettersen!

Christian vil formidle hele spektret i reisen sin, fra han var guttunge og stod på pappas kjøkken til han står på pallen med pokalen hevet over hodet.

Når: 17. februar 2021
Hvor: TINE Kjøkken Proff, Oslo
Påmeldingsfrist: 9. februar 2021

Kurs og seminar
TINE Kjøkken Proff, Oslo

23

Mars

Kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or

Spennende kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or Tallin og Lyon: Christian Andrè Pettersen!

Christian André vil formidle hele spektret i reisen sin, fra han var guttunge og stod på pappas kjøkken til han står på pallen med pokalen hevet over hodet.

Når: 23. mars 2021
Hvor: TINE Kjøkken Proff, Oslo
Påmeldingsfrist: 15. mars 2021

Kurs og seminar
TINE Kjøkken Proff, Oslo