Kalender

13

November

TINE Partner-skolen: Fra læregutt til mesterkokk

 
Få et innblikk i Bocuse-kokk Christian André Pettersens hverdag!
 
Christian André Pettersen er gullvinner fra Bocuse d’Or i Torino 2018 og bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon 2019, og vi i TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner og glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med han. Pettersens favorittråvarer settes sammen med meieriingredienser fra TINE, og på kjøkkenet vil du lære teknikker, sammensetninger og gode, enkle løsninger for en travel hverdag.
 
Påmeldingsfrist: 30.10.2019 15:00

Kurs og seminar
Bodø

7

Januar

«Osteeksperten» – bli gjestenes førstevalg på ost

Norge har blitt en ostenasjon i verdensklasse og stadig flere gjester etterspør mer kunnskap om ost. OsteCompagniet og Norsk Gardsost inviterer nå til kurs med to inspirerende samlinger der vi dykker ned i ostens fantastiske verden. Målet er å utdanne kunnskapsrike «osteeksperter» som gjør at ditt serveringssted eller din butikk blir gjestenes førstevalg på ost.

Hovedkursleder for OsteEksperten er Katharina Sandberg Lund – faglært servitør, leder for OsteAkademiet hos OsteCompagniet AS og dommer i Oste-VM i Bergen i 2018. 

Målgruppen for kurset er servitører, kjøkkensjefer, ferskvaresjefer og andre osteinteresserte i proffmarkedet.

Påmeldingsfrist: 15. desember 2019.

  • To samlinger à 2 dager inkludert besøk på gårdsysteri.
  • Kunnskapsrike foredragsholdere fra hele ostebransjen.
  • Smaking av flere spennende oster hver dag.

1. samling: 7.-8. januar 2020 – 2. samling: 17.-18. mars 2020

Kurs og seminar
Oslo