Kalender

19

Mai

Ost – en fantastisk smaksforsterker og en god kilde til protein

I dette kurset tar vi for oss ostens egenskaper som smak, konsistens og holdbarhet.

Vi gir deg inspirasjon og kunnskap om hvordan ulike ostefamilier kan brukes i matlaging – som smaksforsterker i ulike måltidssituasjoner, konsistensoptimaliserer og proteintilskudd. Og lurer du på hvordan osterester skal brukes for å minske svinn får du svaret her!

Påmeldingsfrist:  12. mai 2020

Kurs og seminar
Oslo

3

Juni

Ost – en fantastisk smaksforsterker og en god kilde til protein

I dette kurset tar vi for oss ostens egenskaper som smak, konsistens og holdbarhet.

Vi gir deg inspirasjon og kunnskap om hvordan ulike ostefamilier kan brukes i matlaging – som smaksforsterker i ulike måltidssituasjoner, konsistensoptimaliserer og proteintilskudd. Og lurer du på hvordan osterester skal brukes for å minske svinn får du svaret her!

Påmeldingsfrist:  27. mai 2020

Kurs og seminar
Nesttun

10

Juni

Rester av grøt og brød blir til spennende, søte og kreative godbiter

Har du grøtrester og brød til overs – og ikke vet hva du skal gjøre med det?

Mangler du inspirasjon og ideer på hva du skal bruke restene til? I utgangspunktet «gammelt» brød og grøtrester forvandles til spennende retter ved å bake, steke, elte, piske og mer til, men på en enkel og rasjonell måte!

Påmeldingsfrist:  3. juni 2020

 

Kurs og seminar
Oslo

18

Juni

Rester av grøt og brød blir til spennende, søte og kreative godbiter

Har du grøtrester og brød til overs – og ikke vet hva du skal gjøre med det?

Mangler du inspirasjon og ideer på hva du skal bruke restene til? I utgangspunktet «gammelt» brød og grøtrester forvandles til spennende retter ved å bake, steke, elte, piske og mer til, men på en enkel og rasjonell måte!

Påmeldingsfrist:  10. juni 2020

 

Kurs og seminar
Oslo