Oppskrift
Tacosalat
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Oppskrift på en en god blanding av salat og tacoen alle elsker. Retten er lettvint å lage og kan fint serveres kald.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
400 g
kjøttdeig
2 ts
tacokrydder
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking
1 stk
liten rødløk
½ stk
agurk
1 stk
rød paprika
3 stk
tomater
½ stk
salathode (f.eks. isbergsalat)
50 g
nachochips
100 g
TINE® Ekte Revet Ost Original
1 dl
TINE® Lettrømme 17 %
1 dl
tomatsalsa
Slik gjør du
- 1. Stek kjøttdeig med tacokrydder i en stekepanne med smør på middels sterk varme til det er gjennomstekt. 5–7 minutter.
- 2. Skjær rødløk, agurk, paprika og tomat i jevnstore biter. Vask og del salat i biter.
- 3. Fordel salat, grønnsaker, kjøttdeig og nachochips på tallerkenene. Server med revet ost, rømme og tomatsalsa.
Bytt gjerne ut kjøtteigen med kylling- eller svinekjøtt.