Kalender

4

September

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Trondheim

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 21. august kl. 15.00

 

Kurs og seminar
Trondheim

18

September

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Oslo

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 4. september kl. 16.00

 

Kurs og seminar
Oslo

15

Oktober

TINE Partner-skolen: Spennende osteskatter – Øyer

Lær mer og få inspirasjon om ost og ostens hemmeligheter gjennom hele «måltidsdøgnet».
 
Dette blir et kreativt kurs som gir deltagerne et spennende innblikk i råvaren og de mange bruksområdene osten har. Kurset arrangeres som kokketeater og workshop for diskusjon og ideutvekslinger. Fra melk til ost og ostefamilier, kokketeater, bruk av ost hver dag gjennom hele måltidsdøgnet, kreativitet rundt matlagingsoster, ostefat og -tallerken, tradisjonsrike osteprodukter og bruk av osterester. Og ikke minst: Hvor kan man hente inspirasjon fra i hverdagen?
 
Påmeldingsfrist: 01.10.19 kl. 15.00

Kurs og seminar
Øyer

16

Oktober

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Ålesund

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 2. oktober kl. 16.00

 

Kurs og seminar
Ålesund

21

Oktober

TINE Partner-skolen: Fra læregutt til mesterkokk

 
Få et innblikk i Bocuse-kokk Christian André Pettersens hverdag!
 
Christian André Pettersen er gullvinner fra Bocuse d’Or i Torino 2018 og bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon 2019, og vi i TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner og glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med han. Pettersens favorittråvarer settes sammen med meieriingredienser fra TINE, og på kjøkkenet vil du lære teknikker, sammensetninger og gode, enkle løsninger for en travel hverdag.
 
Påmeldingsfrist: 07.10.2019 15:00

Kurs og seminar
Stavanger

28

Oktober

TINE Fagseminar 2019 i Trondheim

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Scandic Lerkendal

28

Oktober

TINE Partner-skolen: Vi tryller med sjokolade – Stavanger

 
Sjokolade + meieriprodukter = sant

TINE Partner Servering kombinerer noe av de beste råvarene som finnes, nemlig sjokolade sammen med meieriingredienser fra TINE. Sammen med vår egen, konditor, Bernhard Azinger, gullvinner i konditor OL, vil du i dette kurset lærer å lage de deiligste konfekter og enkle, men supergode desserter og topp moderne kaker.

Påmeldingsfrist: 14. oktober kl. 15.00

 

Kurs og seminar
Stavanger

30

Oktober

TINE Fagseminar 2019 i Stavanger

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Scandic Forus

5

November

TINE Fagseminar 2019 i Bergen

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Scandic City

7

November

TINE Fagseminar 2019 i Oslo

 

Hold av datoen - mer informasjon kommer!

Invitasjon og mulighet for påmelding kommer i løpet av juni.

Kurs og seminar
Oslo Kongressenter, Folkets Hus

13

November

TINE Partner-skolen: Fra læregutt til mesterkokk

 
Få et innblikk i Bocuse-kokk Christian André Pettersens hverdag!
 
Christian André Pettersen er gullvinner fra Bocuse d’Or i Torino 2018 og bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon 2019, og vi i TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner og glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med han. Pettersens favorittråvarer settes sammen med meieriingredienser fra TINE, og på kjøkkenet vil du lære teknikker, sammensetninger og gode, enkle løsninger for en travel hverdag.
 
Påmeldingsfrist: 30.10.2019 15:00

Kurs og seminar
Bodø