Kalender

5

Desember

Spesialkost i helseinstitusjoner

 
Vi tar for oss de vanligste spesialkostene og går igjennom bakgrunn, målgruppe, målsetning, matvarevalg og utfordringer med de ulike kostene.

Vi tar for oss de vanligste spesialkostene og går igjennom bakgrunn, målgruppe, målsetning, matvarevalg og utfordringer med de ulike kostene. Målet med kurset er å styrke den faglige kunnskapen om spesialkost i helseinstitusjoner, øke den matfaglig kompetanse og se muligheter rundt matgleden som kan skapes her.

Påmeldingsfrist: 27.11.2018 kl. 15:00

Kurs og seminar
Stavanger

8

Januar

Spesialkost i helseinstitusjoner

 
Vi tar for oss de vanligste spesialkostene og går igjennom bakgrunn, målgruppe, målsetning, matvarevalg og utfordringer med de ulike kostene.

Vi tar for oss de vanligste spesialkostene og går igjennom bakgrunn, målgruppe, målsetning, matvarevalg og utfordringer med de ulike kostene. Målet med kurset er å styrke den faglige kunnskapen om spesialkost i helseinstitusjoner, øke den matfaglig kompetanse og se muligheter rundt matgleden som kan skapes her.

Påmeldingsfrist: 02.01.2019 kl. 15:00

Kurs og seminar
Heimdal