Kalender

3

November

Suppe i fokus – fra kraft til bord med restemat

En god kraft er alltid utgangspunktet for en god suppe, og det er nesten ingen grenser for hvilke ingredienser som kan tilsettes.
 
Vi tar i kurset utgangspunkt i ulike kraftalternativer og lager lettvinte og mer avanserte supper med råvarer som ofte er til overs fra buffet og kjøkken. Hent inspirasjon fra vår egen TINE-kokk Pål Jetmundsen til hvordan du kan bruke rester fra servering til å lage delikate og smaksrike supper.
 
Påmeldingsfrist:  27. oktober 2020

Kurs og seminar
Oslo

17

Februar

Kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or

Spennende kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or Tallin og Lyon: Christian Andrè Pettersen!

Christian vil formidle hele spektret i reisen sin, fra han var guttunge og stod på pappas kjøkken til han står på pallen med pokalen hevet over hodet.

Når: 17. februar 2021
Hvor: TINE Kjøkken Proff, Oslo
Påmeldingsfrist: 9. februar 2021

Kurs og seminar
TINE Kjøkken Proff, Oslo

23

Mars

Kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or

Spennende kurs med Årets kokk og Norges representant i Bocuse d’Or Tallin og Lyon: Christian Andrè Pettersen!

Christian André vil formidle hele spektret i reisen sin, fra han var guttunge og stod på pappas kjøkken til han står på pallen med pokalen hevet over hodet.

Når: 23. mars 2021
Hvor: TINE Kjøkken Proff, Oslo
Påmeldingsfrist: 15. mars 2021

Kurs og seminar
TINE Kjøkken Proff, Oslo