Kalender

8

Januar

Spesialkost i helseinstitusjoner

 
Vi tar for oss de vanligste spesialkostene og går igjennom bakgrunn, målgruppe, målsetning, matvarevalg og utfordringer med de ulike kostene.

Vi tar for oss de vanligste spesialkostene og går igjennom bakgrunn, målgruppe, målsetning, matvarevalg og utfordringer med de ulike kostene. Målet med kurset er å styrke den faglige kunnskapen om spesialkost i helseinstitusjoner, øke den matfaglig kompetanse og se muligheter rundt matgleden som kan skapes her.

Påmeldingsfrist: 02.01.2019 kl. 15:00

Kurs og seminar
Heimdal

22

Januar

Skap matglede i hverdagen

 
Hvordan lage og servere fristende mat til de med dårlig matlyst?

Klinisk ernæringsfysiolog Nina Syversen og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen, begge fra TINE Partner, gir gode tips og råd om hvordan skape matglede i hverdagen og tilrettelegge for de gode måltidsstundene. Kurset passer for deg som jobber med mat og matservering i pleien eller på kjøkkenet. Kom gjerne som et «team» fra ditt arbeidssted.

Påmeldingsfrist: 15.01.2019 kl. 12:00

Kurs og seminar
Steinkjer