Kalender

13

Desember

Luciadagen

 

Dette er dagen for å kose seg med lussekatter! Prøv Kesam® i lussekattene - så blir de ekstra saftige og friske i smaken. Her er oppskriften!

Merkedager

7-8

Januar

«Osteeksperten» – bli gjestenes førstevalg på ost

Norge har blitt en ostenasjon i verdensklasse og stadig flere gjester etterspør mer kunnskap om ost. OsteCompagniet og Norsk Gardsost inviterer nå til kurs med to inspirerende samlinger der vi dykker ned i ostens fantastiske verden. Målet er å utdanne kunnskapsrike «osteeksperter» som gjør at ditt serveringssted eller din butikk blir gjestenes førstevalg på ost.

Hovedkursleder for OsteEksperten er Katharina Sandberg Lund – faglært servitør, leder for OsteAkademiet hos OsteCompagniet AS og dommer i Oste-VM i Bergen i 2018. 

Målgruppen for kurset er servitører, kjøkkensjefer, ferskvaresjefer og andre osteinteresserte i proffmarkedet.

Påmeldingsfrist: 15. desember 2019.

  • To samlinger à 2 dager inkludert besøk på gårdsysteri.
  • Kunnskapsrike foredragsholdere fra hele ostebransjen.
  • Smaking av flere spennende oster hver dag.

1. samling: 7.-8. januar 2020 – 2. samling: 17.-18. mars 2020

Kurs og seminar
Oslo