Oppskrift
Tacokjøttboller med potetmos
30 minutter Enkel
Beskrivelse
Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
800 g
svinekjøttdeig
1 pose
tacokrydder
2 ss
TINE® Meierismør til steking
6 dl
vann
2 ss
TINE® Meierismør
¼ ts
salt
4 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett eller vann
2 poser
potetmospulver
Slik gjør du
- 1. Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.
- 2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.
- 3. Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
Disse kjøttbollene kan du fint lage i store porsjoner og fryse ned.