Oppskrift
Superrask sommerpai
40 minutter Enkel
Beskrivelse
Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.
Ingredienser (Allergener vises med uthevet tekst)
1 stk
ferdig paibunn
3 dl
TINE® Kremfløte
1 pakke
Piano® Original Vaniljekrem
500 g
friske bær
Slik gjør du
- 1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.
- 2. Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
- 3. Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.
#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over.
#2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.